Gravid igen??

MORGENHYGGE!

10711632_754615037945534_230253622_n

Godmorgen søde læsere.
Vi har haft morgenhygge på højt plan herhjemme inden Martin tog på arbejde!
Villian sover ud hver nat, det er så dejligt med en god nattesøvn for ham, og også for os! Han vågner altid mellem 8-8.30, når han så ligger og pludre rejser vi os selvfølgelig op fordi så er han PIV vågen. Det er så hyggeligt, vi stikker hovederne ind over ham på samme tid og siger “GOOOODMOOOOOOORGEEEEN”! Vi får det største smil, og så smelter vores hjerter selvfølgelig.. åååårh.. Så tager vi ham over i sengen sammen med os og leger, det er skønt.

Vil lige sige et par ord om Martin!
Martin er simpelthen en god og kærlig far og samtidig med det er han rigtig god til at tage over efter aftensmaden hvis jeg er træt.
Han har været en kæmpe hjælp, virkelig! Specielt da Villian havde kolik.. Jeg kunne ikke forestille mig end bedre far til min søn end ham!
Sidder og får en lille smule tåre i øjnene, er slet ikke vant til at skrive alt sådan noget her ned på “papir”. Kæft hvor er han bare dejlig selvom vi har vores småskænderier engang imellem.

JEG ELSKER MINE DRENGE!
 photo 852bc2d9-1ec3-41c6-8f2a-d7d8cc04be70_zps158e48aa.jpg
Villians bukser kan købes HER

Vil forresten snart lave et indlæg om ENLIGE MØDRE, jeg har så stor respekt for at de kan tage ansvaret selv, da jeg ved hvor hårdt det kan være til tider – de har ikke en de lige kan give den bette til hvis de er trætte. Næ nej, det er 24/7 de skal være på! STOR RESPEKT!

xoxoxo

13 kommentarer

 • Julie

  Dejligt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Trendholm

  Glæder mig til at læse dit indlæg om enlige mødre! Jeg har selv en lille dreng som snart bliver et år, synes det er så spændende at følge andre “unge mødre” ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kristiansen

  Fantastisk indlæg. Synes det er super hyggeligt i har jer sådan nogle morgener. Hvor i rigtig hygger om jeres dejlige søn, og tager jer tid til det – det er noget man skal huske og værdsætte i sin hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliana

  Så koselig innlegg ☺ Du er virkelig heldig. Og Villig er heldig som har dere som foreldrer også. Håper du forstår hva jeg skriver ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Anna.
  Hvor er det hyggeligt at følge med i din blog og dine ærlige ord.
  Jeg er selv ung mor på 21 og har en dreng på 4 måneder, sammen med min kæreste på 30, så jeg kan se meget af mit eget liv i nogle af de ting du skriver. Keep up the good work! Kram fra Maria <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Anna.
  Hvor er det dejligt at læse om dine ærlige ord på bloggen. Jeg genkender selv meget af det du skriver.
  Er selv ung mor på 21, og har en søn på 4 måneder sammen med min kæreste på 30.
  Keep up the good work! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Er glad for at du kan li’ det 🙂 Har dit barn også haft kolik? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Vi har aldrig kaldt det kolik, men han har haft så meget bøvl med maven og været så ked af det. Vi har både haft ham til kiropraktor og zoneterapeut, men det er heldigvis blevet bedre i takt med at ham vokser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg ved ikke om svaret blev sendt, så jeg prøver lige igen 🙂
   Vi har ikke kaldt det kolik, men han har haft meget bøvl med maven og været så ked af det. Vi har både haft ham til kiropraktor og zoneterapi, men det bliver heldigvis bedre med alderen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Min søster er kun 19 år og er enlig mor. Hun klarer det fantastisk og jeg har så meget respekt for hende! Siden hun fødte i starten af august, har hun overhovedet ikke brokket sig. Hun er virkelig den bedste mor, min niece kunne ønske sig!
  Og hvor er Villian nuttet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Jeres morgener lyder simpelthen bare så hyggelige! Glæder mig til at læse dit næste indlæg. <3 jeg syntes det er så dejligt at du har en blog for at jeg kan følge ednu mere med i den lille villian og jer to. Hav en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ser vildt hyggeligt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid igen??