70 % UDSALG!!!!

Du smed ham ud, men alligevel blev i kærester??

954745_615397915145524_1428427296_nSom mange af jer ved, mødte Martin og jeg hinanden inde på Paradise hotel i oktober 2012!
Da jeg fik Martin som partner blev jeg rigtig glad, han så sød ud og var en af dem som smilede aller mest og gav mig mange komplimenter. Han lignede sådan en glad lille julegris! Da vi havde mødt Paris Hilton og par-ceremonien var færdig – sad vi i flere timer og ventede på at vi måtte komme ned på vores værelser (det så i selvfølgelig ikke på tv). Martin og jeg var de sidste der fik vores værelse at se, men i mellemtiden flirtede vi lidt og puttede op af hinanden, ventetiden var VIRKELIG lang! Ved ikke om det var varmen der gjorde det, for jeg har aldrig har prøvet at putte med en fyr som jeg kun har kendt i 7 timer, haha.
Endelig blev det vores tur til at se vores værelse, vi synes selv at vores værelse var det sejeste – men desværre også det varmeste, føj. Ventetiden nede på værelset var også ret lang, men vi fik snakket rigtig meget sammen og flirtede også dernede indtil vi skulle op og have aftensmad. Da vi kom op i dinneren rejste Martin sig op og holdte en tale, nej nej nej tænkte jeg – er han sådan en type? Men ååårh hul i det, der var fest og jeg synes stadig at han var lidt dejlig. Allerede første aften kyssede vi, ej ej ej… Det MÅ være varmen og tequilaen!
Dagen efter havde vi pressedag, det vil sige at det var der vi skulle interviewes og have taget alle vores billeder. Det var virkelig en lang og ret kedelig dag – da det blev aften blev det lidt hyggeligt – vi så olsen banden osv. Kameraene var slukket den dag, så vi måtte kun snakke om ting hjemmefra, det var dejligt at vi kunne lære hinanden lidt at kende. Der lå vi og puttede hele aftenen, og jeg kan huske at jeg fik sommerfugle i maven.
Nå, det var lidt om hvordan det startede, men hvorfor sluttede det så?
Der er mange der har undret sig over hvorfor jeg smed Martin ud af hotellet når jeg var så vild med ham, det skal jeg fortælle jer.
Jeg smed Martin ud fordi jeg overhoved ikke stolede på ham, han gik hele tiden med stolle og træk aldrig mig til side! Når han blev fuld ignorerede han mig faktisk lidt, han tænkte kun på nøddepatruljen, selvom jeg fortalte ham at han blev nødt til at vise at vi stadig stod sammen. Da parceremonien var færdig blev jeg rigtig ked af det, jeg var med til at slukke Martins drøm, og det værste er at hvis han havde stillet sig bag ved mig, så havde jeg faktisk valgt ham – det viser de bare ikke på tv at jeg har sagt i synk (der hvor man sidder i et rum alene og snakker). I flere uger snakkede jeg om ham derinde, og fortrød virkelig! Jeg kunne godt stole på Martin, det så jeg da det kom på tv, og der fik jeg en grim smag i munden, men hey – jeg valgte ham da han kom ind igen!!!
anna 450

DA VI KOM HJEM
Da vi kom hjem fra Mexico var Martin lidt af en skid, men det gider vi ikke rode rundt i. Jeg flyttede alligevel ret hurtigt ind til ham, kun som “venner”.
Næsten alle heppede på Martin og mig som par, ” BLIV NU KÆRESTER “, ” ER I KÆRESTER?”. Vi var ikke kærester, men vi var da sammen – det behøvede folk bare ikke at vide. Jeg ville gerne i et forhold med Martin, men han ville ikke med mig før alt det Paradise fis var overstået. Han var lidt af en skid 😉 Men jeg kan godt lide lidt modstand! ha ha.

I juni blev vi uvenner og jeg flyttede! Han sårede mig, så der cuttede vi kontakten.
Jeg blev ringet op om jeg ville være med i ET TON CASH, jeg var lidt i tvivl, vidste jo at Martin ville være der og så er jeg mega svag. Nå fuck det, jeg tog afsted – jeg kunne da godt bruge de penge! Vi boede et par dage i nogle små hytter inden vi tjekkede ind i bussen, i de dage sneg jeg mig ind til Martin og der blev vi venner igen!
Siden da har vi faktisk været sammen. Engang i slutningen af september sagde jeg til ham “Martin enten bliver vi kærester, eller også slutter det her – hvor lang tid skal jeg vente? helt ærligt”..
Som i kan læse har vores forhold været op og ned, men vi har også haft meget modgang – men vi fandt sammen i sidste ende, det har været det hele værd – nu har vi en dejlig søn, nu er vi en familie <3

Ved godt det var lidt langt, prøvede faktisk at gøre det kort!!! Ha ha..

PicMonkey Collagexoxoxo

10 kommentarer

 • joan

  Hej Anna. Jeg syntes det er rigtig Dejligt for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • joan

  Hej Anna. Jeg er rigtig glade på jeres vejne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Hej Anna!
  Dejlig lille historie, endte jo godt og I ser dejlige ud sammen.
  Al held og lykke fremover i fortjener det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Jeg synes I er det bedste realitypar nogensinde!! Tillykke med at alt endte godt for jer, og at to nu er blevet til tre 😉

  Men Anna, endnu engang kan jeg ikke styre min nysgerrighed: HVAD var det dog for en hemmelighed du havde for alle de andre i Et ton cash? Vi fik det aldrig at vide, og syntes i det hele taget man så og hørte dig alt for lidt i det program 🙁 Men selvfølgelig forståeligt, hvis det skal forblive en hemmelighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Det kunne være fedt med nogle flere opslag om hvordan det RIGTIGT foregår på paradise, når kameraerne er slukket, og sådan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Damsgaard

  I er da også bare så skønne sammen og har en helt utrolig smuk søn som er en kopi af jer begge. Ønsker jer alt det bedste fremover. Knus og Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Damsgaard

  I er også bare sådan et skønt par og nu har i en skøn søn som er en vidunderlig kopi af jer begge. i ønskes alt godt i fremtiden. Knus og Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliana

  Det var skjebnen <3 Dere er ett flott par ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hej Anna.
  Synes din blog er rigtig fed og læser alt hvad du skriver!
  Jeg så hele jeres sæson af paradise .
  Det er rigtig fedt af du ligger link op på insta og facebook, så man kan følge med når du skriver nyt.
  Et lille ønske : vil vildt gerne høre mere om paradise og hvad der foregår bag kameraet og slf. Om dig og din familie!
  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lav gerne en masse om paradise hotel og om det vi ikke ser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70 % UDSALG!!!!