Vind et gavekort til 3000 kroner, DOWNTOWN PLUS.

Yesterdays outfitt!

PicMonkey CollageKøb det her: SKO  /  JEANS  /  BODYSTOCKING /  SKJORTE  / BÆLTE  /

Der er en del som har spurgt ind til det sæt tøj jeg havde på igår og det forstår jeg faktisk godt, hehe – det er jo super smart. Jeg elsker skjorte, jeg elsker bælter og jeg elsker jeans som skiller sig ud. Jeg kunne desværre ikke finde de helt rigtige bukser og den helt rigtige skjorte, men jeg fandt noget der ligner rigtig meget, derudover er det jeg har fundet billigere. Håber i kan bruge det, god shopping tøser!

tøjkh1

4 kommentarer

 • Sofia

  Anna har i en hun eller kant eller har i ikke et kæledyr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick

  Hej Anna nu når du ligge ting ud som du har købt. Nu der os mandelig læser tænkte på du kunne skrive om Martin tøj stil Lidt som du gør om dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Han har ikke rigtig nogen tøjstil pt, han arbejder konstant! det er superdry han går i når det ikke er arbejdstøj! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej søde Anna. Hvor er din fine jakke fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et gavekort til 3000 kroner, DOWNTOWN PLUS.