I dag.. er en god dag!

Om jeg savner maven??

IMG_6363Jeg synes en gravid mave er så smuk, strækmærker eller ej – det der er så smukt ved den er at man ved hvad der gemmer sig inde bagved! Mange piger savner maven et stykke tid efter fødslen og der kan jeg så sige at det gør jeg IKKE! Der er kun få ting jeg savner ved det. Det er så hyggeligt når man ligger og snakker til maven, eller ser det lille væsen derinde ruller rundt og begynder at sparke, det er fantastisk. Men når det så er sagt… Man føler sig enorm, man bliver hurtigt forpustet, man får vand i kroppen og ååååårh.. Husker så tydeligt de to uger i omkring uge 30 hvor jeg ikke kunne sove på grund af vejrtrækningsproblemer. Det var simpelthen så ulideligt. Jeg lignede en omvandrende zombie! Martin var på “ferie” i en længere periode, så det var rigtig hårdt, specielt når jeg havde det dårligt. Jeg ringede til min mor og græd om natten fordi jeg simpelthen ikke kunne sove, det gjorde faktisk helt ondt. Derudover var jeg hele tiden bange for at der skulle ske noget med baby, specielt fordi min veninde som jeg fulgtes med i graviditeten, mistede hendes barn i uge 18, så hvorfor skulle det ikke også ske for mig? Jeg var bange næsten hver dag, og jeg synes det var så synd for min veninde og jeg fik tit dårlig samvittighed over at jeg voksede og glædede mig, mens hun bare, ja kæmpede en hård kamp for at komme over tabet 🙁
Jeg tror bare jeg har været lidt uheldig. Først mister min veninde hendes barn, så tager min kæreste på “ferie” og jeg bor langt væk fra min familie – så…. jeg lå faktisk i min seng det meste af graviditeten på grund af manglende overskud, jeg ville bare sove. Så da jeg ikke kunne sove i de to uger var det jo helt forfærdeligt for mig. Jeg kedede mig så meget, ååååårh hvorfor begyndte jeg ikke også bare på en serie, totalt dumt.
Men alt i alt, min graviditet var ikke en dans på røde roser, så jeg savner ikke maven – i hvert fald ikke lige nu.

God weekend alle sammen!

IMG_6312kh

4 kommentarer

 • Hanna

  Du har en sindsyg flot mave som gravid! Det klær dig så meget med lidt ekstra kilo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JP

  Hej Anna.
  Stort tillykke med din søn, du klarer det FANTSTISK.
  Jeg har selv en dreng på 15 måneder og venter nu en pige. Jeg har tons vis af lækkert børnetøj til dreng fra 62-86. Eftersom jeg nu venter en pige kunne det være at tøjet har din interesse. Alt fra molo, hummel, Joha mm. hvis det har interesse.
  Du kan kontakte mig på mail 🙂
  God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia foala

  Hej Anna.. Nu har jeg undret mig i lidt tid? Træner du meget? Hvor tit træner du? Hvad træner du? Spiser du aldrig usundt? Spiser du sundt? Hvor høj er du? Hvad vejer du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg træner ikke 🙂 Jeg spiser semi sundt 😛
   1.69 og vejer 55.7 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag.. er en god dag!