I LOVE THIS OUTFITT

Gravid igen??

 photo d7db780f-3c3c-4d05-bbe4-218eb37aba37_zps1a37ca1c.jpg

Gravid igen? Ja hvad er nu det for noget..
Der går rygter om at jeg skulle være gravid igen, der er et par stykker der har skrevet i indbakken! Jeg var nede i Rema for at købe en graviditetstest, da jeg var lidt usikker på om jeg nu var gravid igen. Ved ikke helt hvem der har startet rygtet, eller om det bare er noget folk gætter på.

MEN, jeg kan så fortælle jer at jeg  IKKE er gravid! Da testen var negativ åndede jeg lettet op, pyha. Jeg skal ikke have flere børn lige foreløbig, jeg har nok i min lille bassemand. Derudover vil jeg gerne begynde på frisøruddannelsen når jeg er færdig på barsel, det glæder jeg mig rigtig meget til.
Martin blev faktisk sådan lidt øv da jeg fortalte at den var negativ, han havde håbet noget andet (Han må vidst have slået hovedet da han besvimede under fødslen).
Jeg elsker børn og vil gerne have flere, men det bliver først om 4-5 år. Jeg synes det ville være synd allerede at få en mere, tænk hvis han/hun får kolik ligesom Villian? Så bliver Villian måske overset lidt eller tilsidesat da en bette ny (især med kolik) virkelig har brug for en hele tiden og så er det sindssygt hårdt, det har jeg i hvert fald hørt rundt omkring??
Villian har jo haft maveproblemer, og maveproblemer = GRÅD. Han har grædt og grædt, det har virkelig været hårdt fysisk og psykisk, han var utrøstelig nogle gange, men selvom det har været hårdt synes jeg vi har klaret det rigtig godt, og jeg har faktisk en masse gode råd jeg vil dele ud af – så der kommer snart et indlæg om det. Heldigvis har han det meget bedre, han sover natten ud og er rigtig glad og tilpas når han er vågen, det er så skønt, vi nyder ham virkelig! Han er begyndt at smile rigtig meget og ”snakke”, ååååårh mit hjerte smelter. Jeg elsker at være mor, Villian er det bedste der nogensinde er sket for mig!

10749488_754251841315187_2099863687_n

Fordelen ved at få to børn med næsten samme alder er selvfølgelig at man har vildt meget glæde af hinanden når man bliver de der 2-3 år og opefter. Jeg har i hvert fald været rigtig glad for at have en tvillingebror, vi var så gode til at lege med hinanden og specielt gode til at skændes, ha ha. Min storebror som er 6 år ældre end os har nok kedet sig lidt mere når vi fx har været på familieferie. Rasmus(tvillingebror) og jeg tumlede rundt – og det var Peter(storebror) jo lidt for gammel til. Selvom det ville være skønt med to små, så venter jeg altså lige lidt.

Glæder mig til min næste fødsel, 100 på at Martin besvimer igen! Herhjemme bliver han kaldt PRINSESSE MARTIN, ha ha..

Hvor går tiden egentlig hurtig, Villian er allerede 3,5 måned! Det er simpelthen ikke til at forstå! Hvor blev min lille bitte baby af?

xoxoxo

36 kommentarer

 • Sus

  Åååh godt og ja som du selv skriver så vent med at få en mere da i virkelig skal nyde jeres bette prins

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Spuur

   Hvor meget skreg han da og i hvor lang tid. Her 8-10 timer i døgnet skreg min Alba i 3 mdr. Hun er 11 mdr nu. Af den grund skal vi ikke ha flere foreløbig..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Fra 11-17 og fra 19-23 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Spuur

   Ja det er forfærdeligt ikk. Her var det fra omkring halv 3 halv 4 til halv et. Sov så heldigvis hele natten. Men ja bio Gaia eller Lactocare

