PH JULEFROKOST, WHAT TO WEAR?

SE MIN FLADE MAVE!

duen
Hej alle sammen, håber i nyder søndagen 🙂 Jeg gik på vægten idag for at se hvor meget jeg har tabt mig, jeg blev faktisk lidt overrasket da jeg så tallene. Jeg vejer 57 kilo! Det er mindre end det jeg vejede før graviditeten, whaaat?
Jeg har altid været en slank pige, som ikke rigtig har kunnet tage på. Men da jeg kom hjem fra Mexico skal jeg da love jer for det gik stærkt. Da jeg rejste til Mexico vejede jeg 54 kilo, lidt for tynd, men spiste virkelig meget. Anyways, da Paradise blev vist på tv’et var vi på mange jobs, så hver weekend fik vi rigtig meget sprut og en masse junk food, jeg kom helt op og veje 61 kilo! Da jeg så mig selv i et ton cash  kunne jeg da godt se at min numse var blevet lidt større og wow, dobbelthage.. Jeg tog 12,5 kilo på under graviditeten, men jeg har allerede tabt det hele og mere til. Jeg vejer som skrevet 57 kilo, og jeg har faktisk ikke gjort noget for det, andet end at spise sundt. Nogle gange lavede jeg nogle hjemmeøvelser, men har ikke altid tid – da rengøring og madlavning står øverst på listen når Villian sover. Min mave er helt flad nu, og det begynder numsen også snart at blive, NOOOO.. Håber ikke jeg taber mig mere, jeg er tilfreds nu, okay lårene mangler at tabe en lille smule, men derefter SLUT.
Jeg har været meget heldig, faktisk 3 dage efter fødslen var maven stort set væk og jeg fik ingen strækmærker udover på brysterne, men sådan er det – de bliver aldrig ligeså pæne igen, men så er det godt der findes bh’er, ha ha.

MIN MAVE
– Til jer der har svært ved at komme af med fedtet efter graviditeten, jeg har en masse gode øvelser i kan lave derhjemme, jeg har gået til gymnastik i mange år, så jeg ved hvad der hjælper. Hvis i vil, kan jeg sagtens lave en video hvor jeg viser hvad i kan gøre. Hvis i laver de øvelser 15-20 min om dagen på gulvet derhjemme i 20 dage, kan i allerede se STOR forskel. Skriv i kommentar feltet hvis i kunne tænke jer at få lidt hjælp. Onsdag ligger jeg nogle rigtig lækre og sunde retter ud, har taget billeder hele ugen af det vi har fået, så i kunne få lidt inspiration..

God søndag.

Så stor var jeg da jeg var gravid..
IMG_0035

xoxoxo

67 kommentarer

 • Lærke Lidegaard

  Ja kom med dem 🙂 skal lige af med 40 kg. Tog 30 på i graviditeten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   30 kilo? wow hold da op 😀 Jeg får videoerne op i løbet af ugen. Forresten, så kommer man rigtig langt med sundt mad. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Lidegaard

   Ja 30 kilo. Det er alt for meget. Skal også bare i gang. Her den 30 er det 1 helt år siden at han kom til verden. Så nu skal der bare ske noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Nordentoft

  Vil meget gerne se video af øvelserne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Hej, jeg vil gerne vide hvilke øvelser du har brugt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  det ville super lækkert med nogle øvelser, som kunne hjælpe med at få det sidste graviditetsfedt væk fra maven og evt også stramme maveskindet op igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Nordentoft

  Vil meget gerne se video af øvelserne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina rask

  jeg kunne rigtig godt tænke mig at du laver en video søde Anna du ser rigtig godt ud 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det ville være fantastisk med nogle øvelser som kunne hjælpe på det sidste graviditetsfedt og evt også hjælpe med at stramme maveskindet op igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  jeg vil rigtig gerne have noget hjælp til og komme af med mit fed/mave på hofterne og maven. Efter 2 børn ligner min hænge mave noget der er løgn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Jensen

  det ville være dejlig med nogen øvelser 🙂 efter den første og også nummer 2 gik det pænt stærkt Saf sig selv men nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Christensen

  Hej Anna! Jeg har hverken født eller er gravid. Men jeg kunne vildt godt tænkte mig at se de øvelser! Jeg har altid været en lidt stor pige (75-87 kg) og min mave er ikke den pæneste også grundet min diabetes, så jeg vil rigtig gerne prøve de øvelser og ser om de hjælper :)) kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvor høj er du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marco

  du har en rigtig flot krop efter fødsel, man kan slet ikke se du har været gravid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  du må rigtig gerne ligge det op! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernillelillienskjold

