Sjove facts om mig!

SPONTAN TUR MED MARTIN!!

annaMin mor er på besøg hos os her i Aarhus, her bliver hun til fredag hvorefter min søster kommer på besøg. Martin tog fri fra arbejde idag og vækkede os fra morgenstunden med brunch. Martin tog fri fordi at der skal laves nogle småting på huset inden at det skal sættes til salg. Jeg modtog en besked om billig oliemassage nede i byen, lidt efter sagde jeg til Martin, “helt seriøst, skal vi ikke gøre det? lave noget sammen”. Den var han med på, så vi tog derned med det samme og fik en times par massage. Mens vi lå der undrede jeg mig over en ting. Man ser tit i TV’et at når folk er på massage date, ligger de og snakker med hinanden under hele massagen. Hvordan søren kan de nyde det så? Vi snakkede kun de første to minutter, derefter var der ro!  Efterfølgende havde vi en dejlig følelse i kroppen, det var tiltrængt. Dejligt med lidt tid sammen og ny energi!

10958325_807639579309746_1708272998_nDet var som sagt rigtig hyggeligt at få lidt alene tid med Martin! Det sætter virkelig parforholdet på prøve når man bliver forældre, mere end jeg havde regnet med. Specielt fordi at vi har haft et barn med kolik! Det handler virkelig om tålmodighed, respekt og forståelse. Når man er træt og irriteret, er det til tider svært at stemme overens med hinanden. Men det er blevet meget bedre efter, nu kan vi nyde Villian OG hinanden på samme tid, så det er fantastisk. Det er så skønt at Villian kom over den dumme kolik, ingen af os troede at det havde en ende, men nu er han simpelthen jordens nemmeste dreng! (jordens er nok overdrevet, men i ved hvad jeg mener). Jeg har tit hørt at det første år er det værste (mht. parforholdet), så det handler bare om at holde sammen og respektere hinanden. Vi skal nok klare den, vi elsker hinanden og har det SÅ sjovt sammen. kkkkh1

12 kommentarer

 • Nanna

  Hvordan kan det være i vil flytte fra huset 🙂 nu hvor i har lavet så meget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Anna 🙂
  Skal i flytte? Troede lige i havde bygget udestue og sådan?
  Og tak for en hyggelig og ærlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har vi også, men det er for at få mere for huset 🙂 Vi vil gerne flytte for at bygge noget nyt op sammen. Derudover er det andet hus vi skal flytte ind i større og ligger lidt udenfor Århus <3 Dejligt du kan li den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har i overvejet en kiropraktor? Min mor gjorde det med mine to mindste søstre, fordi det var vidst en nerve der spændte.. Min mor anbefaler det i hvertfald og var rigtig glad for det dengang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna 🙂
  Hvorfor sælger i huset?
  SUper god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elimina

  hei Anna. Hvor mange søskende har du og hvor mange af hver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Laver lige en kommentar her Anna, jeg forsøgte igår og gi kommentar på de opslag omkring villian og vuggestue, men den gik aldrig igennem rigtig, og kan ikke kommentere derinde længere, og har prøvet og svare på et af de opslag som jeg tror er mit som ikk gik rigtig igennem. Men i så fald skriver jeg det lige her også 🙂
  Det vidst min besked der aldrig blev sendt ordentligt 🙂

  Kan lige lave den kort her, Anna du er en hønemor og det da bestemt ikke negativt, det er så vigtigt at give sit barn alt den nærvær, omsorg og ikke mindst kærlighed. Men ville lige skrive ang vuggestue, forstår godt du er nervøs og bange for de vil overse ham i vuggestuen. Men kan jeg forsikre dig om ikke vil ske. Kunne skrive en masse, da jeg har været medhjælper i 3 år i vuggestue(er 23 år), så har meget insider viden. Hvis du er interesseret i at hører mere omkring det samt få nogle gode råd, så du mere en velkommen til at skrive på min mail kan mere eller mindre svarer dig på alt omkring vuggestue, selvf er der forskel på nogle småting, men ellers er det meget samme “procedure” man har 🙂
  Mvh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvorfor ville i flytte fra huset,men det ser hyggeligt ud og i er et sødt kæreste par og hvordan har jeres dreng det og hvem var han sammen med. Men det ser hyggeligt ud Anna Due

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bb

  Hej

  Har I købt det nye hus I skal flytte til ?

  Ud fra billederne ser det ellers ud til at I har et dejligt hus nu (altså det I bor i nu)

  Tak for en god blok og god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Rigtig, rigtig god ide med en spontan kæreste-forkælelses-tur! 😉 Det er så vigtigt at huske hinanden som par samtidig med forældrerollerne. Det kunne mange lære af!! Jeg er selv lidt for dårlig til det – har kun været på kæreste-tur med manden en gang siden vi blev forældre for snart et år siden. Fedt at I også har plads til at være spontane. Det virker på mig til, at I gør det meget godt både som forældre og for hinanden. Sender jer masser af god karma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja det var nemlig så! Det er SÅ vigtigt at huske hinanden, ellers ender man altså i vennezonen på et tidspunkt, det tror jeg virkelig. Så vi må tage os sammen og komme noget mere ud sammen med vores mænd 😀

   – Hvor er du sød, tak! 😀 hi hi

   stor krammer herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove facts om mig!