Her taler vi til kameraet, ALENE.

Man ryger ud, hvad så derefter?


Anna rystetHej allesammen! Undskyld jeg ikke har været så aktiv på bloggen de sidste to dage, men er hos mine forældre i Thisted så har hygget med familien og set mine veninder. Men nu fik jeg lige tid til at lave et indlæg. Der er rigtig mange der har spurgt om hvor man kommer hen efter man er røget ud af Paradise hotel. Man bliver IKKE sendt tilbage til Danmark med det samme, man kommer ud på et andet hotel i nærheden af Paradise hotel hvor man så er i en-tre dage ekstra. Da jeg røg ud første gang kom jeg ud på et lille hyggeligt hotel, men da jeg ankom var det mørkt og der synes jeg virkelig at det var uhyggeligt og det fortalte jeg så min deltager ansvarlig! “please Peter, vil du ikke godt blive, det er virkelig uhyggeligt her”, han sagde at det kunne han ikke, men han ville høre produktionen om det var okay at jeg kom tilbage til blue bay hotel (læs om blue bay HER). Da jeg vågnede næste morgen fandt jeg faktisk ud af at hotellet var rigtig hyggeligt og at byen var okay stor. Så jeg var ude og shoppe, spise og hygge for mig selv – men så ringede produktionen og fortalte at de ville hente mig senere og kører mig tilbage på det hotel jeg var på inden jeg tjekkede ind. Det var fint nok, så kunne jeg se Luca og de andre søde mexicanere igen. Peter kom og kørte mig ud på blue bay hvor vi sad og fik en øl sammen inden han kørte. Da han var kørt følte jeg mig ret ensom, for imellem tiden var Luca blevet fyret!!!! Jeg sad i baren HELE dagen sammen med en mexicaner som slet ikke kunne tale Engelsk, vi kunne kun skåle – ha ha. Men heldigvis kunne bartenderen snakke Engelsk. Jeg blev ret fuld og mødte to mexicanere på hotellet som skulle på diskotek om aftenen og de spurgte om jeg ville med (diskoteket var også en del af hotellet), selvfølgelig ville jeg det! Jeg sad og tænkte alt for meget på Paradise så jeg skulle bare ud og danse og være endnu mere fuld. De kendte Luca, han boede 3 timer væk – men da han hørte jeg var kommet tilbage tog han en taxa for at se mig igen, men han kunne ikke blive ret længe. Jeg tog i byen, og så skete der noget vildt. Jeg var ved at blive overfaldet, men det vender jeg tilbage til.
Produktionen sagde at jeg skulle flyve til Danmark om et par dage, så det gik jeg ud fra. Men men men, på 3 dagen fik jeg at vide at jeg skulle pakke min kuffert og at jeg skulle lave en sidste ting inden jeg skulle med flyet. Vi ankom til Paradise hotel og jeg tænkte bare “det kan i ikke mene, skal jeg sidde heroppe og kigge ned på deltagerene uden at jeg må komme ind igen!”, men heldigvis skulle jeg ind igen, det ville de selvfølgelig bare ikke sige til mig da det skulle være en overraskelse. Så jeg var lykkelig! Forresten var jeg rigtig rigtig syg, men der kommer et indlæg om det en anden dag.

Nu vil jeg ikke skrive mere da dette indlæg blev herre langt, ha ha.

S73837_landscape_GEkh1

4 kommentarer

 • Nina

  Er vild med de her paradise indlæg! Har altid været SÅ nysgerrig! Er generelt vild med din blog! Den er så hyggelig og nede på jorden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hej Anna, hvor er den hvide kjole fra som du har på på billedet?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan du ikke lave et oplæg om pandoras?:) – det kunne være fedt at hører hvordan det foregår. Med tid og spørgsmål osv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvordan for i kontakt med hinanden, når i kommer hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her taler vi til kameraet, ALENE.