Yesterdays outfitt!

Pinligt – Klodset – Akavet!

klodsetHer den anden dag lavede jeg nogle sjove facts om mig (kan læses her). Det havde rimelig stor succes, da i læsere godt kan lide at komme tættere ind på mig. Så idag synes jeg at der skulle et indlæg ind om mine pinlige og akavede bommerter.

1) Første gang jeg skulle på toilettet inde på Paradise Hotel, stod Malene og Camilla ved døren og holdt vagt! Man må ikke putte toiletpapir i toilettet i Mexico, og det havde jeg altså ikke lige tænkt over, så da jeg skyllede ud blev det altså ikke skyldet ud, nej nej – det røg op over (så kan i næsten regne ud hvad det var). Jeg var så flov og løb ud til Malene og Camilla grinene, men jeg var så flov at jeg næsten begyndte at tude. Ha ha! Jeg stod bare nej, nej, nej…
200 (1)

2) I flyet på vej til Mexico sad jeg ved siden af en Englænder, vi havde overhoved ikke snakket sammen de første 4 timer af turen, men efter turbolens havde vi en god samtale resten af turen. Vi sad begge og så en film (på hver sin skærm selvfølgelig), ligepludselig kommer der MEGA turbolens, altså sådan virkelig meget. Jeg har flyskræk, så det var altså ikke lige sagen for mig, slet ikke da jeg kunne mærke at han også var lidt bange. Så efter et par hop sprang jeg ind i armen på ham og fik godt fast om armen på ham (jeg kendte ham ikke, og havde ikke snakket med ham), han prøvede at berolige mig ved at stille mig en masse spørgsmål, i ved – hvad hedder du, hvor er du fra bla bla. Det hjalp faktisk rigtig meget, men da turbolensen så var ovre tog jeg pænt mine arme til mig igen og sætte mig normalt tilbage i sædet – derefter kiggede jeg på ham og sagde “det der gjorde jeg bare ikke, ej undskyld, det er virkelig flovt”. Men så grinede han bare af mig og sagde “Det er helt okay, det var da meget hyggeligt”, og derefter havde vi en god samtale kørende. Men neeeeeej hvor var det flovt!

200 (2)

3) Nogle gange kan det godt være træls at være en offentlig person, specielt hvis man gør noget klodset. Jeg har altid været ret klodset og har en tendens til at falde over mine egne ben. Jeg husker en episode som var det igår! Jeg var på vej hjem efter arbejde, jeg havde mit nye fine sæt tøj på, for Martin havde lavet mad derhjemme og gjort det rigtig hyggeligt. Jeg skulle skynde mig hjem på grund af overarbejde, så jeg løb hen til bussen. Da jeg så løber over vejen snubler jeg og jeg falder helt ned i jorden – overfor står der en flok drenge og griner af mig, “ååååååh Paradise Anna, hahaha bla bla”. Det var så pinligt, da jeg rejste mig op var der hul i mine bukser og det strømmede ned med blod – derudover var min hage også godt ramt. Jeg gik min vej som om intet var sket, men da jeg kom om forbi et hjørne fik jeg lidt tårer i øjnene på grund af smerten. ØV BØV.

200
Villian er lige vågnet, så jeg når ikke at lave flere, selvom jeg nu har mange gode i ærmet 😉 Jeg kunne faktisk godt tænke mig at høre nogle af jeres Pinlige, klodsede og akavede historier! Så kan jeg også grine lidt af jer, hehe. Skriv en sjov historie i kommentar feltet, så vil jeg en af dagene lave et indlæg med de bedste historier, så det ikke altid handler om mig, mig, mig!! Lyder det ikke som en god idé? 😀

200 (3) kh1

99 kommentarer

 • Josefine

  En gang jeg sad i bussen, var der en mega lækker dreng. Vi sad og smilede. Alle hans venner sad og sagde til ham han skulle gå der over, Da jeg hørte det slog jeg en prut. Alle i bussen vendte sig om(jeg sad nederst i bussen) jeg blev ildrød i hovedet. Da hans venner gik ud af bussen var det kun ham tilbage, så jeg gik over til ham og han sagde at han aldrig vil have noget med mig at gøre. Da jeg skulle af væltede jeg ud af bussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg var ikke særlig gammel den gang. Men jeg gik næsten altid søvne. en nat, så gik jeg ind på toilettet og skulle tisse, men hvad jeg ikke havde set var, at jeg sad i badkaret og tissede. Så kom min far, og spurgte havd jeg lavede. Jeg sagde “Det ved jeg ikke”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   Vil lige starte med at sige at jeg elsker din blog, og jeg syntes du gør et fantastik arbejde som mor:))

   Men min pinlige historie, var engang for ikke så længe siden til idræt. Min veninde og jeg havde det med at let få er grineflip. Men vi spillede volleyball, og min veninde og jeg var sammen, og vi skulle øve os på serv. Men min veninde skyder bolden af helvede til, og vi flækker af grin, jeg løber efter den, jeg løber tilbage i fuld drøn, og er flad af grin i det, jeg får en bold i maven, så jeg vælter jeg griner så meget at jeg tisser i bukserne og bare løber ud på toiletet, ingen opdagede udover min veninde som kom susende ud på toilettet, og resten af dagen, gik jeg rundt uden underbukser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hej Anna, og jo super god ide, selvom jeg også godt kan lide de indlæg om dig.
  Min pinlige historie: Jeg kører på et hjulet cykel, og havde cyklet op på toilettet, på den campingplads vi ligger på i sommers. Jeg havde bare lagt cyklen udenfor som altid. Da jeg så kom ud igen, stod der nogle unge drenge med min cykel og en af dem var ved at prøve den. Jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre, så blev inde i lidt tid….da der var gået 5-10 min og de havde lagt cyklen, men stadig sad ved et bord lige ved siden af, gik jeg ud og tog cyklen, satte mig op og kørte. Derefter kunne man hører i at de begyndte at grine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Jensen

  Rigtig god historie 🙂
  Her er så en fra mig:
  Jeg gik i 4 klasse og min familie og mig var lige flyttet i lejlighed, så fik jeg en time tidligere fri fra skole. Så jeg gik jo bare hjem men da jeg kom ind i opgangen og gik op til 1 sal og bankede på døren, var der ingen der åbnede og jeg bliv bare ved med at banke og begyndte til sidst at græde fordi jeg ikke kunne komme ind. Men så åbnede nabo døren sig og der stod min mor og så underligt på mig og spurgte mig om hvad jeg lavede, inden jeg nåede at svarer så kom naboen hjem og spurgte om det var dem jeg ville ind til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mig og to af mine veninder sad i et frikvarter, og hyggede os. Så skulle den ene af mine veninder ind på toilettet, så hun tog i døren og den var låst, og derefter kunne vi høre en derinde. Mig og hende veninden der tog i håndtaget skyndte os at løbe væk, mens hende den sidste sad tilbage og ikke vidste hvad der var sket. Lidt efter åbnede døren og skolesundhedsplejske ud fra toilettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Da jeg var på vej op i rutschebanen, så jeg pludselig den lækreste dreng på skolen nede i vandet. Jeg ville rutsche ned, og jeg håbede at han ville kigge på mig, men da jeg gik op af vandet igen, så jeg, at alle kiggede på mig, og min veninde hviskede, at min top var røget op, så man kunne se mine bryster. Så jeg flashede lige til højre og venstre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var på ferie på Mallorca og da jeg så skulle på toilet fandt jeg så ud af der ikke var nogen lås så han åbnet døren og kigget han sagde undskyld mange gange men det var seriøst pinligt da jeg så kom ud fra toilettet stod han der han var mega lækker og det var så pinligt da jeg så skulle hjem fandt jeg ud af han boede i Danmark og var dansker vi skulle med det samme fly

