Sådan foregår castingen (Paradise Hotel)

Hvorfor meldte du dig til Paradise hotel?

hejJeg meldte mig til Paradise Hotel fordi jeg havde brug for at der skulle ske noget i mit liv!
Som jeg har skrevet lidt om før har jeg været igennem en rigtig lang og hård depression tidligere i mit liv, hvorfor? Det er jeg ikke klar til at dele med jer endnu. Men efter det havde jeg bare brug for at komme ud og opleve noget, jeg havde brug for at komme væk. Derudover synes jeg bare det hele var det samme og jeg røv kedede mig. Thisted(min hjemby) er en lille by og der sker ikke det helt vilde. Der var rigtig mange i min omgangskreds som havde et problem med det og som faktisk overhoved ikke kunne unde mig det da jeg fortalte at jeg var kommet med. Jeg ved ikke hvad problemet var, men jeg tror bare at de i bund og grund var misundelige over at jeg ud af så mange mennesker blev valgt til at komme med og det havde de ikke lige regnet med. Sådan nogle mennesker har jeg ikke brug for i mit liv og dem snakker jeg naturligvis heller ikke med mere. Det sjove er, at nogle af dem rent faktisk tog kontakt til mig igen da jeg så havde været på tv, nå okay – så kan man godt bruges alligevel, ha ha.
Jeg så Paradise hotel for første gang da jeg var 16-17 år, der sagde det mig egentlig ikke så meget. Men da jeg var omkring 18 synes jeg nu egentlig at det var meget sjovt og så jeg sad faktisk klistret til skærmen næsten hver aften!

Jeg har overhoved ikke fortrudt min deltagelse, det har været en kæmpe oplevelse både på godt og ondt! Men jeg har lært så meget om mig selv. Det var DET jeg havde brug for, nemlig at komme væk fra hverdagen derhjemme. Det kan godt være at jeg ikke lige var jordens sødeste pige derinde, men forhelvede – jeg var ung,dum og fuld hver aften. Desuden er det noget andet dernede end herhjemme, og JA MAN GLEMMER KAMERAERNE. Der er bare så meget i ikke ser, så det er svært for jer at sætte jer ind i hvordan det hele egentlig i virkeligheden hænger sammen. Desuden har jeg jo også fået en masse godt ud af det! Hvis jeg ikke havde deltaget havde jeg ikke mødt Martin og dernæst ikke fået Villian, så jeg fortryder det bestemt ikke et af mine livs største oplevelser.kh1

13 kommentarer

 • Jessica

  Jeg synes det er flot skrevet. den gang jeg prøvede at melde mig havde jeg det også sådan. Men viste også inden at jeg ikke ville komme med fordi jeg er lidt for rund og så har jeg en søn som snart er 8. men jeg ville prøve. har set næsten alle sæsoner og glæder mig til at se de næste. men en af de sjoveste var da du var med.. og nyder at følge lidt med i dit liv. er en af dem der ikke ser ned på dig. For alle er forskellige og det vil være super kedeligt hvis vi alle var ens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Forstår godt at du ville prøve, det er jo mega fedt 🙂 Det er jeg da glad for at høre, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Åh hvor er det spændende at høre det her, jeg er da en der har tænkt over hvordan det hele foregår og er 🙂 dejligt du gider dele det med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caia

  Hej anna når man ryger ud af paradise bor man så på et hotel i mexiko indtil hele sæsonen er afsluttet eller får man at vide om man måske for en chance til og hvis ikke , bliver man så bare smidt hjem hjem?? Kg caia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære Anna. Når du nævner alle dem der vendte dig ryggen, så husk også at sætte pris på dem der trods alt bakkede dig op, og ikke vendte dig ryggen 😉
  Iøvrigt en okay blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Der er noget jeg har undret mig lidt over.. Produktionen får det lidt til at se ud som om du spiller Camilla og Malene ud mod hinanden, sådan så Malene går med på at få Camilla ud. Hvis du rent faktisk gjorde det, og de ikke bare har klippet det rigtig godt sammen, var det så udelukkende af personlige årsager som det fremstår i programmet, eller var det også et taktisk træk?

  Så fedt med det her tema på din blog !!! Endelig en tidligere ph-deltager, som står ved sin medvirken, i stedet for at have travlt med den bliver glemt. Der er efter min mening ingen skam i at blive husket for, at man har festet og haft en vildt fed oplevelse !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Faktisk var det malenes plan at få MIG overtalt til at få camilla ud, da camilla altid ville vælge mig fremfor hende. Så da camilla begyndte at gå mig lidt på nerverne var det malene der pressede mig endnu mere til at ville have hende ud 😉 Godt træk af malene og man kan jo heller ikke være 3 piger, det går galt!

   – Dejligt du kan lide det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvilken sæson var det nu du var med i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Anna
  Først vil jeg lige sige jeg er hel vild med din blog.
  Jeg har lige selv fået en depression, så jeg håber, du engang er klar, vil dele din historie og fortælle hvordan du fik det bedre!

  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Amazala Andersen, follower of Christ

  I am very sorry to hear about your depression. Whether or not you wish to share it with readers of your blog is totally up to you. But you should know that I have been praying a lot for you and your Family, and I think that Jesus has helped you to overcome those difficult times. I will continue praying for you, hoping that one day you will meet Jesus your self and thank him for all that which he has done for you. Lots of love and Blessings from Sophia, your sister in Christ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Selv om jeg er en “gammel” mor til 3, synes jeg at det er totalt sjovt at læse dine indlæg. Det er forfriskende og samtidig beundrer jeg hvor modig du er! Selvfølgelig skal man da få lov at være ung og lave fejl. You go Girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   He he, det er jeg glad for at høre 😀 ja nemlig!!! Taaaak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan foregår castingen (Paradise Hotel)