Jeg blev syg i Mexico og var på hospitalet!

Året der gik ..

HejSå er det i aften at vi skal fejre at vi går ind i det nye år 2015 og jeg har på fornemmelsen at det bliver et rigtig godt år. I aften skal jeg bare være sammen med Martin og Villian, vi valgte at det bare skulle være os 3. Jeg er allerede igang med at lave forretten og så står Martin ellers for resten, i år skal vi have 4 retter – muuuums! Plus en hvidvin, rødvin – og champagne når klokken slår 00. Så det skal nok blive hyggeligt.
2014 har været et rigtig godt men også hårdt år. Jeg blev gravid i december 2013 og har så været gravid i over halvdelen af 2014 og hold nu op hvor er det til tider hårdt at være gravid, jeg kastede op konstant de første 3 måneder, fik vejrtrækningsproblemer og ja – det var bare hårdt – men alligevel også rigtig dejligt og der kom jo noget godt ud af det i sidste ende!! Derudover tog Martin på “ferie” hvor han så var i 3,5 måned, det var rigtig trist og surt at gå igennem graviditeten alene her i Aarhus hvor jeg næsten ikke kender nogle. Men heldigvis har Martin en rigtig dejlig familie som støttede mig rigtig meget.
Da Martin kom hjem fra  “ferie” havde vi det fantastisk, vi grillede næsten hver dag i det gode vejr og hyggede med slik, is og chips – og vi glædede os så meget til at bettemand kom ud til os!
Jeg fik en fantastisk lille dreng d. 25 juli !! Det største der nogensinde er sket for mig. Jeg elsker Villian mere end noget andet og jeg kunne ikke være ham foruden. Jeg kan slet ikke forstå at jeg har kunnet leve uden ham.
Selvom der har været op og nedture i dette år har det absolut været det bedste år nogensinde!

Hvad mon 2015 byder på?
– I hvert fald glæder jeg mig fortsat til at følge med i Villians udvikling, der sker nye ting hver dag!! Jeg glæææææder mig..

GODT NYTÅR ALLESAMMEN! 

hej1kh1

11 kommentarer

 • Katrine

  Hvilken “ferie” var det? Siden du sætter situationstegn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   fængsel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hvad havde martin gjort siden han kom i fængsel? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Stop dog med at spørg ind til det, det er ikke særlig taktfuldt, især ikke når det er nemt at google sig frem til svaret.

   Godt nytår smukkeste Anna, jeg håber det bringer dig lykke og masser af kærlighed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   <33
   Taaaak! Rigtig godt nytår 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Rigtig godt nytår til dig og din familie Anna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Årh i er simpelhen sådan en dejlig familie! ønsker jer et rigtig godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Lyder til det har været et godt år glæder mig til at følge jer i det nye år godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Heej Anna
  Godt nytår til jer 🙂

  PS. har også fødselsdag d. 25/7

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så dejligt at høre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev syg i Mexico og var på hospitalet!