SE MIN FLADE MAVE!

STOP SKRÆKHISTORIERNE!

LALALALALALA

Jeg får dagligt beskeder af piger som er gravide, de skriver fordi de er bange for fødslen og har brug for råd. De får fødselsangst fordi at kvinder der har født er så gode til at fortælle om deres dårlige oplevelse, og det er simpelthen ikke okay – specielt ikke overfor en førstegangsfødende. Jeg var ikke god nok til at sige til dem der prøvede at skræmme mig at de skulle stoppe, jeg ville ikke virke ubehøvlet! Heldigvis gik det ind af det ene øre og ud af det andet, jeg var SLET ikke bange for at føde, tværtimod – jeg glædede mig SÅ meget. Jeg vil gerne vende det skræmmebillede som mange af jer har fået. Jeg kan bare ikke forstå  hvad man får ud af at gøre en kvinde pisse bange for at føde? det er jo naturligt – men ja, det synd for jer der ikke har haft en god oplevelse, men derfor behøver i virkelig ikke at ødelægge det for andre, folk bliver kede af det, i skulle se nogle af de beskeder jeg får 🙁
Men piger, der er så mange flere gode fødsler end der er dårlige, husk på det hver gang der er en som synes hun skal fortælle hvor forfærdeligt det er. Husk at lyt på dem der har haft en god oplevelse og lad de dårlige gå ind af det ene øre og ud af det andet, ingen fødsler er ens og vi er skabt til at føde.
Jeg har læst at hvis en kvinde er rædselsslagen for at føde, er det meget sandsynligt, at fødslen bliver rædselsfuld, for det stresser kroppen at være bange. Stress gør det næsten umuligt for kroppen at skabe veer, og uden dem går fødslen i stå. Jeg tror kvinden der skrev det har ret! Jeg var slet ikke bange og jeg glædede mig helt vildt, da jeg fik smerter om aftenen sagde jeg til Martin, ”yaaaay det gør ondt – mon det sker i aften?”. Jeg ville lyve hvis jeg sagde det ikke gjorde ondt, for selvfølgelig gjorde det dét, men jeg kunne sagtens gøre det igen – det var fedt! Jeg vil faktisk hellere føde end jeg ville være gravid, for hold nu op hvor er det en god oplevelse og jeg tror virkelig at hvis man har den rette indstilling, så skal det hele nok gå. Da jeg fik veer derhjemme, troede jeg at jeg bare skulle på toilettet, haha! Det blev ved så jeg gik i bad, men det hjalp heller ikke. Til sidst lagde jeg mig ind i sengen og så kongen af queens, men efter en time sagde jeg til Martin, det er ikke hård mave, jeg tror jeg har veer.  Da vi var på vej op til sygehuset glædede jeg mig så meget, selvom jeg havde ondt. Den spænding og uvished, hvad skal der ske, er det veer, hvornår føder jeg, hvor ondt gør det? Veerne var slet ikke slemme, vi grinte og havde det sjovt. Jeg havde regnet med at jeg ville græde, kaste op, skrige af de andre – men nej. På et tidspunkt sagde jeg til JM, undskyld jeg lugter af hvidløg, vidste jo ikke det ville ske i dag, og hallo hvorfor har jeg ikke kastet op endnu? JM grinte af mig, hun synes jeg var den sejeste. Jeg skældte ingen ud, jeg bad dem bare om at massere min lænd.
Noget andet er, jeg forstår ikke de piger der vælger at få et kejsersnit som førstegangs fødende, i går virkelig glip af en stor og fed oplevelse! Men det er jo folks eget valgt, hvis man virkelig har fødselsangst er det jo det man må gøre.

GODE RÅD:
Massage ved lænden (hjælper virkelig meget)
Varmt brusebad
Hav vejrtrækningen i orden.
Bevægelse – op at gå. Tit gør veerne mere ondt, når du ligger ned.
Varme håndklæder på lænden
Epiduralblokade bedøver dig fra navlen og nedefter. Du vil være stort set smertefri.

