Dette indlæg er ikke for sarte sjæle...

Nu kan vi ikke holde det inde mere..

sd
Martin og jeg har holdt noget inde det sidste stykke tid, vi synes det var for tidligt at offentliggøre det jeg vil fortælle nu, jeg håber det bliver taget godt imod. Vi glæder os til…….. AND DEN 24 DECEMBER!!!!!! Snyyyyyd, im not pregnat! Synes bare billedet var så sjovt så havde lige brug for at tage pis på folk, håber nogle af jer fik et smil på læben, hi hi. Men nøj hvor vi glæder os til at fejre jul sammen, alle 3! Jeg elsker jul, det bliver så hyggeligt.
Men jeg lyver ikke når jeg skriver at vores maver kommer til at se sådan ud ^ – der skal bare SPISES!
Nå, nu vil jeg smutte en tur ned i byen, der skal shoppes – nu nåede jeg jo ikke at komme derned da der var black friday, øv bøv. God da allesammen!

Christmas_wallpapers_Christmas_bow___Christmas_011467_kh

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette indlæg er ikke for sarte sjæle...