Et ton cash, jeg var doven.

Will you be my Valentine?

10954505_815150778558626_208068480_nSå er der ikke længe til Valentines day, det er allerede imorgen! Jeg plejer aldrig at gå op i det, men det ved jeg at der er mange andre som gør. Men i år skal Martin og jeg jo ud, så det bliver rigtig hyggeligt. Jeg overvejer at tage en sort kjole på, sorte knæstrømper, sorte stiletter og så skal jeg have en lækker rød læbestift på, det bliver Martin nok glad for (NOT)! Hvilket Outfitt skal i have på imorgen? Jeg sad og kiggede på Nelly’s hjemmeside og fandt en masse lækre ting, desværre kan man ikke nå at få det hjem lørdag – men det vil jo være fint til en anden dag hvor man skal ud med kæresten eller en rigtig god veninde! Jeg fandt et billigt Outfitt derinde, som minder meget om det jeg overvejer at tage på imorgen..

 

outfittKøb det her: KJOLE  /  STILETTER  / STRØMPEBUKSER  / LÆBESTIFT 

 

hejKøb dem her: 1  /  2  /  3  /  4  

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Nelly.com

2 kommentarer

  • Julie

    Stram kjole stilleter og mine øreringe jeg har fået af min kæreste

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg kan ikke læse dit nye indlæg omkring Martin og stolle

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et ton cash, jeg var doven.