Jeg var rigtig god til det med vejrtrækningen når jeg fik en vee, forstillede jeg mig at jeg gik op af en stejl bakke, og når jeg var helt oppe på toppen hvor jeg ikke kunne komme længere, vidste jeg at nu ville jeg komme ned af bakken. Veer går nemlig op op ooooop og ned ned ned. Hvis i forstår? Lidt svært at forklare.

Men JEG havde en god fødsel, og det var så god en oplevelse. Jeg glemte alle de smerter jeg havde haft lige efter og følte mig som verdens sejeste kvinde.
PS: Det er altså ikke alle piger der sprækker, jeg var en af dem der ikke gjorde.

Jeg skal nok lave et indlæg om hele min fødsel en dag. Håber i kunne bruge indlægget, held og lykke med jeres fødsler hver især. Jeg sender jer alle gode tanker.

xoxoxo

46 kommentarer

 • Louise Pedersen

  Dejligt at høre!
  Jeg har virkelig hørt så meget dårligt og om hvor ondt det skulle gøre at jeg virkelig allerede nu var begyndt at være bange.. Og jeg skal trods alt først føde til april..
  Men det virkelig rart at høre de gode oplevelser.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannet Madsen

  Hej Anna..
  Endelig en med positiv tilgang til tingene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannet Madsen

   Jeg har selv en søn på 4 måneder og havde den bedste fødsel på små 4 timer, ingen bedøvelse og alt det andet forfærdelige man hører :-). Og vil gøre det igen. Motherhood rocks! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fik du Epiduralblokade? Og hvis du gjorde, synes du så ikke, at det lidt tager “det naturlige” fra fødslen? Der er jo ikke så meget naturligt ved en bedøvelse. Eller hvordan har du det med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja jeg fik den da jeg var 7 cm åben, havde brug for en pause :)så der fik jeg lige en time uden smerter 😉 havde været vågen i næsten to døgn..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lm

  Pas på med at skrive så lange indlæg, det er ikke altid man orker at læse det hele. Men ellers er din blog super god og interesant 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karina

   Det er vidst en smagssag også alt efter om det er et emne der interesserer en. JEG synes det var spændende læsning og ikke for langt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Sikke noget pjat. Synes det er fedt, at der rent faktisk er plads til detailer, og til at Anna kan få sit budskab igennem. En blog handler jo om at skrive, og det er jo netop indlæg som disse der gør den personlig, og giver den karakter. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Sams

   Du kan da ikke generalisere det sådan.
   Hvis man synes, emnet er interessant, og historien fanger én, så læser man det da?
   Jeg læste hele indlægget, hvilket endda gik hurtigt, fordi jeg fandt det fængende..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

   Jeg er kun til lange og detaljerede indlæg som disse. Glæder mig til at læse om hele fødselsforløbet, når det kommer! Korte indlæg er for kedelige.
   Men det er vel en smagssag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Det er jeg helt uenig i, dejligt med lange indlæg! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Anna og piger. Selvom min søn havde problemer med at komme ud og hans hovede sat fast og ikke sagde noget da han endelig kom ud så havde jeg et dejligt forløb med søde jm. Det 22 timers fødselsforløb jeg havde indebar smerter som anna snakker om men epidural er det bedste valg jeg nogensinde tog. . Det gjorde jeg fik søvn og havde mange kræfter da jeg endelig skulle presse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Virkelig dejligt med en der ikke fortæller skræmme historier, dem hørte jeg også mange af mens jeg var gravid (fødte i juni) jeg bad folk om at holde mund gad ikke høre om det og jeg fortæller på ingen måder skræmme historier selv. Havde en virkelig god fødsel selvom den var hård og lang, men her jeg fik det bedste i mit liv ved det og ville på alle måder gøre det igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg har selv født 2 dejlige ret store børn på 4400-56 cm og nr 2 på 4180 g og 54 cm- og er helt enig i alt du skriver, fik dog ikke epudral blokade nogle af gangene første gang fra start af bare lidt smerte til slut tog 13 t og anden gang 5,5 time;) begge gange gjorde det selv ondt men du ved du ved at føde det barn du har ventet 40 uger på så man er så klar og glæder sig;) jeg sprækkede heller ingen af gangene og må sige det der hjalp mig mest under fødslen var at bruger krudtet på ikke at skrive men på lange rolige ind og ud åndnibger og det alt lytte til jdm og stole på dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil give dig helt ret i at man ikke behøver nævne skrækhistorier for gravide,
  Jeg er en af dem der ikke havde en god fødsel, men jeg fortæller om min fødsel på en positiv måde, hvis nogle spørger ind til det, ellers siger jeg bare at jeg ikke havde drømmefødselen, men at lagt de fleste har en god fødsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Jeg havde også en fantastisk fødsel.
  Den varede godt nok 21 timer og i slutningen sov jeg mellem veerne så træt jeg var. Jeg fødte uden smertestillende, og jeg følte mig sgu også sej! Du har helt ret, super god beskrivelse af veerne med at de går op op op og så ned igen. Jeg skreg mig igennem veerne, jeg kunne slet ikke overskue vejrtrækningen og at råbe og skrige hjalp mig rigtig godt (er glad for jeg ikke lå på nabostuen til mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wendy