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det skete for nogle år siden, da jeg gik i 3 klasse. Vi var til en fødselsdag og skulle spille rundtbold. Da vi var færdige med at spille, satte jeg mig ned på græsset, og ligepludselig røg der en kæmpe prut ud. Det var mega pinligt, og resten af den fødselsdag blev jeg kaldt “pruttedamen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Engang da jeg var i Italien, var mig og min veninde ude at shoppe.. og på vejen ud af butikken når jeg lige at høre damen bag kassen håbe noget uforstålig på italiansk, før jeg går direkte ind i glasdøren.. jeg var så flov at jeg skyndte mig ud af butikken… 🙂

  og bare for at gøre det værer gik vi ind i butikken over på den anden side af gaden for at komme væk fra den anden butik, men det viste sig at manden derovre havde set mig gå ind i glasdøren! ups…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Blev engang taget i at synge på toilettet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jobi bjelskou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej Anna
  Jeg synes du er mega sød kunne virkelig godt ønske mig at møde dig i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Pinlige episoder er jeg god til selv at undgå men når man har børn er det oftest dem som sætter en i en pinlig situation.

  Ved ik om du kender Odense assholes. Men de har i hvertfald lavet en sang hvor de synger ” jeg en kælling kælling ik en lyserød prinsesse jeg en kælling kælling tager “snif snif lyde” på toilettet. Den havde min kære søn på 4 hørt i radion og MIDT i netto mente han jo at sidde i vognen var kedeligt og så kan man jo underholde hele netto med sang. Hans sangvalg var ikke så heldigt som hvis han nu havde valgt lille Peter edderkop.

  Selv samme søde dreng som nu er hele 7 år underholdte også hele pigetoilettet på færgen på vej til Sverige da han sad og var søsyg og skrålede for fuld kraft. ” man kan ik stole på en pige med en lille røv” og han kan HELE teksten.

  Hvis jeg skal fortælle om alle min datters episoder skal jeg bruge hele natten. Hun er født klumset og falder jævnligt over sine egne ben og går ind i ting. Ja hun sad en gang helt stille på andet trin på en trappe og endte med snotten i jorden. Bom så faldt hun ned.

  Og lillebassen som kun er 1 dag yngre end Villian han har da også gjort sit.

  Storebrors første skoledag i 1. Klasse. Hele klassen er BOM stille og så vælger Neo som der kun var 2-3 uger at lave en l.o.r.t med mega lyd så alle bare skrald grinte. Og samme stunt lavede han i november til forældremøde i børnehaven med joy. Kæmpe prut og så var det bare at skifte alt tøj fra yderst til inderst.

  Alle episoder har selvfølgelig fået ale til at grine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  engang da vi var på ferie stod den flok drenge og snakkede til mig men jeg forstod ikke hvad de sagde, det eneste jeg kunne sige Hej, farvel, ja, nej og tak for mad, så jeg stod bare og sagde jeg og nej, og lige pludselig begyndte de bare at grine, det var virkelig sjovt, for så begyndte jeg bare at stille spørgesmål på dansk, og de forstod slet ikke hvad jeg sagde de stod bare med åben mund og kiggede på mig…det var mega sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Hej Anna…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jill

  endelig har jeg fundet en der er lige så pinlig, klodset og akavet som mig selv 🙂 jeg vil gerne dele min aller første tur på min scooter med dig.
  min bror havde foræret mig sin scooter, da han aldrig brugte den, men jeg skulle selv komme ud og hente den hvis jeg ville ha´den. han vidste godt at jeg aldrig havde kørt på sådan en, så han foreslog at vi tog en tur henover den store græsplæne der lå bag hans hus, så kunne jeg jo sidde bagpå første gang for at prøve, og derefter skulle jeg selv kører. min første tur alene henover græsset gik osse uden problemer, og jeg kom da osse fint af scooteren igen ( den stod stadig tændt ) og jeg stod bagefter og talte med min bror om hvordan det var at køre sådan en, og så skete der et eller andet med min ene hånd ( den der holdt ved gashåndtaget ) jeg tror jeg fik en spasser bevægelse og pludselig begynder lortet fandme at kører… og jeg stod jo ved siden af scooteren da min hånd begyndte at leve sit eget liv. jeg fattede slet ikke at jeg skulle slippe det skide håndtag, og det gik bare hurtigere og hurtigere og jeg løb jo ved siden af den skide scooter i al verdens retninger. på et tidspunkt falder jeg ned på mine knæ, men ikke engang det kan få mig til at slippe scootere jeg bliver simpelthen ved med at holde ved styret og gashåndtaget, og den kører bare derudaf med mig løbene på mine knæ. og pludselig ser jeg at jeg har kurs mod min brors nabo som var løbet ud for at se hvad det var for en råben udefra den store plæne( min bror og min kæreste havde løbet rundt bag mig og råbt stop åbenbart ) men jeg kunne bare ikke stoppe, og den stakkels nabo kunne godt se at jeg kom lige imod ham, fordi angsten lyste ud af øjnene på denne her mand. 1 meter før jeg ville ha ramt ham, kommer jeg på mærkeligvis op på benene igen, drejer i styret, og trykker håndbremsen i bund. det var SÅ pinligt og jeg forsøgte hele tiden at snakke udenom. det var simpelthen for pinlig at snakke om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg gik en gang ind i en dame i svømmehallen hun havde ikke noget tøj på og så havde hun to glas ting og så faldt de på gulvet og gik i stykker der lå der glas og deo’ over alt på gulvet det var så pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne B.

  Hej Anna her er en af mine MANGE pinlige historier……. der var på et tidspunkt hvor at jeg var til sådan noget meget fint glaspusteri med nogen meget fine mennesker hvor at jeg bare kom til at slå en ordenlig og høj bøvs det var simpelthen så pinligt og alle de der fine mennesker bare kiggede på mig og dem der lavet det der glas stoppede lige i noget tid og kiggede på mig det var simpelthen så pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne B.

