Hvorfor købe? Når man kan lave?

Jeg blev syg i Mexico og var på hospitalet!

487282_432771980129843_1465303940_nJeg har nævnt i nogle af mine tidligere indlæg at jeg blev syg i Mexico! Da jeg røg ud af hotellet kom jeg jo over på nogle andre hoteller. Det ene hotel husker jeg ikke hvad hedder men det andet hedder Blue bay og var som skrevet et SUPER lækkert hotel! Igår skrev jeg et indlæg om en bytur hvor jeg var tæt på at blive overfaldet (læs det HER). Dagen efter byturen vågnede jeg op på grund af at jeg havde tisset i sengen – altså sådan VIRKELIG tisset og det lugtede af rådden fisk FØJ! Jeg har aldrig nogensinde lugtet noget så klamt, selv min deltager ansvarlig vågnede på grund af lugten. Da jeg rejste mig begyndte jeg at tisse igen, selvom jeg prøvede at holde igen. Der var blod over det hele og jeg løb ud på toilettet hvor toilettet også var fyldt med blod og det gjorde virkelig ondt, mere ondt end en almindelig blærebetændelse. Jeg tjekkede efter om  det eventuelt kunne være min menstruation, men nej desværre – det var det ikke. Min deltager ansvarligt synes også det var vildt voldsomt for jeg skulle tisse hvert andet minut og det blødte for vildt og jeg var lige ved at tude hver gang så ondt gjorde det, faktisk værre end veer!!!! Det blev ved hele dagen og til sidst blev vi nødt til at kører på sygehuset, for det var vildt mærkeligt. Jeg var træt af at jeg havde det sådan, for jeg havde lige fået at vide ved morgenbordet at jeg skulle have lavet en “sidste” optagelse den dag og da de sagde det gik jeg virkelig og håbede på at det er en optagelse som kan gøre at jeg tjekker ind igen. Anyways, vi kørte mod sygehuset 3 timer fra hvor jeg boede. Det var en sindssyg kørertur for da vi kom ind til storbyen var der SÅ mange biler!! På et tidspunkt var der en bus på hver vores side og de begyndte at kører ind imod os, vi var helt klemt sammen og side spejlene røg af – LORTE BELISTER!!! Vi havde svært ved at finde sygehuset men efter noget tid fandt vi det heldigvis og tro det eller ej, det var faktisk et rigtig flot sygehus som var skinnende rent. Vi ventede i en times tid før jeg kom ind og blev tjekket, og det viste sig at der vist var nogle små mider som var kravlet op i mit urinrør, AD AD AD. Der er ikke særlig meget klor i poolen i Mexico, så det kom vist derfra. Dagen efter begyndte jeg også at få udslet på min arm, det kløede og det så ud til at jeg havde en masse bumser. Jeg tjekkede ind på hotellet senere på dagen og så så at de andre var FYLDT med udslet, specielt Nathja – hendes ryg var virkelig blevet voldtaget.. I to uger kløede det overalt på mig, også steder hvor det ikke ser særlig pænt ud at klø sig i offentlighed. Det var forfærdeligt! om natten lå jeg og vred mig, græd og havde det sindssygt dårligt. På tv ser man at jeg ofte går tidligt i seng og det gør jeg på grund af smerten, derudover er der to afsnit hvor man ikke ser mig oppe til morgenmaden med de andre og det var på grund af at jeg lå nede i sengen med smerter. Det lyder måske ikke af særlig meget, men det var det – jeg græd og havde det rigtig dårligt – som sagt, værre end veer!

– Billedet øverst oppe er faktisk taget et par timer efter jeg røg ud af Paradise anden gang, bu hu..

kh1

4 kommentarer

 • Karoline Nielsen

  Anna vær’ sød at svare mig, men er Malene og Kasper stadig kærester? Jeg synes bare ikke at man ser så meget til Kasper på instagram eller facebook…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Kjær Kristoffersen

   Malene og Kasper er ikke kærester længere, så vidt jeg ved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Anna
  Min søster og jeg har tit tænkt på, hvad I piger gør med jeres menstruation på Ph? Er I på p-piller i flere måneder i træk, eller har I jeres mens der inde?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor købe? Når man kan lave?