  Hej Anna 🙂
  Hvor er det fedt, at du prøver at fjerne skræmmehistorierne ved at fortælle om din gode oplevelse! Jeg fødte selv en pige i starten af juli måned o jeg grinte lidt af dit indlæg, da den var meget lig min fødsel mht til tanker, forløb osv, bortset lige fra at jeg gik i stykker 🙂 jeg er helt enig med dig i, at det var den fedeste og mest fantastiske oplevelse og jeg vil også ti gange hellere føde end at være gravid! Folk har gloet på mig, som om jeg var idiot, når jeg fortalte om, hvor fedt det var, så det er rart at du har den samme mening 😀 god dag! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trisse90

  Bare lige en lille tilføjelse – nogle bliver nødt til at vælge ks, fordi det ikke er muligt med andet. Jeg er opereret for skoliose og har metal i halvdelen af ryggen, så jeg kan ikke få en epidural og chancerne for at jeg kan gennemføre en normal fødsel er meget lille. Så min pige kom til verden mens jeg sov helt, og det er også helt ok – bare hun er sund og rask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hentyder til dem der gør det bare fordi de er bange 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   det er nu 7 måneder siden ‘jeg’ fødte min søn og jeg ved stadig ikke om jeg tør prøve en naturlig fødsel igen, ikke af angst for smerterne men af angsten for at miste barnet. jeg ved godt at risikoen for at det samme sker igen er minimal men har heldigvis tid endnu til at tænke over det og nyder min søn til fulde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trisse90

   Det er jeg også klar over, men alle aspekter skal vel med

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   og Trisse90. ville bare lige sige at man ikke bliver mindre mor af at få ks (: vi er alle seje kvinder om vi har født naturligt eller ej (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er helt enig i at man ikke behøver at fortælle stræk historier til gravide.
  Jeg fortæller kun om min fødsel hvis der bliver spurgt ind til den ellers siger jeg bare at jeg ikke havde en drømme fødsel som lagt de fleste har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Sådan Anna!! Jeg fødte 8 dage før dig, og jeg kan kun tilslutte mig dine ord. Det var den fedeste oplevelse og det handler udelukkende om vejrtrækningen og den positive indstilling.
  Jeg er også “ung mor” (bruger helst ikke den betegnelse) ligesom dig. Måske har vi bare en helt anden måde at tackle det på.
  Blev også tudet ørerne fulde af “av av! Jeg gik i stykker af helvedes til og det er det værste i verden” – tror at vi to havde en meget ens fødsel – og ens tankegang 🙂
  Tak for det her indlæg. Det bør alle skrækslagne gravide læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dejligt med en positiv fødselsberitning 🙂 Jeg læste selv heeeeelt vildt mange blogs om fødsler da jeg var gravid & blev sku lidt bange for det hele , da der jo er langt flere skræk historier end der er postitive.. jeg oplevede at blive “klippet” i min sidste presse ve da hjerterytmen faldt & baby skulle ud NU – men ærligt så mærkede jeg det ikke – jeg hørte lyden af saksen men kunne slet ikke mærke nogen smerte ( andet en selve fødslen ) haha – det der var værste var faktisk jordmoderen der hele tiden skulle tjekke hvor langt hovedet var ude , men som alle nok sige når ens guldklump er ude er alt smerten glemt på under 1 sek.. Det er det hele værd og efter fødslen var det jo slet ikke så slemt som man gik og troede 🙂 & dejlig blog at læse forresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  jeg er helt enig i at man ikke behøver at fortælle gravide skræk historier. jeg fortæller kun om min fødsel hvis der bliver spurgt ind til det ellers siger jeg bare at jeg desværre ikke havde en drømme fødsel som langt de fleste (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Nielsen