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Bentzen

  Vil virkelig anbefale D-dråber med mælkesyrebakterier, de fås på apoteket. De er rigtig god mod luft i maven, gør så flaske børn ikk får hård mave..
  De er lidt dyre end alm D-dråber, men virkelig pengene værd.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det vil jeg prøve, 1000 tak! Altid dejligt med nogle gode råd.. Vi må dele ud af dem der hvor vi kan <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er selv 16 år, og jeg vil altså klart anbefale ikke at vente mange år med flere børn! Jeg har en søster hvor der kun er 19 måneder imellem, og en storebror med 2,5 års mellemrum! Havde der været mere end de 2,5 års forskel havde jeg på ingen måde haft så meget glæde af min bror! Jeg er så lykkelig over at have fået en søster der er så tæt på min egen alder. Det er der tusinde flere fordele ved. Vi er de tætteste, og man kan nyde alt sammen, især det at dele tøj er en god ting!! Min mor havde selv 3 børn mellem 0 og 4, og hun var i gang med en uddannelse. Jeg har på ingen måde taget skade af det, og selv om det selvfølgelig kunne være svært som lille er der intet jeg er mere glad for nu, end at have søskende så tæt på min egen alder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja du har nok ret, der er mange fordele, jeg var/er også glad for jeg har haft/har min tvillingebror 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethina

  Det lyder godt at i har det godt alle 3 🙂 det lyder fantastisk hvis du gider lægge råd ud om kolik for er gravid så det ville Være rart med nogen gode råd hvis vi nu sq få et kolik barn 🙂
  Forsat go aften <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Har selv en datter på 11 uger med kolik. Det gør så ondt i hjertet, når det bare er så tydeligt at hun har ondt, så glæder mig til nogle gode råd 🙂
  Er du egentlig i mødregruppe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   ÅRh 🙁 Ja det gør nemlig så.. man kan nemlig ikke rigtig gøre noget udover at give dem tryghed 🙁
   – nej det er jeg ikke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pippi

  Hej Anne, godt skrevet og hvor sjovt Martin besvimede! (har ikke lige fuldt med og faldt tilfældigt over dit blod indlæg her idag)

  Hvis dit apotek kan få Skanderborg dråber hjem, så er det super d dråber der ikke indeholder de dummere ting der gør at alm d dråber kan drille maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pippi

  PS. Hvor ser han sød ud på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Der er 2 år og 9 måneder mellem mine drenge.
  Den store var nemmere end nem, hvorimod den bette endte med
  Kolik de første 4 måneder.
  Havde jeg vidst det, havde jeg ventet til den store var ældre, da der som du skriver går en masse fra dem.
  Glemmer aldrig ordene da den store pegede på skraldespanden og sagde “baby ud nu, mor” 🙁

  Men nu er de knap 6 og 3 år , og har så meget glæde af hinanden, men hold op, hvor var starten svær ❤️

  Stort tillykke med ham, og hvor er han da bare noget af det smukkeste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Anna 🙂
  Mange siger at der ikke er store fordele ved at der er mange år mellem søskende, men min lillesøster er 7 år yngre end mig, og vi har altid haft det bedste forhold. Så om der går 3 år eller 7 år, så er det nok mest vigtig om tiden og om man selv er klar til det igen. <3

  //Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna jeg har selv en lillebror med kolik. Han græd mega meget da han var helt lille, men mine forældre tog han til en slags terepøvt eller hvad det heddet. Og han trykkede nogen steder på hans fødder som hjalp rigtig meget, så i kunne prøve det hvis det ikke går bedre med tuden. Men det lyder som om at det går bedre med ham. Mange hilsner Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Udover de d-dråber som Skanderborg apotek laver, laver de også nogle dråber til børn med kolik. Prøv at give dem et kald – tror man skal have recept, men er ikke sikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucas

