Jeres mening.. Børn i en sen alder?

Du kunne have dræbt os!

10859556_777260329014338_444459087_nSTOP MED AT SMS’E OG SNAKKE I TELEFON NÅR DU KØRER BIL!
Jeg har idag været ude og gå en tur med barnevognen, som altid – super hyggeligt. Jeg skulle ned i Rema og handle ind, det var også fint nok. Men på vejen hjem skete der noget som faktisk kunne have endt helt galt. Vi stod i lyskrydset og der blev grønt – når der er GRØNT må fodgængere gå over lyskrydset. Det havde han åbenbart IKKE forstået, eller også var det bare fordi han var så opslugt af sin telefon, for han nåede ikke at holde tilbage for Villian og jeg. I det øjeblik hvor han er tæt på at ramme os når han at svinge bilen ud i siden, seriøst – jeg blev virkelig bange. Årh tanken om at der skulle ske Villian noget gør så ondt. Han kørte bare videre, i stedet for at holde ind til siden og undskylde. Jeg håber han har dårlig samvittighed, for det kunne være endt galt. Folk burde simpelthen stoppe med at snakke i telefon når de kører i bil! Hvis man absolut har brug for en lang samtale, så tag dog høretelefoner i ørene så du har hænderne fri! Kæææææft man, jeg er glad for at der ikke skete noget 🙁

10836535_777256645681373_104459753_nkh

   

14 kommentarer

 • Natacha Zornig Friis

  Puha fik helt en klump i halsen ! Jeg er selv lige blevet mor for 3 uger siden og nøjs hvor er jeg nervøs nogen gange når jeg er ude at gå med barnevognen for det kan bare DÅ hurtigt gå galt ! Jeg er glad for der ikke skete jer noget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja nemlig. Puha tænk hvis der skete noget med vores små guldklumper 🙁
   Og TILLYKKE!! det er så fantastisk at være mor <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lorentsen

  Hold kræft en idiot!!
  Godt der ikke skete noget med jer, men kunne da lige så godt!!
  Idiot, sådan en skal ikke ha kørekort!!
  Tanker til jer ♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Det tror jeg vi alle er håbefulde har det godt udover det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Vøhtz

  Folk tænker sig ikke altid om.
  Håber han har så dårlig samvittighed nu!
  Godt der ikke skete dog og Villian noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Engstrøm

  Årh for fanden en idiot.
  Godt der ikke skete noget.
  Jeg har virkelig lært på grund af en grim episode.
  Når du skal over så få øjenkontakt med bilisten. Man kan ikke forvente at de har set en. Desværre.
  Så selvom du har fortrinsret, så kig alligevel.
  Der er såå mange der ikke burde køre rundt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Problemet er at han kom ud af den blå luft, da jeg kiggede til højre var der ingen biler 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Samantha

   Håber I er ok efter denne grimme oplevelse!! Nogle tænker sig fandme ikke om når de kører bil!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyha! Fik nærmest tårer i øjnene! Man bliver så skide sårbar når man får børn!! Var selv i en bilulykke med min søn da han var 10 mdr, og det var det værste!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Nemlig 🙁 åh nej, er jeg ked af at høre! I er vel begge uskadte uden mén?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LineK

   Jo tak, vi slap utrolig billigt trods ulykkens omfang! Min søn blev frikendt med det samme af ambulance redderne på stedet, mens jeg lige var en tur inde og vende på sygehuset til en røntgen… Men Puuuha! Glemmer aldrig mit barns hjerteskærende skrig!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det samme skete da mig, min datter på min arm og veninde skulle over et fodgængerfelt idag, bilen tæt på os holdte for os og så kom der en dame modkørende og hun så os slet ikke hvis vi ikke havde hoppet et skridt tilbage så havde hun kørt os ned 😮
  Folk er sindsyge uopmærksomme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En lille pige

  Mig og min mor og søskendene var også ved at blive kørt ned den anden dag da en person holde stille og kiggede ned i sin telefon vi regnede med at vi godt kunne gå forbi så men da vi var halv vejs forbi begyndte den at køre. Den er en forfærdelig verden når man køre bil så sluk den forbandede telefon så man ikke lige høreder kommer noget på facebook eller snapchat så ikke lige kan vente til man kommer hjem!
  Jeg forstår godt du syntes det er træls

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej jeg ville tilkalde politiet hvor er det bare syndt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeres mening.. Børn i en sen alder?