EN PARADISE HOTEL UGE!

Sådan foregår castingen (Paradise Hotel)

Paradise Hotel MexicoFor at det ikke skal være løgn skulle jeg faktisk have været med i Paradise hotel sæson 8, jeg mener vidst at jeg skulle have rejst d. 16 oktober, husker det ikke helt, men det var forholdsvis tidligt at komme ind i spillet. Desværre så kom der en orkan og optagelserne blev udskudt – i mellemtiden fandt jeg en kæreste og ja, så blev det ikke til noget alligevel. Jeg havde ellers pakket det hele og var max klar på at rejse! Så ringer de og siger at jeg ikke kan rejse før om to uger, men det var fint nok for jeg var allerede begyndt at ses med en fyr. Dagen idag er jeg glad for det ikke blev deres sæson jeg var med i, for den var rimelig kedelig og de  var generelt bare kedelige om aftenen til fester og så videre. Anyways, jeg tog til en åben casting – man skulle bare møde op og så præsentere sig selv, det var ret grænseoverskridende. Jeg stod på et kryds foran 6-8 mennesker! Jeg var virkelig nervøs, men ja – jeg var ærlig og fortalte dem alt hvad de gerne ville vide. De grinede meget af mig og synes jeg var lidt tosset, så jeg fik “den gule seddel” som betyder at man er gået videre, YES! Jeg var super glad og om aftenen var mine venner og jeg ude og fejre det. Et par dage senere ringede de igen, de ville lave et telefon interview og hvis de stadig synes jeg skulle med ville de ringe inden for en måned. Der gik ikke særlig mange dage før at de ringede igen om at jeg nu skulle til den aller sidste casting! Jeg var viiiiildt glad og tænkte fedt manner, den skal jeg nok klare. Men da jeg kom ind til  dem igen fik jeg det rigtig dårligt og jeg kunne faktisk ikke rigtig åbne mig, jeg var helt lukket – dont know why, nervøsitet måske? Men i hvert fald, det gik a bæ. Det resulterede i at de ringede og sagde at jeg desværre IKKE var gået videre, øøøh what? NOOO… Men så ringede de senere på dagen ” Ej Anna, vi skal sq have dig med”. Ja okay, tak! Det manglede da også bare 😛 Men som sagt fik jeg en kæreste og kom aldrig afsted. Men et par måneder senere gik min tidligere kæreste og jeg fra hinanden. Så igen var jeg single og kunne igen få chancen for at komme med og det endte det jo så også med og så endda som startscaster, SÅDAN!

– Til en casting gælder det bare om at være 100% sig selv og så vurdere de ud fra ens personlighed om man ville kunne passe godt ind med de andre personligheder de har valgt. Det er et kæmpe puslespil for dem! Men jeg føler mig heldig, at JEG ud af så mange mennesker fik sådan en kæmpe oplevelse.

Til Castingen skulle man forresten have festtøj på og en personlig ting med. Jeg havde denne kjole på da jeg var til samtale med dem i 2012.
10841123_779348705472167_735686509_nkh1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PARADISE HOTEL UGE!