  jeg ved godt dette ikke har noget med sagen at gøre men jeg synes du er vildt sød Anna og vil du ikke nok følge mig på insta jeg hedder @lucasfhyl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har det præcis på samme måde 🙂 vi skal også vente 4-5 år 🙂 fik en datter i maj og vil nyde masser af år sammen med hende 🙂 lillesøster eller lillebror er meget velkommen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jovist, har børn med nogenlunde samme alder en glæde af hinanden. Men jeg tror nu at man uanset aldersforskel har glade af hinanden blot på forskellige måder. Jeg er 21, og min største storebror er 41. Han har nok ikke delt de samme interesser som mig da jeg var lille, men han har altid haft en enorm stor betydning for mig i min opvækst – han pådrog sig automatisk, uden på nogen måde at være negativt, en beskytter rolle overfor hans lillesøster. Jeg har altid kunnet komme til ham med mine problemer, fordi han med hans alder allerede havde en masse livserfaring. Jeg husker det kun positivt, og har så mange oplevelser sammen med mine brødre, som jeg ikke tror jeg ville have haft hvis vi alle var jævnaldrende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Vil bare lige give et godt råd,
  Zoneterpi er virkelig godt til kolik børn. Og mælkesyre bakterier(probiotika) er også rigtig godt som kan købes i helsekost butikker.
  Og til det med flere børn, der er altid fordele og ulemper ved alt, og da jeg fik min første for snart 6 år siden, ville jeg heller ikke have 2 bærbare på samme tid. Nu er lillebror så kommet for 10 mrd siden, og hvor ville jeg dog ønske han var kommet noget før

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er selv 14 år og har en lillebror på 6 (8 års forskel). Vi har meget glæde af hinanden og kan både pjatte og lege 😀 Tror bare det handler lidt om den ældste har lidt legebarn i sig hvis han eller hun er meget ældre end den yngste 😉 Men vi kan selvfølgelig også skændes og det gør vi også meget i perioder. Men min lillebror tror sig meget til mig og fortæller alt til mig 😀 Jeg har også en lillesøster på 2 (12 års forskel) og der går man da også bare i barne mode igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Min Lucas på 7 uger har også bare grædt og grædt. Det skærer i hjertet! Vi var til kranio sakral med ham, og der har virkelig hjulpet. Vi bruger biogaia dråber (mælkesyrebakterier) de er virkelig gode til maven. 🙂 Glæder mig til at høre hvordan i er kommet igennem den hårde tid, vi glæder os til de gyldne 3 mdr. hvor det somregel går over

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Anna
  Kom med de gode råd til ondt i maven..
  Min dreng på 7 uger, døjer meget med mavekneb (luft i maven og uregelmæssig afføring) han er flaske barn, han har heldigvis ikke kolik, men er stadig meget genert af smerterne. Lægen hjælper ikke så meget..
  I min mødregruppe siger de at det kokosolie der er i D-dråber er det der giver mavekneb, så giver min dreng nogle dråber ved siden af der hedder biogaia af mærket semper, (med mælkesyrebakterier) det skulle hjælpe på mavekneb og kolik, dog er han stadig generet af ondt i maven og der er også kokosolie i, så overvejer dråber uden kokosolie, men det er jo købt, så hvis andre gode råd kan hjælpe vil jeg helst prøve det først. Så kom med de gode råd ❤️ From one mother to another.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Skal nok lave et langt indlæg om det her i weekenden <3
   Sådan var det også med villian, fordi deres tarme ikke er helt modne endnu.
   Han sked også kun hver 3 dag, og han skulle have hjælp før han kunne …

   Imellem måltiderne så put noget kogt vand i en flaske og giv det uden at putte mælk i .. bare 5-10 ml 🙂 Det hjælper! og ellers har jeg nogle zoneterapi øvelser som jeg selv laver der gør at afføringen bliver tynd! troede virkelig ikke på det i starten, men det er virkelig det der virker! for når jeg ikke bruger zone, går der 3 dage og så er det hård afføring.. gav det mening? Kan se om jeg kan lave en video med det.
   Derudover hjælper det at cykle og give det varmt bad, det er med til at sætte lidt igang.. Hvis din søn er rigtig ked af det og der ikke er noget at gøre, så tag føntørren frem og føntør ham på hele kroppen, det nyder de virkelig og så falder min i hvert fald i søvn.
   Men ellers hvis du kan se din søn kæmper med at presse, så tag åben bleen og pres hans ben op mod hans mave ( blidt ). Så kommer det ud med det samme <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Taaak for svaret, vil helt klart prøve nogle af de ting du skriver, det giver mening og en video af zoneterapi vil være fantastisk.
   En faster til i min mødregruppe kommer og underviser gruppen gratis i babymassage, så det glæder jeg mig også til og håber det kan give noget..
   @annkopke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til 3

