Nu er det OFFICIELT!!!!!

åååååh.. så hold dog mund..

10816035_770172699723101_1481867782_n

Jeg lavede et indlæg igår om folks bemærkninger og onde kommentarer, men som jeg hurtigt fik slettet igen. Jeg havde bare brug for at skrive ALLE mine tanker ned. Det blev slettet fordi mange af de følelseskolde mennesker ville fryde sig over at de ramte mig en lille smule. Men så igen, jeg vil da godt stå ved at det ramte mig, det rammer mig når folk taler dårligt om min søn eller om Martin og jeg som forældre – folk burde bare vide hvor gode forældre vi er, hvor gode vi er ved vores søn og hvor gode vi generelt er ved hinanden. Men de folk som absolut skal skrive usle og ondskabsfulde kommentarer har jo bare intet indhold i deres liv – og hvorfor så ikke lade det gå ud over andre? Det er så nemt at sidde bag en skærm, og utroligt at de faktisk får det bedre af at såre andre mennesker. Jeg har følelser, lige som så mange andre mennesker. Men jeg skal lære ikke at tage det til mig, og det gør jeg faktisk ikke mere, for folk har banket ind i hovedet på mig at det hele bunder i jalousi og misundelse, og det forstår jeg, for vi har det faktisk meget godt herhjemme. Vi klager ikke..
– Men hvor er det trist at folk har sådan et behov for at køre andre ned. Men jeg kan sige jer en ting, INGEN kan få mig ned. Som sagt blev jeg ramt igår, men ikke mere – de er jo bare nogle fortabte mennesker som ikke har noget indhold, synd for dem. Så fremover burde jeg nok bare tage det som en kompliment.

Derudover, forhelvede folkens – lær nu engelsk inden i udtaler jer om min søns navn! VILLIAN betyder ikke skurk på engelsk, ha ha.
VILLAIN, BETYDER SKURK.. Tag lige folkeskolen om engang. Så nej han kan ikke blive mobbet med skurk, desuden ved man sq da ikke engang hvordan man siger skurk på engelsk i den alder – og hvis de gjorde, tror jeg ikke de ville sige “HAHA VILLIAN, DU HEDDER NÆSTEN SKURK PÅ ENGELSK, NANANANA”

Til alle jer der støttede igår, 1000 tak. Det varmer 🙂
God weekend!

'k

kh

9 kommentarer

 • Anita Mølgaard Tøndering

  Hej Anna
  Nu er jeg en halv gammel kvinde, elsker reality. 39 år jow jow. Elsker at følge dig lidt både på instagram og Facebook. Jeg forstår simpelthen ikke folk kan være så onde. Jeg har intet ondt at sige. Kun at jeg nyder at følge jer det er hyggeligt med dine små opdateringer om Villan og jeres liv. Så godt folk havde været negative om navnet på Villan. Altså folk er sgu forskellige og man vælge jo ikke de samme navne. Jeg har passet børn med alverden s navne og uanset navn, ja så er et hvert barn unikt. Det er Villan s navn også og hans person også. Han er en skøn dreng. Og I er gode forældre Anna. Knus og god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak for den søde besked, det varmer. Dejligt du kan lide at følge med! Rigtig god weekend.. Klem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Hej Anna.
  Håber snart at folk kan holde sig væk fra jeres liv i er super gode forældre og vi andre har ikke noget at skulle sige om jeres sammen hold mellem dig Martin og Villian så til folk der blander sig TI STILLE DE LEVER DET LIV DE GØR!!! Jeg har heller intet ondt at sige om jer over hovedet så vis du ser nogle der siger grimme ting ind i det ene øre ud af det andet er selv ret dårlig til at huske på det men god weekendt til Dig Villian og Martin knus og endnu engang god weekendt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er helt enig med dig! De folk burde lære at åbne øjne, inden de skriver sådan nogle lorte ting! ..Anna du skal ikke lytte til sådan nogle idioter! ..nyd dig liv med din dejlige søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh der vil altid være nogle der ikke har noget pænt at sige. Jegselv synes, at det er super hyggeligt at læse om jeres lille familie. Jeg må tage hatten af for du i en alder af hvad, 22 år, allerede føler dig ansvarsbevidst nok til at være mor, og at du bare klare det super godt! Jeg er selv 23 og kan næsten ikke klare tanken om, at jeg skulle tage mig af et lille barn! Skulderklap 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hmm, synes nu ikke du kan sige at folk er misundelige og jaloux.
  Det er skam ikke altid derfor, at folk begynder og hate på andre mennesker.

  Du er en offentlig person og ALLE offentlige personer får hate, ligemeget om de er frøken perfekt eller frøken uperfekt.
  Nogen mennesker synes bare det er sjovt og de får det bedre med dem selv. Det er nødvendigvis ikke jalousi.

  Dog synes jeg faktisk det er værre, at folk har brug for at sidde og hate på dig, fordi de får det bedre med dem selv.
  Hvad har du gjort som er så forfærdeligt? Ingenting. Du er da et menneske ligesom alle os andre.
  Jeg synes du gang på gang har bevist at du kun vil din søn det bedste og du sætter ham før dig. Du viser at DU er en god mor og DU tager ansvar, trods for du har været med i “paradise hotel” for fuck da også det. Det gør dig jo ikke mere speciel end nogen andre 🙂

  Jeg synes du klarer det skide godt! Og det kan du sagtens være stolt af. Du virker som en rigtig reel og sød person. Så fuck da hvad andre siger. Du har det godt og kan lide hvad du laver, så er hate da ligemeget for det kommer man desværre aldrig udenom 🙂

  God jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  jeg har jo skrevet undskyld for den der villain kommentar, og at jeg læste forkert, så jeg synes måske heller ikke at det er helt fair at du lægger det op i et blogindlæg, men jeg kan jo selvfølgelig ikke vide om jeg var den eneste der havde skrevet det, men jeg har jo sagt at det var en fejl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Men Anna du må være meget spændende,siden at haterne sidder og venter på, at du skriver noget og følger med på din blog..
  Hvis jeg var hater, hvilket jeg aldrig bliver, så ville jeg ikke engang følge med..

  Jeg elsker, at følge med i dit’, Martin’ og Villian’s liv. I er fantastiske, og du hjælper rigtig mange mennesker.. Husk det, når de skriver noget lort!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det OFFICIELT!!!!!