Sådan foregår en Parcermoni (Det ser i ikke)!

Det så i ikke – jeg græd til Miss Paradise.

6076567-annaÅååh hvis jeg dog bare stadig havde de bryster. Anyways, vi havde jo miss paradise uge som der er inde på Paradise Hotel hvert år, og jeg var virkelig opsat på at vinde. Jeg var totalt utilfreds med mit billede, prøv lige at se mine øjne, de er klemt helt sammen.. Men det er der en grund til. Da vi stod og ventede på at fotoshootet skulle gå igang, fik vi tildelt nogle forskellige ting som vi skulle have på eller bruge til billedet. Det som jeg har “på”  på billedet er faktisk ikke det jeg startede med. Jeg fik et tyrehovede og nogle andre nippels skjulere. De ville have at jeg skulle stå nøgen forneden, altså med tyrehovedet foran, så jeg skulle selv holde det. Jeg følte mig lidt presset til det – men altså…  jeg gav det en chance. Da jeg så stod og var igang med shootet, knækkede tyrens horn af og det resulterede selvfølgelig i at jeg tabte det hele, og jeg var HELT nøgen. Jeg bukkede mig ned for at skjule mit underliv, men lige efter røg min nippels skjuler af, seriøst det var så pinligt! Jeg stod helt sammenklemt for at skjule det hele. Heldigvis kom stylisten løbende hen med et tæppe. Jeg begyndte at græde fordi det hele bare var så grænseoverskridende, og så selvfølgelig på grund af det der skete.  Jeg havde brug for at samle mig ovenpå sådan en omgang, men da jeg så var nogenlunde klar igen skulle det bare gå hurtigt, for det skulle overståes. Men det er derfor mine øjne er så pisse grimme på det billedet, ej hvor er det bare ikke pænt. Noget der heller ikke var pænt, var min gang på catwalken og min tale, åh gud. Jeg havde taget nogle alt for store stiletter på! Men jeg proppede noget papir ud i enden så jeg kunne passe dem. Inden jeg skulle på løberen var papiret “smeltet” på grund af sved, FUCK! Jeg kunne ikke nå at løbe ned efter nogle andre sko, så jeg måtte jo bare prøve. Nej, nej, nej… Jeg har stadig ikke set det afsnit, for hvor er det flovt.. Jeg gik jo forfærdeligt! Min tale efterfølgende var jo også herre dårlig.

“Jeg skal vinde fordi jeg er klodset og ikke kan gå på, ja det røde der. ” Shit jeg havde lyst til at slå mig selv i hovedet, og jeg var bare så flov over min gang, at jeg ikke kunne få en ordentlig sætning ud! Jeg fik en andenplads, og det er jeg ret stolt af eftersom jeg var så dårlig til det hele.

kh1

15 kommentarer

 • Helle

  Jeg syntes du ser smuk ud Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hvilket kostume havde du på først

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Anna
  Når sådan noget er sket, må de andre deltager så snakke om det når de er tilbage på hotellet, og hvis de gør bliver klippet så ikke vist? 🙂
  Og er der andre ting som gæsterne SLET IKKE må snakke om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  My dear Anna
  Do not worry about your eyes on that silly Picture.
  You are such a lovely and enchanting girl. Clearly Jesus has blessed you with an incredible natural beauty, you have such a lovely face and the body of a godess, many girls would kill for that. And as for the nudity you did not do it on purpose and it was not showed on TV, so I am sure Jesus understands, do not worry.

  Lots of love and Blessings from Sophia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  My dear Anna
  Do not worry about your eyes on that silly pictue, you are an adorable, enchanting and lovely girl. Clearly Jesus has blessed you with a natural beauty, a body of a goddess that many girls would kill for and a very pretty face. As for the nudity, you did not do it on purpose and it was not shown on national television, so I am pretty sure that Jesus is ok with that. God bless your Family. Lots of love and Blessings from Sophia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Synes nu godt du kan være stolt Anna. Fulgte med i den sæson du var med og de to foregående også. Men i din sæson, synes jeg klart at du var den mest attraktive og dernæst Malene. Og synes sgu ikke der er noget galt med dine øjne. Synes det spiller skide godt sammen med at du nok er den der er mest grænseoverskridende “klædt på”. Det giver dig det der “jeg acer den situation her”-badass attitude. Og det er fandme sejt i forhold til din påklædning og ja hele den situation du omtaler, som ikke har været vist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Anna.
  Det er da kanont og sejt at du får samlet mod til at få det overstået, selvom det er mega grænseoverskridende at visse sig frem på den måde. hvis jeg må fortælle dig erfaring mæssigt fra min side, så har jeg både været side 9 og “se og hør” hvor begge steder har eg været nøgen. Det var også meeeget grænseoverskridende for mig da vi taler om ligeså 100.000 af mennesker ser en sådan. Første gang jeg gjorde det gav jeg mig også en lille tåre før og efter med kold sved.
  Du bør være stolt over at du har brudt en grænse og får nogle gode billeder ud af det
  Vh Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  altså jeg synes du skal være stolt af dig selv! du overskred dine grænser og du kom igennem det. jeg har set din sæson et par gange 😛 og synes du er meget attraktive og smuk og kan godt forstå du savner de bryster, de sidder godt og ser skønne ud 😉 har fuldt din blog siden starten og synes du er en fantasktisk pige der er en rigtig god mor 🙂 mange hilsner her fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvilken sæson var du med i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan foregår en Parcermoni (Det ser i ikke)!