  Dejligt og høre
  Det ikke kun er mig det kun føde om og om igen jeg havde også den bedste fødsel.❤️ der er ikke
  Noget så Fantastisk som og
  Føde det barn du har bagt på
  I 9 dejlige måneder.. Men vil
  Sige at jeg var også
  En af dem der super bange for at føde og overvejet kejsersnit men hold nu op det var den vildeste oplevelse..❤️

  Anna og Martin i har lavet en super lækker lille fyr og er vild med hans navn Stort tillykke med ham ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Rigtig dejligt opslag Anna! Da jeg var gravid fik jeg også fortalt en masse forfærdelige historier. Men jeg havde verdens bedste fødsel!! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Jeg syndes at det er meget kedeligt for førsterangs fødende at kvinder skal fortælle alt der kan gå galt, jeg syndes det er ok at fortælle at det gik lidt dårligt men man behøves ikke at fortælle alt.
  Jeg var ikke bange til min fødsel kun meget spænt, det gjorde meega ondt men lige så snart vores søn var i mine arme havde jeg glemt alt om hvor ondt det gjorde 🙂
  Jeg er lidt mere nervøse til denne fødsel, kun fordi at jeg kan huske hvad det er jeg skal igennem igen efter kun 18 måneder men er også pisse spænt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hende

  Nu er jeg ikke gravid, men jeg tænker faktisk ret tit over hvordan og hvorledes, da jeg rigtig gerne vil have børn.

  Vi har alle fået afvide hvor ondt det gør og det har da også skræmt mig, men en ting som har hjulpet mig af med skrækken (til når det engang er) er de billeder vi har af mig og min mor lige fra da jeg blev født, hun er så fredfyldt ud og jeg glæder mig til jeg får den følelse:)

  -hun var en af dem der sprækkede og som hun altid siger når jeg spørger “hvordan skulle det kunne gøre ondt at blive syet, når jeg sad der, med verdens smukkeste baby i armene, jeg lagde ikke mærke til andet end dig”

  Jeg glæder mig til den dag det bliver min tur! Når jeg ser billeder af dig og din lille familie bliver jeg så glad og tænker på om ikke det snart er min tur. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Jed syndes det er kedeligt for førstegang fødende, at kvinder skal forskrække dem, jeg syndes det er okay at fortælle at det ikke gik super godt, men jeg syndes ikke at de behøver at fortælle alle detaljerne.
  Jeg havde selv en super fødsel, det var hårdt og det gjorde ondt men det var alt glemt lide så snart vores søn var i mine arme 🙂
  Jeg er lidt mere nervøse denne gang, kun fordi at jeg ved hvad min krop skal igennem igen efter kun 18 måneder, men jeg er også ekstremt spændt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har været igennem 2 fødsler .
  Den første er det mest fantastiske jeg nogensinde har prøvet . (Udover at min datter tissede på mig da hun kom op til mig :p)
  2. Gang var knap så hyggelig da jeg blev sat i gang og veerne kom pænt hurtigt efter hinanden . Havde presseveer i 7 min . Men ville aldrig nogensinde bytte de 2 fødsler for noget som helst i verdenen . Det er virkelig det mest fantastiske man kan opleve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Enig enig enig! Det er efterhånden et halvt år siden jeg fødte min dejlige datter, og jeg er stadig høj efter oplevelsen! Det var det fedeste at opleve ens egen krop føde et nyt, lille menneske. Selvfølgelig gør det rigtig ondt, men oplevelsen overskygger smerten 1000 gange i følge min mening! Jeg var, lige som dig, også i tvivl om det var veer jeg havde, eller om jeg “bare” skulle virkelig meget på toilettet. Efterhånden var jeg dog ikke i tvivl, men at være afslappet og huske at trække vejret ordentligt, gør virkelig meget! Og et dejligt varmt bad! Det endte med, at jeg klarede det meste selv derhjemme under det varme vand – også uden at vække min kæreste for mange gange – og jeg var 8 cm. åben da jeg kom ind på fødegangen. Til gengæld var min graviditet ikke sjov. Men at føde; jeg gør det hellere end gerne igen! Det var det FEDESTE! Glæd jer alle i kommende mødre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille White