  Hej Anna her er en af mine MANGE pinlige historier……. der var på et tidspunkt hvor at jeg var til sådan noget meget fint glaspusteri med nogen meget fine mennesker hvor at jeg bare kom til at slå en ordenlig og høj bøvs det var simpelthen så pinligt og alle de der fine mennesker bare kiggede på mig og dem der lavet det der glas stoppede lige i noget tid og kiggede på mig det var simpelthen så pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliana

  Hahaha. Du er en riktig skjønning 🙂 Morro å lese om dine flauser 🙂 Lo godt her 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • catrine

  For et par år siden blev jeg opererer i mit knæ,og skulle på toilet. Da jeg skal ud igen ved jeg ikke hvordan man skal åbne så jeg trykker på alle mulige knapper.og prøver så at trække i dørhåndtaget og den er åben. Da jeg går ud kommer sygeplejersker løbende og spørger om jeg er okay og alt muligt det viste sig at jeg har trykket på en knap som man kun trykker på hvis man ikke kan få luft det var pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hahahaha den har jeg også lavet! Og der var fandme røde lamper som blinkede hele vejen ned ad gangen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Homøe Sloth

  Det med turbulensen lyder virkelig sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Homøe Sloth

  Det med turbulensen lyder virkelig sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne pedersen

  Jeg kom engang ind i en propfuld bus. Der var lige en ledig plads oppe ved chaufføren og den tog jeg. Da bussen havde kørt lidt kunne jeg mærke at jeg skulle nyse. Da jeg nøs slap jeg desværre også jordens størst prut der bare larmede i hele bussen så der ikke var noget at tage fejl af. Det var så pinligt at jeg selv brød sammen i et grineflip. Har aldrig været så rød i hovedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Engang til idræt skulle vi lave et 100 meter løb, hvor det galdt om, at komme først i mål. Jeg løb jo selvfølgelig så hurtigt jeg kunne, men uheldigvis var mit snørebånd gået op, og så faldt jeg og slog huld i mine bukser, og fik en kæmpe hudafskrabning. Det pinlige var, at alle inklusiv min lærer så det, fordi han skulle tage tid! Men jeg skyndte mig vare at rejse mig op, som om intet var sket, og løb videre. Det var så pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Engang til idræt skulle vi lave et 100 meter løb, hvor det galdt om, at komme først i mål. Jeg løb jo selvfølgelig så hurtigt jeg kunne, men uheldigvis var mit snørebånd gået op, og så faldt jeg og slog huld i mine bukser, og fik en kæmpe hudafskrabning. Det pinlige var, at alle inklusiv min lærer så det, fordi han skulle tage tid! Men jeg skyndte mig vare at rejse mig op, som om intet var sket, og løb videre. Det var så pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  I min klasse er der altid nogle som kommer for sent i skole. Så en dag bankede det på døren, fordi døren var låst. Jeg sad tæt på døren, så jeg tænkte at jeg kunne godt lige gå 2 meter hen og låse den op, men så da jeg rejste mig væltede jeg over min egen stolforan hele min klasse, så pinligt, 2 dage efter skete det selvfølgelig igen.

  – Elsker din blog <3 Kan du ikke lægge noget ind omkring "Et ton cash"?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Nielsen

  Min mest pinlige historie var en dag jeg var i skole og vi havde idræt og jeg løbe efter en bold og så gled jeg i mine egne bukser og lanede lige på røven (AV FOR HELVEDE) alle min klassekammerater grinede af mig det var bare så pinligt selv efter timen og i frikvarteret grinede folk af mig og gjorde grin af mig (det var IKKE sjovt) næste gang jeg har idræt tager jeg ikke lange bukser på
  Kh Frederikke (pigen der ikke tager til idræt med lange bukser IGEN)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Anna.
  Jeg var engang hjemme ved min kæreste, hvor jeg fik lov til at tage et karbad. Men det vidste resten af familien ikke, så mens jeg sad i karbadet kom hans far ud, jeg gik i panik og holdte vejret og dykkede under vandet. Pludselig kunne jeg ikke holde vejret mere, så jeg fik hovedet over vand, og begyndte at hoste helt vildt… Faren sagde bare; Har du fået noget galt i halsen? Og ligesiden der, låser jeg ALTID døren….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg glemdte engang mine svømmebukser da jeg var til svømmning og alle pigerne så det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Da jeg var 4-5 år, var vi i gang med at bygge et nyt hus overfor der hvor vi boede. Så vi var igang ,ed at flytte alle tingene. Min mor skulle derfor over i det hus vi skulle flytte ind i og jeg var så alene tilbage over i det andet hus. Jeg gik ind på toilettet og fandt en frisør saks og neglelak, derfor klippede jeg mit hår af (som i hvert fald ikke var lige) og tog neglelak på mine læber. (ahhhh neglelakken var svær at få af) En meget pinlig historie herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Rosengren

  Hej Anna. Kender det alt for godt. For nogle måneder siden var mine veninder og jeg på en lille shoppe tur også havde vi lige været på McDonald, men jeg havde fået lidt for meget sodavand så da vi skulle over et lyskrys havde jeg ikke set der stod en dame ved siden af så jeg slog bare den største bøvs ever også sagde min veninde “Emilie kig lige ved siden af dig” og der så jeg så damen. Det var mega pinligt. Så det gik vi og grinede af resten af dagen:-) ps. elsker din blok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahah den var god den der med Malene og Camilla vil gerne have mere information om Villian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillie

  På et tidspunkt i min skole (jeg er kun 13 år) var der motionsdag. Min veninde og jeg løb sammen med en flok drenge, og da vi var lige starten faldt hun, og drengene og jeg grinede virkelig højt af hende (det gjorde hun også selv) også lidt efter faldt jeg på næsten samme måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillie

  På et tidspunkt i min skole (jeg er kun 13 år) var der motionsdag. Min veninde og jeg løb sammen med en flok drenge, og da vi var lige starten faldt hun, og drengene og jeg grinede virkelig højt af hende (det gjorde hun også selv) også lidt efter faldt jeg på næsten samme måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan huske en dag i skolen, hvor jeg skulle skrive et regnestykke på tavlen, også faldt mine bukser ned, og alle grinede bare. Jeg prøvede bare at tage det lidt cool men havde lyst til at tud brøle! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah

  En dreng fra min klasse fulgte mig hjem fra skole en dag. Han kunne vildt godt lide mig og jeg synes bare det var vildt akavet. (fordi vi var bedste venner). Vi står foran min dør og skal til sige farvel. Jeg kigger hen mod min dør og da jeg vender mig om, står han helt tæt på mig og prøvede at kysse mig. Det gik ikke så godt, for da jeg vendte mig stod han så tæt at han kom til at skubbe til mig så jeg væltede med min cykel ind i ham. Det var så pinligt, så jeg skyndte mig at sige farvel til ham, give ham et kram, og skynde mig indenfor!
  Så pinligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christoffer

  Altså der var den her gang, tror det var til et kræmmermarked eller sådan noget jeg var ikke særlig gammel så jeg sad på min fars skuldre, efter 1 halv time spørger han hvad jeg laver, jeg svarede ham smilende jeg tisser… det er pinligt selv idag fordi jeg har fortalt nogle af mine venner det, vi fortalte hinanden sådan nogle underlige historier fra da vi var mindre men jeg kan ikke lade være at tænke på det hver gang jeg ser et barn på en andens skuldre… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif Drost

  Hej Anna! Du er langt fra den eneste der er klodset!!! Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anna

  Elsker din blog læser den hver dag ❤️

  Jeg skulle engang låse døren op inde i min klasse midt i en time, fordi der var en som kom forsent, så da jeg rejste mig op væltede jeg over min egen stol foran hele min klasse, så pinlig.

