CRAZY SALE!

FÅ DET SIDSTE MED OM PARADISE HOTEL!!!

THE LASTHer kommer det aller sidste indlæg om Paradise Hotel! Jeg vil nu besvare alle spørgsmål i dette indlæg, både dem i har fået besvaret og dem i ikke har. Jeg håber i nød mine indlæg om Paradise hotel, som sagt er dette den sidste. God fornøjelse!

Har du fortrudt dit ophold på Paradise Hotel?

– Nej det har jeg absolut ikke, det har som sagt været den fedeste oplevelse nogensinde og det har givet mig noget af det bedste, nemlig Villian – for uden Paradise havde jeg aldrig mødt Martin, og dernæst ikke fået ham. Min deltagelse har givet mig meget modgang, men bestemt også meget medgang, jeg vil aldrig fortryde det – jeg drømmer mig nogle gange stadig tilbage.

Fortryder du nogle af de ting du gjorde inde på Hotellet?
Jeg ville ønske at jeg havde tænkt mig lidt mere over mine handlinger, jeg teede mig som en idiot nogle gange og gjorde nogle dumme ting når jeg havde fået for meget at drikke. Men man glemmer kameraerne og lever i en helt anden verden som ingen andre kan forstå (udover dem som selv har “levet” i den). Men jo, jeg fortryder da nogle ting, det er klart. Men sket er sket, det er ikke noget jeg tænker over mere.

Hvordan var din oplevelse der inde?
Jeg havde en super fed oplevelse, selvfølgelig var der dage hvor man savnede det derhjemme specielt da jeg var syg – men jeg føler ikke at jeg kunne have været den oplevelse foruden! Der er stadig nogle dage hvor jeg tænker tilbage på opholdet, det giver et smil på læben og jeg får et savn. Det var simpelthen det fedeste.

Hvordan var dit liv før du kom ind i reality?
Mit liv var noget rod lige inden jeg kom til Mexico. Jeg havde næsten lige været bosat på sjælland i næsten et år sammen med min daværende kæreste, hvor jeg også var igang med min uddannelse. Han var mig utro mange gange og behandlede mig rigtig dårligt, det gjorde mig ret forskruet oveni hovedet og jeg var ked af det i lang tid. Både på grund af bruddet, men også fordi at jeg var nødsaget til at droppe ud af uddannelsen og flytte tilbage til Jylland. Jeg manglede kun 5 måneder, så havde jeg været færdig, virkelig ærgerligt. Så mit liv var noget rod og det var forvirrende, så det var det helt rigtige for mig at komme væk og få en på opleveren.

Har du stadig kontakt med nogle af de andre hotelgæster?
Ja, jeg snakker stadig med nogle af de andre deltagere, nogle mere end andre. Martin snakker jeg med hver dag (Surprice!!), udover Martin snakker jeg rigtig meget med Malene, hun er simpelthen guld værd. Vi elsker at sladre til hinanden, ha ha. Så når vi snakker sammen i telefonen varer telefonopkaldet mindst en time hver gang ALT skal med, også selvom vi nogle gange snakker i telefon sammen 2-3 gange i ugen. Mange af de andre fungerer jeg også rigtig godt sammen med specielt Camilla, Alexander, Jack og Nicolas. Desværre er det sjældent vi ses, da vi alle bor ret langt væk fra hinanden.

Er der nogle som du ikke kan lide?
Ja selvfølgelig er der det og det ville da også være mærkeligt hvis der ikke var? Det er ikke alle mennesker man klinger med.. Der er ikke nogle jeg direkte hader – eller hmmm, jo måske en da personen har svinet mig til offentligt.

Snakker du stadig med Kasper?
Nej overhoved ikke.. Da jeg kom hjem fra Mexico glædede jeg mig rigtig meget til at se Kasper igen (som ven), men af respekt overfor Malene droppede vi kontakten. Malene betød også meget mere for mig end han gjorde, og se hvilket venskab vi har fået herhjemme – det er jo fantaaastisk.

Kunne du finde på at melde dig til et andet program?
Nej, jeg er færdig med reality. Jeg har min blog hvor jeg deler nogle personlige ting med jer og mere bliver det ikke til. Det kunne da godt være der kom nogle små projekter på et tidspunkt, det kan jeg da ikke afvise, men umiddelbart nej. Jeg vil gerne igang med min uddannelse og jeg har min familie som skal plejes og passes, det er det der er vigtigst for mig.

Hvad syntes du om den måde TV3 udstillede dig på?
Jeg synes at de klippede mig ret groft sammen, selvfølgelig har man sagt og gjort de ting som bliver vist på TV. Men ikke altid i den sammehæng, som det er blevet klippet sammen til, de har det med at få tingene til at se værre ud end det egentlig er. Jeg synes at det var super ærgerligt, at de ikke tog de ting med hvor jeg var sjov(har en mærkelig humor), dallede rundt og havde det fedt med de andre gæster. Jeg var tit en af dem der fandt på underlige lege, kom med underlige kommentarer og lavede en masse spas i synk, men næ nej – det kom ikke med.

Føler du nogensinde der er blevet manipuleret med de klip der er vist af dig i tv?
Ja 100 %, man må sige at de er ret skarpe til at klippe tingene sammen. Specielt den episode med Rasmus har de klippet ret godt sammen, mig som mobberen – tak for det.

Hvilke konsekvenser har det haft for dit liv, efter Paradise Hotel?
Når man deltager i et program som Paradise hotel er det både på godt og ondt. Det er over to år siden jeg kom hjem fra Mexico og nogle folk ser mig stadig som den “dumme kælling”, selvom de ikke kender mig og selvom det er to år siden jeg deltog (kom nu videre). Det kan godt være ret frustrerende nogle gange, men det siger mere om dem, end det gør om mig. Det, at folk er så snæversynet kan godt gøre det svært for nogle Realitydeltagere, at få et arbejde som for eksempel pædagog, skolelærer og så videre. Jeg har heldigvis ikke mærket til det! Men der er nogle konsekvenser, men også mange goder!

FORTSÆTTELSE FØLGER…….

kh1

10 kommentarer

 • Lærke

  Hvad skete der præcist med dig og Kasper på hotellet? Havde i følelser for hinanden, eller var det mere fascination af hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Vi var virkelig gode venner, men da jeg mistede Martin manglede jeg noget, og der var han tættest på mig. Da kasper kom ind igen udviklede jeg så nogle følelser for ham, som egentlig ikke var der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  må man få af vid om Malene og Kasper stadig er sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Kommer du til at kommentere på den nye sæson? Og hvad ved du om Fie Laursen rygterne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Var dig og Martin kærester efter paradis hotel eller var det om on\off forhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Hvilken uddannelse var du i gang med på Sjælland??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Anna…
  Laver du også disse indlæg om “Et ton cash”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvordan havde du med at du har smit smidt Martin ud fra Pardise hotel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAZY SALE!