GRØD, GRØD, GRØD! jubiiiii..

I am in love!

eye-candy-ed-westwick-8-e1266870783459Som jeg måske har nævnt før er jeg heeeelt vild med Chuck Bass fra Gossip girl! Jeg er så træt af at jeg har set alle sæsoner, for nu kan jeg ikke sidde og kigge på ham den søde mere. Jeg blev så besat at jeg sad og så videoer af ham på youtube, ja i know – totalt plat.
I det hele taget elsker jeg bare serien. Blair som er med, er jeg også helt vild med. Hun er SÅ flot, og går i det flotteste tøj, elsker hendes stil. På nogle områder minder jeg lidt om hende, om det er godt eller skidt ved jeg ikke, for hun er jo lidt af en snob – men alligevel ikke. Hvis jeg var til piger, var jeg helt sikkert gået efter hende, ha ha. I LOVE HER!
– Jeg elsker som skrevet hendes stil, også Serinas som er med i serien, så jeg fandt lige nogle billeder af deres outfitts og satte det sammen med noget jeg fandt inde fra Nelly.

SERINA: Disse outfitts er meget simple, men alligevel mega stilet! Elsker det..
UnavngivetKøb det her:  BUKSER  /  SKJORTE  / NEGLELAK  /  SMYKKE  / SKO  /

123Køb det her: LEGGINGS  /  STRIK  /  TASKE  /  SKO  / HAT  / ØJENSKYGGE  /

BLAIR: Hun går næsten altid i kjoler, men nu er det jo ved at være vinter, så det er desværre liiidt for koldt. Jeg fandt derimod nogle hverdags outfitt som passer til alle.

Unavngivet1Køb det her:  BUKSER /  TOP  /  SKO  /  TASKE  / LÆBESTIFT  /

outfitt 4Køb det her:  BUKSER  /  SKJORTE  /  SKO  / NEGLELAK  /  TASKE  /

HVILKET OUTFITT SYNES I BEDST OM?
– Jeg synes klart det første outfitt er det fedeste!

kh

   

4 kommentarer

 • Du er ikke den eneste!! Jeg var TOTALT forelsket i Chuck da jeg så GG 😛 haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Uden hatten er outfit 2 helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Oh yes, Chuck Bass er så lækker 😀 er begyndt at se hele serien for 2. gang nu, den er jo så fed den serie. Outfit nr. 1 er vildt smukt, og hvor er det fedt at du har fundet tøjet så vi andre har en mulighed for at ligne de smukke piger i serien bare lidt 🙂 det må du da gerne lave igen med andre kendisser, hvis du har lyst selvfølgelig 🙂
  Og din blog er vildt hyggelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg synes enten 1 eller 2

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRØD, GRØD, GRØD! jubiiiii..