20 % RABAT!!

Ærligt, jeg spiser for lidt.. Jeg er syg.

10836203_771568582916846_1672878855_nJeg spiser ikke og jeg drikker for lidt, hvad sker der med mig, jeg plejer at grovæde? Siden Villian kom til verden har jeg været rigtig dårlig til at spise, det er ikke fordi jeg ikke er sulten – men jeg glemmer det bare fordi jeg prioriterer ham højere end mig selv. Heldigvis står jeg og laver mad hver aften, så der får jeg altid et stort og godt måltid – men ellers får jeg ikke rigtig noget, måske en banan i ny og næ. Jeg bliver ved med at tabe mig, og ikke på den gode måde. Min krop gav mig et tegn igår om at nu skulle jeg passe på mig selv. De sidste 3 dage har jeg næsten ikke spist eller drukket, fordi jeg har været lidt små syg og gået rundt med en skrækkelig hovedpine! Det resulterede så i at jeg igår faldt om til min svigerindes surprice party. Jeg var drænet for energi  der var ikke mere at gi’ af, jeg var helt færdig. Jeg tror bare jeg har været rigtig stresset her på det sidste, det er sku hårdt at være blevet mor, men selvfølgelig også fantastisk. Lige nu er vi ved at renovere huset, så der er endnu mere at gøre rent end der plejer, åh hvor er det træls at være sådan et ordensmenneske, men det støver meget og det er ikke godt for Villian, så jeg bliver nødt til at gøre det.
Villian følger ikke rigtig sin gamle rytme, han er stoppet med at tage de lange lure. Det er MEGA irriterende, for når han er vågen skal han aktiveres hele tiden, og når han så sover den halve time – er jeg så dum at jeg begynder at gøre rent, for jeg kan som skrevet ikke med rod! Istedet burde jeg tage en lur, FOR JEG HAR BRUG FOR AT SLAPPE AF! Folk rundt omkring mig begynder at holde mig i ørene nu, for de så godt hvor skidt jeg havde det igår og hvor bleg jeg var – jeg skal virkelig lære at passe på mig selv. Jeg tror jeg trænger til en dag hvor jeg kun er.. MIG. Så kan jeg få sovet ud og få en masse energi. Jeg tror kun det er mødre der kan sætte sig ind i hvor hårdt det hele egentlig kan være, det er jo en kæmpe omvæltning at blive mor.

kh

19 kommentarer

 • Årh din stakkel 🙁
  Pas nu på dig selv, ikke? Din søn skal jo helst have sin mor sund og rask i mange, mange år endnu 🙂

  God bedring <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja prøver, det var en øjenåbner igår! Så her i morges spiste jeg 3 rundstykker!!!

   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Åh jeg ved bare lige præcis hvordan du har det 🙁 Har også selv rengøringsflip og burde også sove når Lille mand sover MEN det er der jeg tænker så kan jeg Jeg joooo lige få ordnet det og det og det 🙁 OG det er dumt !!! & kender også det med at spise – stort set hver dag får jeg kun morgen mad og så ikke noget før aften igen :-/ & jeg ammer stadig så må passe på mælkeprodiktionen … & ligesom dig har jeg heller ikke min mor lige i nærheden så man står bare lidt alene med det hele 🙁 Jeg håber du får det bedre og det hjælper på mig nogen gange at tænke at det kun er en periode & det første år er det hårdeste og der er det moren der er 100 % på & derefter vil faren & evt dagpleje kunne hjælpe – så man må bare prøve at skubbe alt andet til side og bære over med rodet engang imellem og bare nyde sin lille mus så længe de er så små og dejlige 🙂 herhjemme er middags luren hvis vi er heldige 1 – 1.5 time 🙂 mange knus til dig & håber du kommer oven på hurtigt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  hej anna jeg er en pige på ti som syntes at du er en sf de bedste mødre i verden du passer så godt på villian og det er så dejligt at høre det går godt med jeres familie er en af dine største fans 4-ever elsker dig kram fra camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LineK

  Årh! Kan virkelig godt følge dig! Min søn er 1 år nu, og der er fart over feltet! Jeg synes hele tiden der er noget der skal gøres! Hvis ikke med ham, så er det praktiske ting! Det kan godt være at andre super-mødre synes jeg pylrer, men det ER pisse hårdt altså! Samtidig er min søn for tidlig født, så render konstant til undersøgelser på sygehuset! Jeg får også kun spist få men store måltider og det er ikke godt! Og alt for lidt vand! – Men du (goog selv) må bare huske at jo bedre vi passer på os selv, jo bedre kan vi også passe på vores guldklumper! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Søde Anna.. husk at passe på dig selv! <3 og SPIS noget mere så du er sund og rask! God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Hej Anna.

