Sne, sne, sne!!

Jeg blev forfulgt i MEXICO, nær overfaldet!

558134_565349903483659_1180741817_nSom jeg har nævnt i et af mine tidligere “Paradise indlæg” var jeg tæt på at blive overfaldet i Mexico da jeg var røget ud af hotellet. Da jeg røg ud første gang kom jeg over på mit gamle hotel BLUE BAY(se hotellet HER). Det var det fedeste hotel, faktisk mere luksus end Paradise! Hotellet var lige ned til stranden så det var virkelig lækkert!
Da jeg røg ud var jeg ret træt af det hele og da jeg kom ud på Blue bay om morgenen gik jeg igang med alkoholen med det samme! Jeg drak fra 9 om morgenen til langt ud på natten og hyggede mig faktisk, indtil der skete noget uventet. Jeg var blevet venner med mange af dem der arbejdede på hotellet og tidligere på dagen havde jeg fået en pizza hvor “pizzamanden” fortalte at ham og drengene skulle på diskotek den aften. øh okay – fedt for jer tænkte jeg. Senere på aftenen (stadig fuld) mødte jeg et engelsk par, de var super søde og de spurgte om jeg ville drikke med dem og det sagde jeg selvfølgelig ja til da jeg var begyndt at kede mig i min egen brandert. Vi sad og drak nede ved poolen og det var super hyggeligt. Da klokken var blevet omkring 00 tog vi over på diskoteket, jeg var så stiv at jeg faktisk ikke husker hvordan det helt så ud, men der var i hvert fald en KÆMPE skærm hvor man kunne se alle mulige forskellige musikvideoer (som foreksempel I’M SEXY AND I KNOW IT) hvor alle så dansede med. På et tidspunkt støder jeg ind i “pizzamanden”, han virkede faktisk rigtig rar. Pizzamanden og jeg satte os ud på balkonen til de andre og fik en smøg. Efter noget tid blev han mere og mere påtrængende og sagde ting som “Jeg har aldrig været sammen med en dansker, det kunne jeg godt tænke mig bla bla”. Han blev VED med at sige det, efter lidt tid fik jeg altså nok og ville bare gerne op og sove. Vi sagde alle godnat og jeg gik, jeg vender mig om og pizzamanden kommer løbende efter mig. “Anna, anna ikke gå, bliv hos mig”, jeg sagde at jeg ville op og sove hvor han derefter spurgte om han måtte gå med. Jeg sagde nej og ville forbi ham, jeg ville bare væk. Han spærrede for mig og blev rigtig ubehagelig ” JEG  VIL VÆRE SAMMEN MED EN DANSKER” (han sagde det på en liiiidt anden måde, men der er små børn som læser med på bloggen, så det ville ikke være særlig passende at skrive det han præcist sagde). Men jeg blev rigtig skræmt, især da han lagde hænderne på mig – jeg skubbede ham væk og begyndte at løbe hvor han løb efter mig. Seriøst, jeg var så bange og pisse fuld! Jeg løb alt hvad jeg kunne hen til receptionen og råbte efter hjælp, jeg kiggede tilbage og han var heldigvis væk! Det var virkelig ubehageligt og i min kæmpe brandert havde jeg slet ikke lyst til at sove alene, jeg ringede grædende til produktionen – 2 af dem kom og overnattede. Dagen efter fik vi snakket omkring det der var sket, selvom det hele var ret trist kom de med en RIGTIG spændende nyhed hvor jeg tænkte (ej kommer jeg måske ind igen, weeeee)!!! Samme dag blev jeg rigtig rigtig syg og blev kørt på sygehuset. Det kommer der et blogindlæg om senere.

bluebay-los-angeles-locos-vista-nocheHer er diskoteket ^

habitacionkh1

3 kommentarer

 • Sus

  må da have været meget ubehageligt godt du fik nogen til at være hos dig om natten …. Ønsker jer lige et forrygende GODT NYTÅR alle 3
  Venlig hilsen sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Anna. Nyder dine opslag om paradise, jeg tænkte på om du kunne lave et opslag om et ton cash og om hvordan det foregik og sådan, hilsen Trine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Harbo Nielsen

  Er Kasper og Malene stadigvæk kærester? Fordi at jeg ikke forstår at man ikke ser så meget til Kasper længere på de sociale medier

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sne, sne, sne!!