Paradise hotel - MALENE, ANNA, CAMILLA??

Det skete bare IKKE..

10922045_797150543691983_1624907529_nJeg plejer ikke at være særlig sart, i hvert fald ikke med Villian. Jeg har ikke noget imod at skifte ble, tørre gylp op og så videre.. Men igår skete der noget som gjorde, at jeg var lige ved at brække mig og jeg kunne næsten ikke holde det ud. Vi har en ven som lige er flyttet ind hos os, da han står uden bolig lige nu. Greve og jeg laver mad om aftenen. Efter madlavningen lagde vi Villian ind på sit legetæppe uden ble på, da han godt kan lide at få lidt luft. Imens han ligger og leger på gulvet tager vi opvasken. Da jeg kommer ind for at tjekke til Villian, har han skidt ud over det hele! Mit hvide gulvtæppe var smurt ind i lort, Villian var smurt ind i lort, dynen var smurt ind i lort – der var faktisk bare lort over det hele. I de 7-10 minutter han har lagt derinde, har han tværet sig selv ind i det, føj føj føj det var simpelthen for ulækkert!! Men det er jo egentlig min egen skyld, men det er bare ALDRIG sket før da han kun har afføring hver 2 eller 3 dage, ha ha. Den lille bandit, skal man – ja så skal man 😀
– Villian fik et dejligt bad og fik derefter sin fine nye politi pyjamas på.. hi hi.

10928060_799185850155119_1095604956_n

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise hotel - MALENE, ANNA, CAMILLA??