Sådan var det at være med i ET TO CASH.

Et ton cash gav mig en dejlig veninde!

10151250_638499479557091_1369457253_nSelvom det til tider var kedeligt og noget rigtig møg i et ton cash, så fik jeg alligevel noget rigtig godt ud af det! Det bedste var selvfølgelig at et ton cash, bragte Martin og jeg sammen igen. Så selvom jeg godt kunne have været oplevelsen foruden, kunne jeg jo egentlig ikke alligevel – for vi havde bestemt ikke snakket sammen, hvis det ikke var på grund af den tur. Jeg fik Martin, men udover ham fik jeg også en rigtig god veninde, nemlig Geggo. Hende og jeg har det SÅ sjovt sammen, vi kan betro hinanden med alt og det er så dejligt. Vi ses ikke særlig tit, da vi begge har rigtig meget at se til. Jeg er sikker på at Geggo og jeg altid vil være veninder, vi har noget “unikt” hvis man kan  sige det sådan, haha. Jeg havde seriøst forladt et ton cash hvis hun ikke havde været der, for selvom det var kedeligt, kunne vi skabe en fest (alene). Vi var de eneste som gad drikke, men det var fint, mere sprut til os!!!

Geggo lå i køjen under mig, og vi kunne snakke sammen hele natten hvis det skulle være (derfor havde vi svært ved at komme op om morgenen). Men selvom vi havde det mega sjovt sammen, og super godt, kunne vi alligevel godt komme i et kæmpe skænderi med hinanden! Den tøs forstår virkelig at sætte mit pis i kog, og omvendt! Når hun var nedtryk eller irriteret over noget, skulle det altid gå ud over mig, virkelig altid! Der var en dag hvor vi blev uvenner over en dum pandekage, vi kom sådan virkelig op og skændes. Men vi var heldigvis gode til at sige undskyld til hinanden, på vores egen måde.

Vores kontrakt gælder ikke mere, så derfor kan jeg godt fortælle dette.
Geggo og jeg skabte vores egne fester hver aften, og vi havde det SÅ sjovt. Men en dag i vores brandert løb vi tør for smøger, og faktisk også sprut! (KATASTROFE MED SMØGERNE), vi var så desperate at vi gik rundt og røg skodede cigaretter, totalt ulækkert. Jeg husker ikke om vi var på langeland eller lolland? Men vi havde camp i et industri område, og det vil sige, ingen mennesker om aftenen!

Man må absolut ikke forlade campen, så bliver man bortvist. Geggo og jeg manglede de smøger, så vi var bedøvende ligeglade. vi sneg os væk fra campen for at finde nogle cigaretter, men ALT havde lukket. Plan B.. Vi bankede på en masse døre, men uden helt. Det var så sjovt, for hver gang vi så en bil var vi SIKRE på at det var en fra produktionen, så vi sprang over hækkene! Det må have set tåbeligt ud, ha ha. På et tidspunkt hoppede vi over en hæk, men desværre var der fliser på den anden side af hækken, så geggo slog sine knæ for vildt! Hun hoppede først, hvorefter jeg hoppede, og landede blødt ovenpå hende.. Fuuuuuck det var sjovt… Vi var væk i to timer, men fandt ingen smøger, og tog derfor hjem igen på en lånt cykel (dog faldt vi også et par gange på den). Da vi var på vej hjem til campen, fandt vi en kegle! AWESOME, den skulle vi da have med hjem. Dagen efter stod der en orange kegle midt ude på pladsen, og INGEN lagde mærke til den. Det var seriøst en af de sjoveste aftener og der var mange flere, men denne her er uforglemmelig.

10961629_812078088865895_1693918948_n

4 kommentarer

 • måtte man have noget elektronik med? Som en telefon?

  Elsker dig Anna❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvornår blev det optaget, år og måned og hvor lang tid strikkede optagelserne over.
  Kam du uddybe lidt mere om
  Hvorfor dig og Martin var uvenner og om hvordan i fandt sammen der inde. Hvor lang tid efter et ton cash blev du gravid og synes også før du har Nævnt at Martin og dig sov sammen i bussen, måtte i det for produktionen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebekka

  Hej Anna, jeg så lige du havde spurgt på facebook hvem A fra pll er. Der var flere som svarede Ezra, Mona og Toby. Ezra skrev bare en bog, Mona HJALP A og Toby lod som om for at hjælpe pigerne. Man ved ikke hvem A er endnu. Jeg skriver det her, fordi der var mange som skrev noget som ikke lige passer, så tænkte det var mere sandsynligt du ville se det her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Til den kommentar om Pretty little liars: i sæson 6 afsnit 10 finder man ud af hvem A er! Glæder jer piger!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan var det at være med i ET TO CASH.