  Kære Anna og Martin.
  Har længe fulgt jer – som så mange andre i starten for at tjekke jer ud mht skandaler osv. Sådan er det jo i dagens Danmark – realityfolk har aldrig fred. Efterhånden som tiden er gået har jeg fået enormt meget respekt for jer. Begge to. Specielt efter i er blevet forældre – det er svært at sætte en finger på jeres forældre evner. I klare det ekstremt flot og tager tingene som de kommer.
  Jeg er selv mor til 3 lækre unger, Min ældste fik jeg som 19 årig, mellemste som 21 årig og sidste skud på stammen kom da jeg var 24. Han er lige fyldt 1 år og tiden går alt for stærkt. Jeg selv er nu 25 og nyder min hverdag med liv i huset – hele tiden. Kan godt følge dine tanker omkring at vente med at få nummer 2 – børn er en mundfuld og kræver ALT ens tid. Når det er sagt – så kan jeg 100% også godt forstå Martin – at få to krudt ugler lige efter hinanden var også mit ønske, det kunne så ikke lade sig gøre herhjemme. Men tanken om at de to kunne få så meget ud sf hinanden tidligt – den var fantastisk. Men de tre år der er mellem mine yngste er faktisk endnu bedre. Storebror lærer lillebror så mange ting.
  Alt det bedste til jer 3.
  I klare det så flot!
  Mange hilsner fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Anna, og alle andre mødre med små bette børn der lider af kolik. Der er en meget nemmere måde at undgå kolik på, min søster har selv fået barn og hun har fra starten af valgt at købe de sutteflasker der gør at småbørn ikke kan få kolik. Bare så i ikke behøver at fylde jeres børn med en masse medicin og sådan 😀
  -Men er glad for at høre at han har det bedre, og hvor er han dog bare nuser! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Bare fordi man køber en antikolik flaske er det ikke ens betydning med at kolikken er væk. Har haft dem fra start, det de hjælper er bare at der ikke kommer så meget luft ned, og tror jeg alle mødre ved.. 😀
   Han har det meget bedre, tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nowack Henningsen

  Hej Anna, super fed blog, nyder at læse den. I min familie er vi mange børn, min bror er 3 år ældre end mig, derudover har jeg en lillebror der er 5 år yngre, og tilsidst 2 tvillinger der er 16 år yngre end mig. Mine forældre ville have en efter nøler og fik 2, men selvom der er så meget forskel så nyder vi at have hinanden. Så det er godt nok med noget alder forskel hehe (: kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie Brehmer

  hej Anna.
  Undskyld for den tidligere kommentar, jeg kom til at sende den selvom jeg ikke var færdig med at skrive. Det jeg gerne ville spørge om var, hvad kolik er?
  Hilsen mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Sommer

  Hej Anna! Jeg har en dreng på 3 år, og da han var 2 uger startede jeg med at give ham D-dråber som man nu skal og der startede alt gråden og balladen og det eneste tidspunkt han ikke grad eller skreg på var når han sov eller fik mad! Det var forfærdeligt!! Min svigermor (som har 4 børn) forslog mig at stoppe med at give ham D-dråber, for der er kokos olie i som mange børn ikke kan tåle og får ondt i maven af! Jeg stoppede med det og efter et døgn stoppede han med at græde hele tide ! Det var en lettelse!! Jeg har så senere hen givet ham D – vitamin via tyggetabletter! Han har det godt i dag!! 🙂 jeg har haft veninde som har haft samme problem hvor det har hjulpet med at stoppe med at give D-dråber! Held og lykke og ny ham i hans alder!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Sjovt navn til Martin han er også en lille prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvad er kolik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende at læse om og følge med i. Det er sjovt at følge andres graviditet. Og især når det er så godt skrevet 😀

  Hvis man gerne vil følge med i sin egen graviditet, vil jeg gerne slå et slag for denne graviditetskalender hvor man kan følge graviditeten uge for uge.

  http://min-barsel.dk/graviditetskalender-uge-for-uge

  Jeg er glad for at have fundet din side, der er så meget spændende at læse om 🙂

  Kh,
  Juliane

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE THIS OUTFITT