Jeg blev forfulgt i MEXICO, nær overfaldet!

En, to, tre – bare os <3

10882285_10152674914718392_1896549347998603590_nJeg plejer normalt at være typen som hader nytårsaften – det har aldrig sagt mig noget. Men i år glæder jeg mig faktisk, jeg glæder mig til at det kun bliver Martin, Villian og jeg. Jeg fik handlet ind til forretten idag da det er den jeg skal stå for og det bliver mega lækkert! Jeg skal lave en krebse/reje salat med avokado, brød, dild og kaviar. Martin står for hovedretten og desserten – det bliver spændende at se hvad han har fundet på. Vi klæder os alle sammen fint på og satser på at få en super duper hyggeligt aften, men det er jeg sikker på at det bliver.
– Jeg glæder mig <3
kh1

3 kommentarer

 • mette

  Hej Anna
  Tak for en god blog.
  Jeg har tænkt på om du har mødt modstand efter du er blevet mor når det kommer til det og være ‘realitystjerne’ . Mange har jo deres forfærdelige fordomme om jer, selvom i jo bare er mennesker som os andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Vi skal også bare være herhjemme min mand, datter og jeg. Synes det er så dejligt nemt, når man har børn.
  Så jeg glæder mig også bare til en hyggelig aften med lækker mad osv. 🙂

  Hav en dejlig aften og godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev forfulgt i MEXICO, nær overfaldet!