Man ryger ud, hvad så derefter?

Sådan foregik pandoras æske.


3343f1fc0653a238fff527fec4b940c0Paradise ugen blev vidst lidt længere end forventet, men det er fordi der er så mange ting i gerne vil vide, så vi tager da bare en uge mere 😉 Dette indlæg kommer udelukkende kun til at handle om pandoras æske. Inden vi skal til pandoras sidder vi nede ved baren og venter på at vi skal op. Vi SKAL være færdige til kl. 17 og når klokken bliver 17 må vi ikke snakke om spil, men kun om ting hjemmefra. Vi sidder i ca. 3 timer før det bliver tid til at vi skal op til pandoras æske. Når vi kommer op står hele kamera holdet og dem fra produktionen. Vi får besked på hvor vi skal sidde og hvem der skal læse første spørgsmål op. Vi bliver bedt om at gå ud på trappen og når de siger “værsgo” må vi sætte os ind på plads. Når vi har sat os siger de “Anna, spørgsmål”, så skal jeg tage spørgsmålet op, læse det og derefter ligge det ned igen(spørgsmålet skal ikke besvares endnu). Når jeg har lagt det ned og lukket æsken skal jeg tage det op igen og læse det igen, og NU må vedkommende svare på spørgsmålet. Sådan fungerer det hver gang, så pandoras æske er rimelig lang og i ser faktisk slet ikke alle de spørgsmål der bliver læst op, ikke engang halvdelen. Når pandoras er færdig skal vi sætte os ude på trappen og vente i 1-2 timer i MEGA varme og fyldt op med myg.. baaaah! Men kamera holdet skal lige have pakket det hele sammen før vi må gå ned. Håber i blev lidt klogere 😉
kh1

15 kommentarer

 • kirsten

  Hej Anna. Jeg elsker at læse dine ph indlæg. Dog sidder jeg med en spørgsmål jeg håber du vil svare på. Hvorfor skal i læse spørgsmålene op mere end en gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Skrev i selv alle spørgsmålene, eller skrev produktionen også nogen?

  Bliv endelig ved med disse indlæg, det er super spændende læsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har altid godt kunne tænke mig, at være med i paradise, men efter at have læst det du har skrevet, virker det mere som fangeskab, hvor man hele tiden skal vente og det hele er meget opsat, er det rigtig forstået? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Man bliver overrasket i starten, jeg husker at jeg sagde “hvis jeg havde vidst det her havde jeg aldrig meldt mig”, men det sagde jeg i raseri fordi de altid tyssede på mig ” ANNA IKKE SNAKKE ” … Men det var pisse fedt, man skulle bare vænne sig til det! og når man kedede sig skulle man bare nyde den fantastiske udsigt!! Fangeskab er det ikke, men luksus. KÆFT MADEN ER NICE!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  hej har altid tænkt på om i ikke kunne kende forskel på “pigeskrift” og “drengeskrift” altså for at få en idé om der skrev hvad, hvis i havde fået et ondt spørgsmål – eller skrev produktionen dem om så man ikke kunne kende dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Er det rigtigt at i slet ikke kommer ud af huset med mindre de sender jer ud på en opgave? Og hvad med efter parsamoni er det rigtigt i så har en fri dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har i fri i weekenden eller bliver der optaget der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Slukker de kameraerne, når I kun må snakke om ting hjemmefra eller kører kameraerne i døgndrift? For så er klipperne da sat på overarbejde!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Anna ❤️vil spøger om det ik var lidt mærkeligt at at der var kamara overalt ?eller var der det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  I weekenden ser vi det jo ikke men bliver stadig filmet der ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad tror du selv, de starter forfra når det bliver fredag altså mandag i paradise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Anna 🙂
  De fester i selv holder om aftenen er det jer der laver dem eller er det produktionen der bestemmer det hele?
  Og hvad med temafesterne?
  Kan du ikke lave et opslag om det?
  Elsker dine ph historier

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ryger ud, hvad så derefter?