KIDS-WORLD!

Single moms do it all

single-moms-do-it-all

Jeg lavede i går et indlæg som hed ”Morgenhygge”. Til jer som ikke har læst det skrev jeg lidt om hvor meget det betyder at være 3 i stedet for 2. Min søn har som de fleste ved haft kolik, han er heldigvis ovre det nu, men han har da stadig sine dage fx I DAG! Han har været pylret hele natten og hele dagen, det er godt nok længe siden det har været sådan – vi er alle herhjemme vant til at få vores nattesøvn. Anyways…
Hold nu op i fortjener en high five! Hvor må det til tider være hårdt for jer at være på 24/7..
Hvis jeg har en rigtig hård dag, ved jeg at ”åååh snart kommer Martin hjem, så kan jeg lige få mig en lur og noget at spise!”. Det er befriende at have et par ekstra hænder herhjemme, det gør også at huset aldrig flyder og ligner crap.
Fx idag skal jeg have gjort rent, bagt kage til en fødselsdag imorgen og lavet mad! Alt dette prøver jeg at nå når Villian sover, men hvis jeg ikke når det hele, ved jeg at Martin snart er hjemme og så kan jeg begynde igen hvor jeg slap.
I skal gøre det hele selv, passe barn/børn, lave mad, op om natten, gøre rent, ja, det hele.
I kan godt klappe jer selv på skulderen, og igen – KÆMPE RESPEKT HERFRA, I GØR DET GODT!

Being-a-single-parent-256x213

xoxoxo

4 kommentarer

 • S

  Der findes to slags mennesker, når det kommer til blogging. Dem man ønsker aldrig får/havde fået en blog, dem man inderligt ønsker får/beholder deres blog. Du hører helt klart i sidste kategori, og det bliver jeg bare endnu mere enig med mig selv om når jeg læser det her indlæg! Respekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mdl

  Blev alene da jeg ventede nr 4… Og underligt nok klarede jeg det.. Men set i bakspejlet, aner jeg ikke HVORDAN! Ved kun jeg fandt ud af at have en tidsplan.. Skred den, så ku vi ligeså godt droppe alt og lave det kaos/ sjov der kom ud af det… Og det nød ungerne, når de ellers var vant til den stramme tidsplan… 🙂
  Ps. Lækker lækker lille trold… <3 men mega hårdt med kolik, 2 af mine havde det :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er en super god moooooor!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIDS-WORLD!