  Du har så ret Anna, folk der fortælle skræk historier burde bare lukke røven. Jeg fik også en masse afvide som bare røg igennem! Min kæreste synes jeg var lidt ond ved hans hånd da jeg havde haft veer i 24 timer, men da jeg fik bryst betændelse, og skulle opereres sagde jeg til ham at jeg ville hellere føde 1000 børn end at prøve det igen. Netop fordi du ved ikke hvordan det går, men du ved at smerten forsvinder igen. De eneste jeg kender der har problemer nu er folk med kejsersnit. Ikke alle vælger selv kejsersnit, men dem der gør synes det er forkert at lade dem få det som første gangs fødende.
  Jeg tog dog mig selv i at tænke flere gange om de ikke bare kunne lave et kejsersnit fordi jeg havde så ondt, men fik lagt epiduralblokade og efter der havde jeg det så godt. Synes alle burde prøve at føde normalt hvis det kan lade sig gøre for det er en vild oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille White

  Du har så ret Anna, folk der fortælle skræk historier burde bare lukke røven. Jeg fik også en masse afvide som bare røg igennem! Min kæreste synes jeg var lidt ond ved hans hånd da jeg havde haft veer i 24 timer, men da jeg fik bryst betændelse, og skulle opereres sagde jeg til ham at jeg ville hellere føde 1000 børn end at prøve det igen. Netop fordi du ved ikke hvordan det går, men du ved at smerten forsvinder igen. De eneste jeg kender der har problemer nu er folk med kejsersnit. Ikke alle vælger selv kejsersnit, men dem der gør synes det er forkert at lade dem få det som første gangs fødende.
  Jeg tog dog mig selv i at tænke flere gange om de ikke bare kunne lave et kejsersnit fordi jeg havde så ondt, men fik lagt epiduralblokade og efter der havde jeg det så godt. Synes alle burde prøve at føde normalt hvis det kan lade sig gøre for det er en vild oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Åh ja – skræk historierne har jeg også måtte lægge øre til og helt ærligt.. Så stop dog! Ja, det gør ondt at føde, men det er det vi kvinder er skabt til – at det menneske der er blevet skabt inde i os også skal ud igen.
  Jeg havde altid sagt at jeg gerne ville føde uden bedøvelse – nuvel; jeg ville ikke lege supermand, hvis det skulle blive nødvendigt. Men jeg har født to fantastiske børn UDEN nogen former for bedøvelse. Det er den bedste og mest intense oplevelse jeg nogensinde har været ude for og jeg er så taknemmelig for, at jeg fik oplevelsen uden bedøvelse. Jeg var med hele vejen og det var og er ubeskriveligt. Min mand var ved min side hele vejen igennem og han var en fantastisk støttebindets fødselshjælper.
  Ved bøllefrøen gik der fra vandafgang til han var ude 26 timer og ved æblekind gik der fra vandafgang til hun var ude 3 timer. Ved æblekind er jeg glad for at manden ikke havde insisteret på at vi skulle blive hjemme, for så havde han fået lov til at tage imod hende. Da vi stod på fødegangen havde vi ingen anelse – what so ever – om at hun faktisk næsten var ude 😀

  Jeg håber at de kvinder som skriver til dig, finder modet til at føde. I er alle hver og en fantastiske og I kan gøre det og I kan klare det. I skal bare tro på jer selv 🙂