  Kan du ikk lægge noget ind, om da du var med i Et ton cash?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala Pedersen

  Jeg skulle engang løbe efter en (bare for sjov), også er der lige pludselig en trappe som jeg ikke ser så jeg vælter selvfølgelig ned af den og kan ikke rejse fordi at det gjorde så ondt i min fod (den var forstuvet, og ente med krykker) men så lå jeg der og alle fra min klasse grinte bare af. Til sidst kom der så en lærer og hjælp mig på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det pinligste jeg har været ude for, er så pinligt at jeg ikke kan skrive det 😀 hahaha.
  Du får det i stikord også kan du tænke dig til resten…:
  Sammen med en flirt, tømmermænd, lige drukket kakao, blow***, stoppede hurtigt, han gik i bad…. Fuck jeg bliver flov bare ved at tænke på det…

  Ellers er jeg generelt typen som vælter alting eller falder på de mest pinlige øjeblikke…
  Åh, hvor er det altså pinligt, at man kan være så klodset :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Brylle

  Min pinlige historie er nok noget alle har oplevet men fortæller den alligevel. Der var engang hvor jeg var i byen med et par veninder og da aftnen var ved at være forbi tog jeg med en fyr hjem, og gjorde det frække. Dagen efter igen tog jeg så også i byen, hvor jeg så tog med en anden fyr hjem, hvor vi havde sex. Så på trejdedel dagen var jeg i byen igen, hvor jeg så ser en fyr som jeg falder pladask for – han hedder Rasmus Halling, hvor vi så faldte i hak med det samme (vil lige sige at jeg ikke tog hjem til han den aften, vi snakkede bare sammen). Efter et par dage fandt vi sammen og dannede par, men da der var gået noget tid begyndte jeg at gå ondt der nede.. Hvor jeg så tog til læge og fik af vide at jeg havde klamydia, så der efter skulle jeg tge nogle piller, og jeg kunne ikke have sex med Rasmus (så jeg tror vi var sammen i 1 månede før vi havde sex) + jeg skulle sige det til dem jeg havde haft sex med den seneste tid. Så jeg skrev alle dem jeg havde haft sex med ned på en liste (det var lidt svært da de fleste bare var nogle onenight så jeg kendte ikke deres navn) hvor jeg så måtte ringe til folk og sige at de skulle gå til læge osv. Det er det mest pinlige og kranseoverskridende jeg har oplevet, så fra nu af har jeg ikke nogle sex med flok fra byen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Rosengren

  Hej Anna. Jeg kender det alt for godt. Jeg har også en lille historie. For nogle måneder siden var mine veninder og jeg på en lille shoppe tur. Vi havde lige været på McDonald og jeg havde fået lidt for meget sodavand og da vi så kom til et lyskryds slog jeg den største bøvs ever også sagde min veninde “Emilie kig lige til siden” og der stod så en dame og kiggede mærkeligt på mig. Mega pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  okay jeg er ligesom dig Anna jeg er også vildt kloset så har mange historier så vil fortælle nogen af dem her☺️

  For ikke særlig længe siden var det rigtig dårlig vejr og jeg skulle selfølgelig i skole men der var rigtig mudret og så da jeg gik ned af en barke hvor der var vildt mudret faldt jeg og mit crush fra 9 gik LIGE bag ved mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Da var en gang da jeg var lille og var ude at handle med min mor og så hjalp jeg hende med at fylde i posen og så kom jeg til at tage en andens vare så vi blev nødt til at tage det op igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie madsen

  Der var en gang hvor jeg var ude at handle med min mor da jeg var meget mindre. Så skulle jeg hjælpe hende med at fylde op i posen og så kom jeg til at tage en andens vare og så måtte jeg tage det op igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker når folk vil dele deres pinlige oplevelser! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg gik i 7 klasse og i frikvarterende spillede i bordtennis! Der var så ca 2 klasser som spillede bordtennis ude i fællesrummet! Så da jeg var nået til “finalen” i det her bordtennis mod en dreng, vælger jeg så at “kaste” mig efter en bold og det gør så at jeg falder!! De to klasser skrald grinede og jeg lå bar der! Og selvom det er 4 år siden bliver jeg stadig drillet med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  For nogle år siden var jeg kærester med en fra min klasse. Vi aftalte at mødes et sted i byen men hver vores ven, så det ikke blev akavet. Jeg tog min bedste veninde med.
  Da vi var der henne var der sådan en baby gynge. Min veninde og jeg ville så prøve at sidde nede i den sammen, altså sådan med ryggen mod hinanden. Hun satte sig først ned og så satte jeg mig ned, men jeg kunne ikke komme helt ned og sidde, så jeg sad på det nederste af hendes ryg (lige over numsen). Og så sad vi selvfølgelig fast og kunne ikke komme op af den dumme baby gynge, og drengene vidste ikke hvad de skulle gøre, og det gjorde vi heller ikke. Vi prøvede på at komme op, men forgæves.
  Der kom cyklende en mand ud på vejen, og det var jo mega pinligt at sidde fast når han cyklede forbi. Og det havde så engang været min kærestes nabo så kan kaldte på ham! Manden trak så en bænk hen tæt på gyngen. Og det var jo mig der skulle først op for jeg havde jo sat mig sidst i. Men altså han hev i mig for at få mig op, og det gjorde mega nas i mine lår, for de blev trukket hen af den der kant der er på gyngen. Men jeg kom op efter ca. 10 min. og det gjorde så ondt at jeg begyndte at græde! Og det var mega pinligt fordi drengene stod jo bare og kiggede på.
  Men efter det tog vi hjem og da jeg kom hjem og så på mine lår var de helt blå og røde med prikker på.