  Jeg kan fuldt ud sætte mig ind i hvordan du har det, jeg satte også mit ordesmenneske før mine behov da jeg blev mor første gang.

  Men vil fortælle dig hvordan jeg klare det,måske du kan bruge det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solle

  Jeg forstår dig fuldt ud. Har også tabt mig 30 kg siden min datter kom til 1 maj. Uden træning bar sund kost og glemmer at spise så nu vejer jeg 49kg :/ pas på dig selv der er ikke andre der gør det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c

  Årh stakkels. Kender det alt for godt. Tabte 29 kg på 4 måneder efter fødslen af min søn og jeg trænede ikke eller noget. Jeg glemte bare at spise. Man bliver så energiforladt til sidst 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Anna :)!

  Du klare det skide flot!
  Tænk på dig selv. Du er en fantastisk mor, så sørg for at blive frisk igen!

  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Sørensen

  Hey Anna. Du gør det rigtigt godt for det første. Jeg er alenemor og selv meget kontrolfreak, så ved hvordan du har det. Et lille råd fra mig. Nu hvor dejlige Villian, er begyndt og få grød så gør det til spisetid for jer begge. Det gjorde jeg, og min søn spiser mere hvis jeg spiser. Og så er det gode, at der kommer en rutiner for jer begge. Ens rutiner skal lave ombårne man får barn, så det passer ind i jeres hverdag. Husk at dit barn er glad hvis du har det godt. Så det er HELT okay og sætte tid af til sig selv ☺️ Kæmpe Knuz her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lulu

  Du bürde næsten sætte alarm på evt 2-3 gange om dagen, hvor du virkelig skal spise. Det lyder måske ikke vildt appetitligt at spise efter alarmer, men så lav noget vildt lækkert mad og giv tid til dig selv. Det lyder godt nok frygteligt, håber du får det bedre snart <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Håber snart at du får det bedre 🙂
  God bedring 🙂
  – Knus herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Starkels dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Anna jeg er også første gangs mor til en dreng han er ligså gammel som din og kender godt til det med ikke at få spist/sovet som man skal fordi ligså snart de sovet vælger man at rydde op og lave en masse isted for at spise og slappe af og nu hvor jeg stadig ammer er det utroligt vigtigt men tænkte på i har jo det der lege tæppe når du ved han er tilpas så lig ham på det og få lidt mad han tager jo ikke skade af og ligge og hygge lidt imens du spiser ☺☺☺

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har det på helt samme måde jeg drikker to kander kaffe i løbet af dagen, og spiser kun et måltid. Jeg har ikke følt sult siden jeg har født. Ved godt hvordan det føles! Og selvfølgelig kommer de små først, derefter hjemmet, så manden og til sidst en selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Johansen

  Hej Anna.
  Jeg ser selv mor og forstår fuldt ud hvordan du har det. Havde det på samme måde mes spise vanerne efter jeg havde født, men hiv dig selv i nakken og tving dig selv til at spise.
  Jo ældre de bliver, jo mindre sover de .. Fordi de skal følge med i det hele og lære alle de nye ting. Men du klare det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nette

  Hej annadue.

  Øj hvor dette indlæg fik mig til at “vågne op” – jeg kender det jo kun alt, alt for godt – og desværre har jeg kendt det alt, alt, aaalt for mange år – og det var nok i virkeligheden det der fik mig til at rette mig op i stolen.. Tak for din ærlighed!! Nu SKAL vi altså passe noget bedre på os selv! – ikke?
  Håber dit opvågnings-kald vil blive ved, at holde min opmærksomhed skærpet på dette område!
  – skræmmende at en “fremmed”, bag skærmen her skulle have større indvirkning på mig, end mine egne “ture” på hospitalet..

  Tak fordi du valgte at dele lige netop denne del af dit liv 🙂

  Tanker fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Puha, det er bare ikke sjovt! Jo selvfølgelig skal vi det, igang med at spise! 😀
   – Det er da dejligt at høre!! 😀

   Så lidt, stor krammer fra miiiiig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % RABAT!!