  Fedt at du vil dele din oplevelse Anna – Netop din historie kan være med til at de ikke er så bange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra

  Hold da op, det er første gang jeg hører noget positivt om en fødsel ! Og tusinde tak for det ! 😀
  Nu er jeg knap så bange mere !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville ønske at jeg selv havde født min søn, men jeg måtte få foretaget kejsersnit, da han lå med hovedet oppe. Jeg håber bare at jeg kan få liv til selv at føde næste gang 🙂 Det er ærgerligt at nogle bliver så skræmte af at føde. Jeg glædede mig sådan, indtil de fandt ud af at han lå forkert i uge 38.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  dejlig blog! Husk at lav et indlæg med gode råd til dem med kolikbørn!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg giver dig helt ret, Anna!
  Da jeg ventede min datter havde folk også travlt med at fortælle om deres fødsler – gode som mindre gode 😉 Jeg sugede det hele til mig og prøvede at tage det med mig som jeg mente at jeg kunne bruge.
  Når jeg blev spurgt om jeg var bange eller nervøs for fødslen sagde jeg nej, for det var jeg ikke. Jeg havde ikke tænkt for meget over det. – min krop er jo lavet til det, så der skulle nok gå 😉

  Jeg håber at du nyder livet som mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  hej Anna! Tak for at du delte din fødselshistorie. Jeg har altid været så bange for at føde, grundet smerten. Men efter din beretning er jeg ikke lige så skræmt mere. Det er virkelig dejlig du er så personlig og ærlig. Du virker som sådan en god mor! Jeg så med i paradise og det virker så mærkeligt at du har et barn nu. Men man ændre sig nok en del når man får et barn, i hvert fald mere moderlig. Tak for indlægget og din ærlighed. Det hjælper en del 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Schmücker Nielsen

  Hej Anna

  Giver dig ret i det du skriver.
  Det er den mest fantastiske oplevelse at føde et barn.

  Jeg har haft 3 super fantastiske fødsler. Tænkte da jeg fødte her i April, at nu hvor jeg havde klaret de 2 første fødsler uden smertelindring, så kunne jeg ihvertfald også her sidste gang. Jeg var stædig trods jeg synes veerne var meget smertefulde den her gang. Men de siger jo også veerne er modbydelig når man bliver sat i gang.

  Har det lige som dig, vil hellere føde end at være gravid. De sidste 2 graviditeter har jeg Været plaget af graviditets diabetes og her sidste gange bækkenløsning og fy for pokker det var hårdt når man har en Bette en. Der er kun 19 mdr mellem de små, men hvor er de glade for hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Anna.
  Står selv og skal være mor for første gang her til december og kan godt mærke det men fødslen ikke er borger jeg glæder mig til. Jeg glæder mig til at graviditeten er ovre og se mit smukke barn. Men årrrh… Det med smerter er jeg bare ikke god til. Er en pyllerrøv 😉
  Men dejligt at høre su havde en god oplevelse. Har nu flere veninder der har været godt til at sige det gode ting og støtte mig men angsten den vil bare ikke forsvinde. Men vil føde naturligt hvis jeg kan og måske bliver jeg overrasket over min egen styrke;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Simonsen

  Jeg er HELT enig! Min veninde sagde: Forstil dig, at du bliver kørt over af en lastbil igen og igen. Sådan føles det (Det var halvanden uge inden jeg fødte) så jeg blev liiiidt nervøs, og overvejede faktisk om det var muligt at søge om kejsersnit.

  HELDIGVIS kom Milas 14 dage før termin og helt ærligt, så er det den fedeste oplevelse jeg nogensinde har haft. 15 minutter efter fødslen sagde jeg; det gør jeg gerne igen.

  Måske “hjalp” skræmmebilledet mig, for jeg synes ikke at fødslen var slem.. Okay, veerne var ikke det sjoveste jeg har prøvet, men han kom også 6 timer efter jeg fandt ud af at jeg havde veer, men ellers – fantastisk oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MIN FLADE MAVE!