1 DAG PÅ PARADISE - MØDET MED PARIS HILTON.

Sådan foregår en Parcermoni (Det ser i ikke)!

S73829_landscape_GEMange folk tror, at en parceremoni er som den ses på Tv’et, men det er den ikke, faktisk langt fra. Vores første parceremoni tog omkring 4 timer, så det var rigtig hårdt og uventet. Inden en par ceremoni sidder de udsatte nede på hver sit værelse fra klokken 17-20, og jeg siger jer, det var røvkedeligt.  Vi måtte ikke snakke med de andre, så man prøvede bare at være langsom om at gøre sig klar – jeg lagde mig oftest til at sove. De “ikke-udsatte” sidder oppe i loungen hvor de gør sig klar og spiser sammen. Der må man gerne snakke sammen, men kun om ting hjemmefra. Når vi skal op på ceremoni pladsen, skal vi tage gå turen om og om igen indtil den er lige i kassen, super kedeligt. Derefter får vi vores pladser at vide, hvor vi skal sidde og hvor vi skal stå. Hver gang man bliver stillet et spørgsmål, fx “Anna, hvordan har du det med Martin?”, så skal vi svare og gentage det igen bagefter. Når det er gjort, så skal Rikke gentage spørgsmålet hvor vi ikke må svare. Alt hvad vi siger og gør, er noget vi selv bestemmer, vi får ingen replikker. Men det er ret underligt at sige den samme sætning to gange, men man vænner sig til det. Når vi får et brev, så skal vi råbe “breeeev” to gange, hvor det også skal læses op to gange i træk, nogle gange tre. Til en par ceremoni, og ja faktisk alle andre ceremonier er der fyldt med lydmænd, kamera mænd, stylister og næsten alle fra produktionen. Så der er RIGTIG mange. Man blev virkelig overrasket første gang. Men som skrevet, alt hvad vi siger og gør under ceremonien er IKKE noget produktionen bestemmer.
Mens man sidder nede på sit værelse skal man skrive hvem man stiller sig ved på et stykke papir, 1 valg og 2 valg. Så da jeg inden røg ud skrev Nicolas på papiret, måtte jeg ikke stille mig hen til Kasper, selvom jeg havde fortrudt at jeg havde skrevet Nicolas navn – ergo det var det jeg røg på. Produktionen hjalp mig faktisk rigtig meget da jeg blev interviewet og inden jeg skrev navnet, jeg skrev Nicolas fordi jeg ikke kunne få mig selv til at skrive Kasper på grund af Malene. Selvom det var der jeg helst ville stå og der vidste jeg at jeg ville overleve. Da jeg havde skrevet Nicolas sagde en fra produktionen ” ANNA, er du sikker???”, jeg svarede ja. ” Anna, jeg spørger dig en sidste gang – er du sikker?”. Så jeg vidste godt det ville blive mit exit. DUMME DUMME ANNA, heldigvis for mig kom jeg ind igen.
Det var lidt om det der foregår til en par ceremoni, håber i blev lidt klogere.

S73837_landscape_GE S73845_landscape_GE S73853_landscape_GE
kh1

15 kommentarer

 • Michelle

  Det havde jeg slet ikke forstillet mig, at i gjorde det..Shit det var hårdt.. Men er Malene og Kasper stadige sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja

  noget af det i siger under hele paradise er det repliker eller er det hele noget i selv bestemmer ?:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna kan du ikke forklare alt der sker, altså det man ikke ser på tv fra morgen til aften?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Efter du har været der nede vil du så råde andre til at tage der ned? Og vil du ikke lave en hvor du skriver hvad der skete bag kameraerne fra dag til nat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caia

  Ej man kan slet ikke se på jer at i er trætte eller keder jer og var det ikke meget grænse overskridende at der var kamera mænd over alt på selve paradise hotel?♥:-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Havde Kasper virkelig lovet dig, at han ville vælge dig fremfor Malene? Sorry hvis det kommer for tæt på – i så fald lader du selvfølgelig bare være med at svare 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Til dem der siger andet, så VED jeg han havde valgt mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • elisabeth

   Nu jeg lige tænker over det, virker det egentlig heller ikke underligt. Man kan vel på en måde sige, at han skyldte dig det, efter du tidligere valgte ham fremfor Martin. Men shit, det er godt nok meget man ikke når at få med som seer, når de skærer et døgn ned til en halv time 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja der er meget i ikke får med 🙂
   Det er jo klart når kasper er sammen med malene så bliver han jo nødt til at sige at han havde valgt hende. Men jeg ved at han havde valgt mig 🙂 Det sagde han og det sagde han også da jeg kom ind igen, der sagde han ” hvorfor stillede du dig ikke bag mig??!”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Hansen

  Hej Anna, hvor er den hvide kjole du har på, på andet billede fra? Den er flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 DAG PÅ PARADISE - MØDET MED PARIS HILTON.