Jeg mangler min puttepartner..

OMG.. sagde du lige fucking??

*10754769_764223930317978_803960250_n
Som skrevet igår er jeg hjemme hos mine forældre i Thisted, super hyggeligt – trods sygdom. Har det virkelig virkelig dårligt! Men det skal ikke holde mig tilbage, jeg skal op og spille banko med min mor idag, bare i en halv time. ha ha.
– Nå, igår var min mor nede og handle, hun holdte fødselsdag. Så kommer hun hjem, og så snakker vi lidt om hvad hun har købt. Så siger hun Anna, jeg købte så meget kage – det var FUCKING BILLIGT! Så stod jeg helt målløs, “omg sagde du lige fucking, ej mooooar?”. Ja det gjorde jeg da vidst sagde hun. Jeg flækkede af grin, har ALDRIG hørt min mor bande før. whaaaat… Det er lidt tosset.
Glæder mig til imorgen, der skal jeg hjem til skatten! Bliver spændende at se hvor langt han er nået med vores kommende stue!

10805340_764223950317976_183811103_nkh

2 kommentarer

  • eliana

    Haha… så søt din mor er:) Ser hvor du har fått det flotte utseende fra:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Har prøvet det. Man tænker bare omg mooooooar det der sagde du ikke!!!! Ens mor er tosset og det bliver hun ved ned at være sådan er mødre bare. Måske kommer du også til at sige et bande ord og så synes villian også at det er en tosset mor han har. Marie❤️ Stor fan

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg mangler min puttepartner..