  Ja tak! Kom gerne med hjemmeøvelser Anna 🙂 nu er jeg lige gået ind i 3. trimester og har taget 4 kg på i alt er og nu på 52 kg! Er dog også kun 160 høj. Vil også være rart med lidt øvelser herhjemme imens jeg er gravid for at holde mig igang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det kommer til at stå stille på et tidspunkt <3 men sørg for ikke at spis alt for meget usundt selvom det er en god undskyldning 😉 men man fortryder det bagefter..
   Jeg ligger dem op i næste uge <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Sørensen

  Jeg fik min søn får 17 måneder siden, og selvom graviditets fedtet er væk, vil jeg gerne af med 7 kg mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette Wolf

  Har du nogle øvelser der os bare strammer op istedet for at tabe sig? Jeg er næsten nede på den vægt jeg var på før 2 graviditeter men har MEGET løs hud på specielt maven som jeg gerne vil ha strammet op :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   JA de øvelser her strammer op 🙂 Mave lår og numse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  er da altid med på nogle øvelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville og gerne se lidt a de videoer du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg tog også 30 kg på i graviditeten og jeg plejer at veje 48 kg. Nu mangler jeg at få de sidste 8 kg væk. Strækmærker slap jeg dog ikke for, og de kom først da maven trak sig sammen. Jeg troede ellers lige jeg var heldig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Det kommer til at være fedt at du laver videoer af det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  hej Anna

  Kan man få dine øvelser selvom man ikke har født? Jeg har nemlig lidt fedt på maven som jeg prøver at komme af med, har også smidt nogle kilo men mangler det sidste hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej, jeg kunne rigtig godt tænke med nogle gode øvelser, og har du nogle til inderlårene vil jeg også gerne se dem 🙂
  Det er virkelig flot du allerede har så pæn en mave igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Vil også MEGET gerne have nøgle øvelser. Tog 26 kg på under min graviditet. Asta bliver 3 måneder imorgen og mangler stadig at tabe 12 kg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kom endelig med dem.. Tog 13 kg på i graviditeten og har nu 6mdr efter den lille trold kom til verden, tabt 17kg… Men vil gerne smide mindst 5kg mere og strammes op.. Men synes fitnesscenter er et no go for tiden når overskuddet er på et minimum…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Ja tak!!!! Mangler 20 kg 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil meget gerne se nogle ag dine øvelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Vil meget gerne se video! Jeg har desværre ekstremt svært ved at tabe mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Gerne mangler inspiration til at tabe det sidste i en travl hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg vil rigtig gerne se øvelserne, jeg har ikke været gravid, men jeg kæmper en hård kamp for at miste fedt på min mave så tror det ville være en stor hjælp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  jeg vil meget gerne se de øvelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Ahrensbach

  Bring it! 😀
  Fødte for 6 uger siden og tog 18 kg på, men nu står vægten bare stille på de 65 kg, og jeg ville super gerne ned på 55 kg, selvom den stod på 58 kg inden jeg blev gravid. Er alt for dårlig til bare at ty til fastfood. Det har været nemmest når man har en lille størrelse i huset. Men NU skal det være slut, og det sidste skal væk! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Jeg har desværre også taget rigtig meget på de sidste par år, og vil gerne tabe ca. 20 kg. Som jeg tidligere har skrevet herinde, regner jeg med graviditet indenfor de næste få år, og jeg tænker det ville være godt at tabe sig inden da, men på den anden side ville det jo give mig lidt af en elevatorvægt ??? Ved godt du ikke er “kropsekspert”, men hvad ville du umiddelbart råde mig til – vægttab før eller efter graviditet? 😀

  Hvor er din mave da helt fantastisk flot !!! Du har fået de flotteste kurver – optagelserne fra Mexico viser bestemt også en smuk pige, men det klæder dig at have kvindelige former. Angående dit “røvproblem”, så har du jo sikkert hørt alt om hvordan man træner den fast og fyldig, men ved du godt at man faktisk også kan træne sine bryster pænere? Armbøjninger med stort mellemrum mellem hænderne skulle være vejen frem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Virker øvelserne også hvis bare vil tabe sig, og ikke har været gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna 🙂 du må meget gerne lægge nogle vedioer ud med noget træning da jeg ikke rigtig kan finde tiden til at komme i trænings center i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Videeeeoo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Florie