  Jeg kan huske det ligeså tydeligt!
  Kærlig Hilsen Sofie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Kongensgaard

  Engang var jeg med min mor ude at handle og jeg skulle virkelig tisse, så jeg gik rundt i buttiken og havde hænderne i lommen for at holde mig. Jeg kunne mærke at jeg gik at sjat pissede lidt, så jeg satte mig midt på gulvet. Efter noget til rejste jeg mig op og så kunne jeg bare mærke at tisset kom. Jeg kunne mærke at jeg blev helt rød i hovedet, jeg skyndte mig at spøger en af personalet om jeg måtte låne tolitet. Det var virkeligt flovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Anna super fed ide. Jeg er på vej til frisør, da postbudet køre forbi. Jeg synes åbenbart at han var så spændene at jeg glemmer og kig hvor jeg går. Og så sagde det BUM og så havde jeg selfølgelig gået ind i en lygtepæl og jeg var rigtig, flov for alle kiggede. Og da vi så kom hen til frisøren så kunne hun jo ikk klippe mig fordi at den bule jeg havde fået i panden var så stor.(tror jeg gik i 4 og havde pandehår)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg går med aviser ved nogle gamle mennesker, og så en dag da jeg gik nede ved dem kom en dame ud og spurgte mig ” er det glat” og så siger jeg “nej ikke så meget”. Lige efter hun var gået ind faldt jeg på isen, og lige der var jeg kommet til et nyt hus, og dem som sad inde i huset og grinte. Det var så flovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L.

  Jeg gik i 7. klasse og i frikvartende spillede vi bordtennis, vi spillede det der hedder “rundt om bordet”. Vi var ca. 2 klasser ude i fællesrummet (omkring 30 mennesker). Når man spiller rundt om bordet, så skal man løbe. Jeg ville så gerne nå en bold, så det endte med at jeg kastede mig efter den og faldt. Alle grinte og det var mega pinligt. Selvom det er 4 år siden bliver jeg stadig mindet om dengang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Folmer

  Hej Anna.
  Du var mega god i paradise, ville ønske du vandt, det havde du fortjent.

  Men det må godt nok også være
  pinligt det du oplevede på vej hjem fra arbejde. Jeg har prøvet at gør det samme bare til en håndbold kamp!!!! Mega pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heizi

  Engang ringede min storebrors kammerat til mig fordi han skulle snakke med min bror.
  Min bror var lige gået ud på toilettet for at gå i bad, så jeg banker hurtigt på også går jeg bare ind (han låser aldrig døren) uheldigvis for mig havde han fået alt tøjet af, jeg kiggede først på ham også op i loftet imens jeg siger der er telefon til ham, han får så min mobil også skynder jeg mig ud af toilettet, han griner stadigvæk af mig den dag Idag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea marie

  Hej Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det pinligste jeg har gjordt var at der jeg stod på ski, og ventede på bussen i Østrig, og der dansede jeg gangnam style. Alle de biler der kom forbi grinede bare af mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg gik i et center sammen med min veninde da der var nogle lækre drenge som kiggede på os så vi prøvede bare at være cool you know og så lige da vi gik forbi dem faldt vi begge to og vi skyndte od op og de grinte bare af os det var så pinligt
  Men så sad vi så henne på Frozen yoghurt og vi sad ved er bord med masser af stole de kom og satte sig
  Og sagde at vi så søde ud da vi fald men det var bare så pinligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Bjerre

  Hej Anna
  Her er min pinlige historie:
  Jeg var på fodbold lejre med mit hold og mine to Aller bedste venner (drenge) og ders hold var der også så vi havde lige været i bad og så stod alle holende fra der klub uden foran vores dør og mig og en an mine gode veninder vi gik bare hurtigt forbi dem og så er der en der råber “HEY er du ikke Mie Bjerre” og vi havde jo lavet sjov så vi havde alle sammen skrevet vores navne på benene så jeg kunne jo lige som ikke bare sig nej det er ikke mig. Men alle de der drenge synds så åbenbart at jeg var lækker så vejer gang vi gik forbi dem piftede de og alt sådan noget og sagde at mine venner var hellige. Men nu kommer de værste jeg er virkelig klodset nogen gange og vi spillede fodbold om aften så komme alle drengen og så fald jeg lige ned i en muder pøl så mit ben var helt mudrede til og alle grinte bare af mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Da jeg var i Spanien for en 5 år siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Engang skulle jeg på en tur med klassen. Vi skulle klatre højt op. Vi tog trappen op til en gangbro hvor vi skulle gå over og der efter springe 15 meter frit fald. Ihvertfald kom jeg kun halvvejs over gang broen og så tissede jeg i bukserne.(jeg havde ikke selv er par ekstra bukser med). Jeg turde ikke sige at jeg havde tisset i bukserne, så jeg gik bare over broen og så kom en af drengene fra min klasse og spurgte om jeg ville låne et par bukser af han (jeg kunne vildt godt lide ham) det var vildt pinligt, men selvfølgelig sagde jeg: ja, tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Her er en af mine pinlige historie som også er klodset:)

  Mig og min veninde var inde i skøjtehalen i Århus sammen med hendes far der var de lækreste drenge over alt og jeg har lidt dårlig balance så det var svært for mig og finde balancen så jeg starter altid med at holde fast i kanten så da jeg selv syntes jeg har fundet balancen så kører jeg stadig tæt på kanten og tog nogle chancer og det gik fint nok indtil min venindes far kommer og snakker med mig ig min veninde imens vi skøjter så kører han en omgang imens så står mig og min veninde stille fordi mit knæ kløede også kan jeg mærke jeg er ved at få overbalance så jeg sætter min ene hånd ned på isen og det klør stadig på mit knæ og jeg klør videre også kan jeg mærke jeg for mere overbalance så jeg må droppe at klø på mit knæ og sætte min anden hånd ned på isen så begge mine hænder er på isen og alligevel lykkedes det mig at få overbalance så jeg vælter ned på mit ene knæ så jeg ligner en hund der skal tisse op af en lygtepæl så vælter jeg ned på begge mine knæ og til sidst falder jeg ned sådan at jeg lå helt ned og nærmest krammende isen mega pinligt fordi min veninde så bare stod og gloede på mig og samtidig grinte jeg grinte også selv så kommer hendes far tilbage og siger Maya hvad laver du dernede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har rigtig mange pinlige men den første jeg komme i tanke om er engang oppe i skolen hvor der var total ro fordi vi sad og læste (jeg havde meget dårlig mave den dag) først slår jeg den største prut EVER og alle begynder self at grine af mig lidt senere kan jeg så mærke at jeg skal kaste op så jeg løber hen mod toilettet men jeg når det ikke og kaster op på gulvet og falder i det og der kom self også lige noget bræk på ens taske alle begyndte igen at grine mega meget så pinligt……

  Kan godt lide din blog da den er lidt mere hverdagsagtig og personlig Ha lidt mere sjov osv ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna engang
  Var jeg i LEGO land med min famile
  Og vi var på legepladsen men lige pludselig kunne jeg ikke finde min famile men det jeg ikke hade fundet ud af af min bror stod lige hved siden af mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Har faktisk to ret så sjove historier om mig selv 🙂

  Den ene har min mor fortalt mig, og jeg kan kun selv huske et lille glimt fra episoden. Jeg har vel været 4-5 år, og var ude og cykle med min mor. Vi når så til et lyskryds, hvor vi standser, og så kommer Sigurd fra Sigurds bjørnetime cyklene. Og jeg glor så åbenbart helt vildt på ham, og råber op om at det jo er Sigurd. Og som det ikke var nok havde han ingen trøje på, så jeg var sådan helt forarget over det, og snakkede selvfølgelig højt om det, så alle kunne følge med, inklusiv Sigurd. Jeg sagde vist noget i stil med, “Hvorfor har Sigurd ingen trøje på? Og hvor er bjørnen Bjørn??” Han grinede bare lidt af mig.
  Jeg fangirlede vist også ret meget, haha.

