Weekender på Paradise Hotel?

Er Martin og Anna stadig kærester?

10629557_860300460655267_4579756773865957380_nDer er et par stykker efterhånden som diskutere på min Instagram om mit og Martins forhold! Spørgsmålet lyder: “Er i kærester?”. Grunden til at de spørger er vel fordi jeg før i tiden lagde billeder ud af Martin konstant, og det gør jeg ikke mere. Så et eller andet sted kan man vel godt forstå hvorfor de spørger? ( eller kan man????).. Anyways, jeg vil bare lige sige at Martin og jeg IKKE er kærester mere….. EJ spøg til side, vi er stadig kærester! hehe. Der kommer ikke så mange billeder op af Martin fordi at jeg tager billeder af Villian konstant, og der glemmer jeg lidt Martin. Det er faktisk rigtig skidt! Det må jeg/vi lige blive bedre til, vi skal jo som sagt ikke glemme hinanden. Derudover har vi lige haft en træls periode, og når jeg er sur eller irriteret på ham, så gider jeg overhoved ikke ligge noget op! Ha ha. Martin og jeg er heldigvis gode igen, vi har det faktisk rigtig godt. Man sætter virkelig parforholdet på prøve når man får børn. Men jeg er sikker på at Martin og jeg nok skal klare det, jeg synes at vi supplere meget godt. Villian er begyndt at få en fast rytme igen, yaaaay! Han sover ved en 20-21 tiden hver aften, det er så skønt… Nu har Martin og jeg endelig lidt mere alenetid, det har vi haft brug for. Tak for alle jeres råd kære mødre, det har hjulpet og NEJ det blev ikke en kold tyrker, hi hi. Rigtig god weekend!

1012831_720188564666458_1817421670_nkh1

15 kommentarer

 • Lea

  Pyh!
  Troede lige i havde slået op, så skulle lige læse opslaget et par gange, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det var godt da du skrev i ikke var kærester mere blev jeg helt ked af det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Hej Anna! Elsker din blog og skønne personlighed! Bliv endelig ved med at være som du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er stærkt at i trods problemer kan holde gnisten også da i havde problemer med Villian. Hvis man skal tolke lidt på det du skriver med at du bliver sur og irrerteret på Martin så, tror jeg i hvert fald, kan det være at det fordi du selv er træt og at Martin også er det 🙂
  Måske I skulle lave en kæreste dag hvor I får Villian passet sådan at I kan fokusere på jeres forhold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Da du skrev at i ikke var kæreste mere slog mig hjerte lige et slag over

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er helt normal. Før min søn, tog jeg masser af billeder af min kæreste og vores katte, nu fylder min søn hele telefonen. Dog tager jeg billeder af dem sammen. Man glemmer mere at få billeder af dig selv med sine børn, når det altid er dig der tager billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hej Anna..
  Dejligt at følge med på Bloggen 😉

  Et lille spørgsmål hvornår står Villian om morgenen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Få lige styr på nutids-r. Kan rigtig godt lide din blog, men det irriterer mig en smule, at du gang på gang skriver det forkert.. (OCD, I know)

  Anyway, fortsæt med dine fine indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliana

  Syns det er helt utrolig hvor nysgjerrig folk kan være. Om du og Martin hadde slått opp,så hadde du nok skrivd det når du hadde vært klar for å la folk vite det. Det er ingen andres business. Huff. Litt av en skjønning gutten din er. Villian er den søteste ungen jeg har sett. Får lyst å klemme å kose han:) Bloggen din er den koseligste bloggen jeg har lest. Du gir så mye av deg. Hvis det blir noe blogg award, så håper jeg du vinner. Beste danske bloggen jeg leser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Puha, troede lige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Har du brugt perfect365 appen? ☺️ Dit ansigt der lidt redigeret ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoe

  Hej Anna❤️ Det er helt naturligt det der med at man tager mange billeder af sin lille nye guld klump❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chelina

  Hej Anna!
  Jeg må indrømme, at jeg ikke syntes specielt godt om dig på Paradise Hotel, men som du jo selv har skrevet er de fantastiske til at klippe dårlige klip sammen så man fremstår værre end man er. Så jeg gav dig en chance ved at læse din blog og følge lidt med i dit liv, og det er jeg glad for at jeg gjorde. 🙂
  Du virker som en dejlig person (med god humor kan man vist nemt sige!) og en dejlig mor!

  Folk er meget forudindtaget og synes egentligt, at dem som ikke syntes godt om dig på tv burde læse din blog – Du er langt mere intellektuel og sød, fristes man næsten til at sige, end de fik dig til at fremstå på Paradise.

  Held og lykke fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekender på Paradise Hotel?