  Hej Anna 🙂 jeg kunne godt bruge de øvelser kan ikke rigtig komme af med min Graviditets vægt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Anna.
  Jeg vil rigtigt gerne se de øvelser, for jeg følger mig ikke rigtigt godt tilpas i min form som jeg har nu. Jeg har været oppe på 65 kg, men jeg er nede på 61-62 kg nu. Jeg vil gerne havde en flad mave og ned på 50 kg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt sikkert!
  Tog 35 kg på, de er røget af igen, men vil gerne smide 10-15 kg og er plaget af løst maveskind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Skide flot Anna!
  Jeg vil også meget gerne se de øvelser.
  Jeg har pt siden 8 januar tabt Ca 12kg. Det tager sin tid. Men jeg kæmper også med lavt stofskifte, så det vil sige at jeg har manglende forbrænding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Ja puha jeg synes da godt jeg kunne bruge nogle af de øvelser. Jeg fødte for lige over 6 måneder siden hvor jeg tog 16 kg på. Vejede 49 inden jeg blev gravid, men er heller ikke ret høj. synes da stadig der er en lille mave og ballerne har det da heller ikke for godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizliz

  Du må (MEGET) gerne lave den video, søde Anna! Har født D.22 september og er nu blevet ti cm mere omkring taljen der ellers var så smal tidligere:-( har fået strækmærker overalt hvor det nu er muligt at få dem (!) og det er jo ikke lige det fedeste når man kun er nitten år:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Glæder mig til at se øvelserne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna hvordan får du din mave flad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du må gerne lave en vidio

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Hej Anna.
  Jeg elsker din blog og synes det er godt at du viser hvem du virkelig er og Ikke Anna fra tv. Hvis du kan/vil vil du så gerne lave et opslag om vægttab hvis du har nogle gode ideer til at komme af med overfladisk fedt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Ja kom med dem er ikke ret høj og har lidt for meget på maven på lårene og på numsen så kom med det ville være dejligt hvor ligger du dem op henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cille

  Hej anna det er fordi jeg mega
  Stor fan af dig og inde på instagrsn kunne der være virkelig fedt
  Hvis du gad og følge mig (neymar _ danskefanside) eller (Vandfeldt_) håber du vil følge mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @annkopke

  Tog 14 kg på og har ikke tabt noget her 2 mdr efter jeg har født og min mave har ikke trukket sig ordenligt sammen.. Og det værste er at det hele sidder på røven og lårene, gik 2 bukse str. Op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @annkopke

  Tog 14 kg på og har ikke tabt noget her 2 mdr efter jeg har født og min mave har ikke trukket sig ordenligt sammen.. Og det værste er at det hele sidder på røven og lårene, gik 2 bukse str. Op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina olin

  Kom endelig med det. Min datter er 13 måneder om 3 dage og er kun 6 kg under før-graviditets vægten. Mangler lige 25 mere som er fra min søns graviditet. Kender alt for godt det med at man hellere vil ordne derhjemme når den lille sover og samtidig studerede jeg hjemmefra her med nummer 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvad er det for nogle øvelser?
  Jeg fik kejsersnit for snart 7 uger siden og tog 16 kg på i min graviditet, dog med alt siddende på maven. Jeg kan ikke ‘bare’ gå på kur, da jeg stadig ammer, men ville være dejligt med nogle genoptrænings øvelser, da jeg skal giftes til februar. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil meget gerne have nogle gode råd og vil rigtigt gerne tabe mig! Jeg fødte for 8 uger siden og har en lille topmave af hud. Læg endelig den video ud!
  Og apropos fødsel så tog min 33 timer! Men det var det fedeste i verden! Og jeg har endnu mere lyst til at have en stor familie nu! Epiduralen reddede mig og 4 timer efter var min skat ude. Jeg elskede min fødsel hver en time! Men presseveerene var de fedeste! En ting der gik mig på under graviditeten var at alle sagde “det er SÅ hårdt at være mor”. De fortalte om et par timers søvn og gråd og atter gråd. Jeg nyder det fuldt ud og for mig er det måske hårdt 5% af tiden. Resten er dejligt og hyggeligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er faktisk ret fascinerende, hvad sådan en kvindekrop kan. Det er vildt at se din mave er ‘hoppet ind’ igen efter at have været spilet så meget ud. Ved godt at mange kommer i fin form igen efter en fødsel, men det er da bare fantastisk, at kroppen kan præstere det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   JA det er vildt at man efter så kort tid har samme mave som før 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej Anna hvor er det flot at du har fået din flotte krop tilbage så hurtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jeg vil meget gerne have nogen øvelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kunne godt tænke mig de øvelser du har lavet 🙂 hvornår kommer de ud? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Åhh ville elske at få en masse øvelser til min alt alt for slappe mave og lå
  Takker på forhånd
  Mvh Ninna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PH JULEFROKOST, WHAT TO WEAR?