  Den anden episode var i 2013, da jeg var til Justin Bieber koncert med min søster, hendes veninde og min veninde.
  Vi havde lige set Justin i vinduet, hvor han vinkede, så vi var sådan ekstremt oppe og køre.
  Vi stod i sådan en kæmpe flok med en masse andre fans, og vi var sådan alle mega oppe og køre.
  Jeg ville så finde mit kamera i min taske, hvis nu han kom tilbage i vinduet, og mens jeg står der, råber min veninde så at han er der igen, og jeg begynder bare at skrige for fuld udblæsning, sammen med de andre, uden jeg overhovedet havde kigget. Mens vi så står der og skriger helt vildt, går det op for mig at det slet ikke er Justin. Det var SÅ pinligt, fordi alle bare gloede helt vildt på os, fordi vi bare havde stået og råbt og skreget som de eneste. Desuden var der åbenbart et kamera der havde filmet os, jeg ved ikke hvad det var til, men det var mega pinligt.

  Lav gerne flere indlæg om dine pinlige situationer;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  min historie:jeg havde lige fået frikvarter og var på vej ned af trappen, jeg gik sammen med mine 2 bedste vendinder om en jeg var ved at blive venner med hvis man kan sige det sådan. jeg havde lidt for store gummistøvler på og trappen var meget glat. midt i en sætning gled jeg (øverest på trappen) og faldt så på maven med hoved først et stykke ned af trappen,jeg lå så midt på trappen og holder i et trin for at jeg ikke falder længere (mine veninder griner allerede meget af mig)men jeg kan ik rejse mig fordi mine ben var nogen trin over hoved . jeg må så bare give slip og lade mig falde vidre ned af trappen jeg for en mavepuster for hvert trin jeg rammer og man kan bare høre et højt bump for hvert trin jeg falder og ender så med at få hoved ned i gulvet for enden af trappen (det gjorde rigtig ondt)de andre grinede rigtig meget og ik nok med jeg var faldet foran dem så sagde de det til min klasselære som bare sagde vi hellere måtte blive inde resten af frikvarteret:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  min historie:jeg havde lige fået frikvarter og var på vej ned af trappen, jeg gik sammen med mine 2 bedste vendinder om en jeg var ved at blive venner med hvis man kan sige det sådan. jeg havde lidt for store gummistøvler på og trappen var meget glat. midt i en sætning gled jeg (øverest på trappen) og faldt så på maven med hoved først et stykke ned af trappen,jeg lå så midt på trappen og holder i et trin for at jeg ikke falder længere (mine veninder griner allerede meget af mig)men jeg kan ik rejse mig fordi mine ben var nogen trin over hoved . jeg må så bare give slip og lade mig falde vidre ned af trappen jeg for en mavepuster for hvert trin jeg rammer og man kan bare høre et højt bump for hvert trin jeg falder og ender så med at få hoved ned i gulvet for enden af trappen (det gjorde rigtig ondt)de andre grinede rigtig meget og ik nok med jeg var faldet foran dem så sagde de det til min klasselære som bare sagde vi hellere måtte blive inde resten af frikvarteret 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  min historie:jeg havde lige fået frikvarter og var på vej ned af trappen, jeg gik sammen med mine 2 bedste vendinder om en jeg var ved at blive venner med hvis man kan sige det sådan. jeg havde lidt for store gummistøvler på og trappen var meget glat. midt i en sætning gled jeg (øverest på trappen) og faldt så på maven med hoved først et stykke ned af trappen,jeg lå så midt på trappen og holder i et trin for at jeg ikke falder længere (mine veninder griner allerede meget af mig)men jeg kan ik rejse mig fordi mine ben var nogen trin over hoved . jeg må så bare give slip og lade mig falde vidre ned af trappen jeg for en mavepuster for hvert trin jeg rammer og man kan bare høre et højt bump for hvert trin jeg falder og ender så med at få hoved ned i gulvet for enden af trappen (det gjorde rigtig ondt)de andre grinede rigtig meget, og ik nok med jeg var faldet foran dem så sagde de det til min klasselære som bare sagde vi hellere måtte blive inde resten af frikvarteret 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Super god idé forresten.
  Jeg var ude at gå med min hund, og havde ikke noget at lave så jeg begynder at synge justin bieber dont know why, men jeg gå så og skråler og så bag mig kun jeg bare høre en cykelklokke hun kiggede mega meget på mig. Så pinligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Sidste år var jeg på en festival, og der skete der noget af det mest akavede EVER!
  Ham den lækre var begyndt at ligge mere mærke til mig, og jeg var mega glad, da jeg fandt ud af vi skulle sove i tælt sammen. Sent om aftenen spiller Christopher og vi vælger at sætte os et stykke væk fra de andre ( det skal lige siges at hans forældre også var med ) jeg ligger og nusser hans hår og vi griner en helvedes masse:). Kl ca. 2-3 om natten går vi og en grubbe venner tilbage til lejren. Jeg er rimeligt fuld og falder hurtigt i søvn. Næste morgen grinte alle af mig og jeg forstod det slet ikke, min BFF kommer over og fortæller mig at jeg har talt i søvne. Dog ikke bare om bamser eller slik, NEJ jeg har ligget og snakket om ham ( en lille smule for meget, tror i ved hvad jeg mener ) jeg kunne slet ikke se ham i øjnene efter det!
  – xoxo den akavede pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg har endnu ikke fortalt dette til nogen men, her kommer min pinlige historie:

  Det var endag hvor jeg skulle hjem og sove hos min vindende. Jeg blev tørstig og og gik ned i køkkenet for at hente noget vand, men da jeg åbner døren ligger hendes forældre over køkkenbordet og har (s**) jeg stod bare og stirrede, indtil jeg prøvede at snige mig diskret ud uden de opdager noget. Alligevel laver jeg “tumbe” finden, og snubler i mine sokker. Næste dag til morgenmaden. Kom faren over til mig og sagde at jeg ikke skulle sige det til min vindinde 😮

  Bravo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Det var engang da jeg havde idræt. en af drengene Spurgte om vi skole løbe om kap (på en 60m. Bane) jeg sagde selfølgelig ‘ja’. Da der var blevet råbt “3 – 2 – 1 NU!!” Af en mine klassekamerater, begyndte jeg at løbe. Jeg havde råbte til ham “ha ha ha du vinder aldrig OSV” lige pludselig da JEG var foran, havde jeg haft for travlt med at råbe til ham så jeg spændte ben for mig selv. ALLE de Andre (resten af min klasse vi er 24 elever) stod bare der og grinede af mig. MEEEEGA pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for det bedste weekend grin! Det her indlæg fik virkelig smilet frem! 😀

  Jeg har også mange små pinligheder, det har vi jo allesammen og det er meget menneskeligt! fedt du blogger om dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Hej Anna jeg elsker din blog!
  Min historie syntes jeg selv er pinlig!
  Mig og min bedste ven stod tit på rulleskøjter i sommerferien, men denne her Vang ville han op og spørger mig om vi skulle stå på rulleskøjter. (jeg har et crush på ham) lige da han stod og skulle til at banke på, var jeg på vej i bad. Da jeg gik hen mod badeværelset (nøgen med et håndklæde omkring mig) kom min lillebror og slog mig i numsen. Så jeg tabte selfølgelig mit håndklæde, min ven så det hele, fordi har en glas dør.. Omg kan næsten ikke se ham i øjnene..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Hej Anna jeg elsker din blog!
  Min historie syntes jeg selv er pinlig!
  Mig og min bedste ven stod tit på rulleskøjter i sommerferien, men denne her Vang ville han op og spørger mig om vi skulle stå på rulleskøjter. (jeg har et crush på ham) lige da han stod og skulle til at banke på, var jeg på vej i bad. Da jeg gik hen mod badeværelset (nøgen med et håndklæde omkring mig) kom min lillebror og slog mig i numsen. Så jeg tabte selfølgelig mit håndklæde, min ven så det hele, fordi har en glas dør.. Omg kan næsten ikke se ham i øjnene..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Hej Anna jeg elsker din blog!
  Min historie syntes jeg selv er pinlig!
  Mig og min bedste ven stod tit på rulleskøjter i sommerferien, men denne her Vang ville han op og spørger mig om vi skulle stå på rulleskøjter. (jeg har et crush på ham) lige da han stod og skulle til at banke på, var jeg på vej i bad. Da jeg gik hen mod badeværelset (nøgen med et håndklæde omkring mig) kom min lillebror og slog mig i numsen. Så jeg tabte selfølgelig mit håndklæde, min ven så det hele, fordi har en glas dør.. Omg kan næsten ikke se ham i øjnene..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffani

  Hej, her er en af mine pinligste historier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg skulle gå modeshow for hummel og foran mange mennesker. Jeg havde glædet mig rigtig meget. Det gik også super godt lige indtil de pludselig spørger os om vi ikke ville puste sæbebobler sammetidig. Vi sagde ja og gjorde som de sagde. Da vi var halv vejs synes jeg at jeg fik en meget underlig sæbesmag i munden. Jeg var kommet til at putte låget og i munden i stedet for ned i sæben. Det var simpelhen sååå… Pinligt og selv den dag idag håber jeg at ingen lagde mærke til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg skulle gå modeshow for hummel og foran mange mennesker. Jeg havde glædet mig rigtig meget. Det gik også super godt lige indtil de pludselig spørger os om vi ikke ville puste sæbebobler sammetidig. Vi sagde ja og gjorde som de sagde. Da vi var halv vejs synes jeg at jeg fik en meget underlig sæbesmag i munden. Jeg var kommet til at putte låget og i munden i stedet for ned i sæben. Det var simpelhen sååå… Pinligt og selv den dag idag håber jeg at ingen lagde mærke til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline :-)

  Jeg skulle gå modeshow for hummel. foran mange mennsker og nogle enkelte kameraer, jeg havde glædet mig rigtig meget.de først runder gik super godt, lige indtil mig og min ven pludselig bliver spurgt om vi ikke ville puste sæbebobler samme tid. Vi sagde ja og gjorde som vi fik besked på, da vi var halvvejs synes jeg at hele min mund pludselig smagte meget grimt af sæbe. jeg var altså kommet til at putte låget og i munden i stedet for ned i sæben. det var simpelhen såååå pinligt. selv den dag idag håber jeg ingen lagde mærke til det (selvom der nok var) eller fik det på billede/video

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bjørk

  Hej Anna her kommer min pinlige historie!
  Engang var jeg nede i et supermarked fordi jeg skull hente nogle vare for min mor, og da jeg så kom ind i butikken fandt jeg alle varene og tænkte at jeg lige ville kigge lidt på de forskellig ting og sager der var der, så jeg gik selfølgelig rundt og kiggede da jeg pludselig så en indkøbskurv med nogle fine pynteting og sådan lidt flag og sugerør og alt muligt andet jeg står der og roder lidt rundt i det for at se om det er noget jeg kunne bruge, og der stod priser på alt og tænkt ikke over at der lå et rugbrød og en pakke småkager da jeg tænkte at det bare var langt forkert, men pludselig er der en mand der prikker mig på skulderen og spørger rimeligt vredt om jeg ikke lige ville lade vær med at stå og rode i hans ting og at jeg bare kunne gå over og finde mine egne. Jeg blev så flov at jeg løb op til kassen og betalte varene og så skyndte jeg mig hjem (var så flov og pinligtberørt men kunne adligevælg ikke lade vær med at grine lidt:’) 🙂 😉 B)$¡!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var en fra min klasse der prøvede og låse min mobil op. (Jeg kan godt lide den her fyr) så jeg havde nogle billeder af ham på min mobil han havde låst den mega mange gange men tilsist fik han den låst op. Men fordi jeg jo har iPhone låser den jo i længer og længer tid så en af gangene imens han ventede ulede han og en af mine venner mit hår mega meget da han så får låst den op er den inde på fotos vor han så ser billederne der var virkelig pinligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I 2010 var jeg i Kroatien med min familie og venindes familie. Vi fik desværre ikke pladser, lige ved siden af hinanden på Campingpladsen, så vi skulle gå nogle meter for at komme hen til hinanden. Lidt ved siden af der hvor min familie og jeg “boede” var der to tvilingedrenge, som var ret lækre. Eller.. Det syntes jeg i hvertfald der… Haha.. For de lignede nemlig Justin Bieber… Så hver gang jeg gik forbi dem sang jeg You Smile… De kiggede bare på mig som om jeg var ret tosset…
  En morgen sad min far og jeg så udenfor og spiste morgenmad sammen. Ligepludselig begynder min far og grine og siger at han kan høre de snakker om mig, men selvfølgelig gad han ikke og sige hvad de snakkede om, for der fattede jeg jo ikke tysk og engelsk…(ja de snakkede både tysk og engelsk… Wired…) Så jeg vendte mig om og jeg fik øjenkontakt med en af drengene, lige i det blev jeg totalt tomat rød i hovedet og jeg vendte mig om og min far begyndte og grine sindsygt højlydt… Amen det var SÅ pinligt for mig… Jeg sang ALDRIG mere på campingpladsen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah.k

  Hej Anna..jeg syntes at du er en rigtig fed person, jeg er også lige så klodset som dig, bare rolig du er ikke den eneste. Nå men her er min pinlige historie. Okay det var i 2 klasse, og var ny i klassen, jeg havde sagt til en fra klassen at der var en jeg godt kunne lide, hun lovede mig at holde det hemmeligt. Og så en dag ude på legepladsen er han der tilfældigt også, min veninde syntes lige at hun skulle råbe ad…sarah har en bussemand,lige foran ham. Jeg siger til hende at hun skal holde op og løber grædende væk. Bagefter kommer hun ind til mig og siger undskyld, jeg sagde det bare for sjov

  Det var jo også sjovt ( kan alligvel ikke lade være med at grine af det nu)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  I

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  okay, jeg er så klodset, så jeg har en del pinlige historier, men her er en jeg aldrig glemmer:

  Det var for ca. Et halvt år siden, og der var så skole fodbold; det skal lige siges jeg er bold mongol… ._.
  Ingen for min klasse er enlig god til fodbold, men vi meldte os enlig bare for sjov.
  Well, jeg skulle så skyde til bolden, fordi jeg var helt fri (der skal lige siges græsset var fugtigt, og glat) men jeg løb hen mod den, og jeg sparkede så hårdt jeg kunne og ramte langtfra bolden, og rød direkte på røven ned i græsset, alle kiggede bare på mig, og folk fra andre skole havde kigget på kampen, og begyndte at dø af grin…. Det gjorder enlig ikke ondt, jeg begyndte bare at dø af grin, fordi vi lige havde snakket om vi skulle passe på fordi der var glat! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Jeg var nok 14 år dengang. Mig og min kæreste havde 1 årsdag. Vi havde aftalt at mødes på en lidt fin café, så jeg havde taget fint tøj på. Jeg havde lidt pres så for at nu bussen løb jeg, så da jeg løber rundt om hjørnet glider jeg i noget mudder, og så blev mit tøj helt bedskidt og ikke nok med det var der en dreng der hav

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Jeg var nok 14 år dengang. Mig og min kæreste havde 1 årsdag. Vi havde aftalt at mødes på en lidt fin café, så jeg havde taget fint tøj på. Jeg havde lidt pres så for at nu bussen løb jeg, så da jeg løber rundt om hjørnet glider jeg i noget mudder, og så blev mit tøj helt bedskidt og ikke nok med det var der en dreng der havde taget et billede af det postet det på Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg var på stranden da jeg var 4 år og jeg ville ud at bade og lige pludselig gik alle op af vandet og jeg tænkte hvor dejligt at have det for sig selv men uden at vide det stod der to der skulle have taget bryllups billede og jeg stod i baugrunden og det var mega pinligt og fotografen begyndte at skille mig ud på kroatisk så jeg forstod ikke en skid det var mega pinligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hej Anna, jeg kunne godt tænke dig at dele min pinlige historie med dig, så her kommer den: det startede med at jeg skrev med en mega sød dreng om aften. Han skrev til min at han skulle i svømmehallen med en af hans venner næste dag, og der tænkte jeg hmmmm jeg skal også til håndbold.(svømmehallen og hallen ligger sammen sted) Han sagde at han skulle være der klokken 10 men jeg skulle først være der klokken 12. Nu til det pinlige. Da jeg kom i hallen var jeg den første af alle mine karmarater, så jeg tænkte at jeg lige kunne løbe ind i cafeteriet og se han inde ii svømmehallen.(der er et glas vindue så man kan se ind til svømmehallen.) når men jeg kommer styrtende ind i cafeteriet, og så sidder han der på en stol, med sin ven. Det var så pinligt, så jeg løb bare ud af cafateriet igen. Og to sek efter bibber der en SMS ind på min mobil, fra ham den søde, hvor der står “hehe jeg så dig godt”. Ej det var bare så pinligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie beck

  Jeg er en pige på 11 år
  og jeg har så let ved at få et chok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie beck

  Jeg er en pige på 11 år
  og jeg har så let ved at få et chok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Baarup

  Det er faktisk en ret akavet og måske også lidt pinlig oplevelse jeg vil fortælle jer/dig.

  Det startede ud med at min veninde og jeg skulle i biffen og se en film (surprise)… Og så da filmen var færdig skulle vi gå op til noget vi kalder for Kruset.
  Og så fordi jeg stadig havde en masse popcorn tilbage, så gik jeg og smed med dem rundt omkring i byen, don’t ask me why. Da vi så går forbi sådan et overvågnings kamera, så stopper jeg self op foran det, og så vender jeg røven til og bøjer mig ned.. og så står jeg og shaker med røven foran kameraet…. og min veninde er bare flad af grin. (forståeligt nok)
  Efter jeg så har stået og shaket røv i 1-2 minutter, så kommer der nogle mennesker gående forbi, hvilket jeg slet ikke havde opdaget før de var gået forbi mig… hahahhaha det var virkelig akavet!! … glemmer det aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det umiddelbart pinligste jeg (nogensinde) har oplevet, skete i starten af mine teenageår (hvor man selvfølgelig er allermest sårbar, og alle fejl man begår, er til at dø over) – så forestil dig lige min skam!
  Jeg var i storcentret med en veninde og vi besluttede os for at gå i Matas. Jeg står for mig selv og kigger på hudplejeprodukter, og bag mig er alle hylderne med makeup, hvor min veninde står og kigger. Vi står altså med ryggen til hinanden.
  Da jeg, efter lidt tid, endelig har fundet hvad jeg leder efter, vender jeg mig om og slår min veninde hårdt i røven, mens jeg undrende spørger, om hun er faldet i søvn over makeuppen.
  Til min skræk rejser en pige, et par år ældre end mig selv, sig op og stirrer mig fuldstændig lamslået ind i øjnene. Af ren flovhed styrter jeg ud af Matas (stadig med varerne i hånden), og alarmerne går selvfølgelig i gang. ALLE stirrer, og jeg sværger, at tanken om selvmord strejfede mig, på daværende tidspunkt!
  Jeg ligger tingene på gulvet, for derefter at skynde mig langt væk fra butikken.

  Selvfølgelig er denne ydmygelse ikke nok i sig selv, så senere støder jeg (SELVFØLGELIG) på pigen OG HENDES MOR inde i H&M – hvor de begge peger, griner og opfører sig rigtig modbydeligt.
  Heldigvis kan jeg i dag, kommet godt ud af teenageårene, sidde og grine over hele episoden – men den har dog stadig slået et lille skår i stoltheden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg sku hjem og hade vandt i København og var lige landet med toget i Ringsted og skal mødes med min mor jeg står og venter men min mor ikke til at se så jeg tager mig til at lede efter hine så for jeg øje på hine og tror det er hine så råber jeg efter hine hun vener sej om det er ikke hine og jeg tinger fuck Simone hvor pineligt det er ikke min mor så jeg skynder mig af sted og tinger rigtig flot Simone. Helt erlagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  En gang var jeg i svømmehallen og da jeg kom der ind ser jeg at jeg er NØGEN!!!!! løber ind i omklædningsrummet igen. Pinligt!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterdays outfitt!