Skete det her lige?

Alle tænker det, men næsten ingen tør sige det!

11004702_818501544890216_683431727_nDet er ikke altid en dans på røde roser at være mor, og dem der siger noget andet lyver. Der er ingen, som vil stemples som en dårlig mor og derfor holder de fleste tæt med deres dybeste tanker. Jeg tør godt at stå frem og sige, at det er hårdt at være mor, og at man til tider savner at kunne ligge foran fjernsynet en hel dag for at se serier eller bare gøre lige hvad man har lyst til. Det er faktisk rigtig hårdt, at man fra den ene dag til den anden, skal tilsidelægge alle ens egne behov (kæmpe omvæltning).  Nu er der altså en anden inde i billedet, og det er en som har brug for ens opmærksomhed hele tiden.
De første 3 måneder af Villians liv, har været de 3 hårdeste måneder i mit liv! Min amning fungerede ikke, jeg havde konstant brystbetændelse, jeg kunne aldrig få lov at spise, jeg manglede søvn og ja, Villian græd konstant. Jeg kan huske at jeg ringede til min mor og sagde “Er det virkelig det her jeg er gået ind til, jeg kan ikke mere – jeg smider håndklædet i ringen” hvor hun altid sagde “Anna det er hårdt i starten, men det bliver bedre og bedre”. Men når han så vågnede op og var tilpas (for en kort stund), fortrød jeg virkelig de tanker jeg lige havde haft og sagde “Undskyld skat, jeg mente det ikke – jeg elsker dig mere end noget andet”. Folk havde ret da de under min graviditet sagde “husk at få sovet, og husk at nyd alenetiden med Martin”. Hvis jeg kunne spole tiden tilbage, havde jeg sovet hele min graviditet igennen. Jeg er så meget i søvnmangel og jeg ved nærmest ikke engang hvad søvn er længere ZzzzZzZZZ, he he. Men selvom det er hårdt, er det også fantastisk at være mor. Jeg elsker Villian mere end noget andet, og jeg vil aldrig fortryde at jeg fik ham, han er det bedste der nogensinde er sket for mig og han er det hele værd. Man er ikke en dårlig mor, fordi at man indrømmer at det er hårdt og at man sommetider har haft nogle tanker som man fortrød kort tid efter. Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg har Martin ved min side, specielt i de første 3 måneder hvor det var sindssyg hårdt.  Respekt til alle os mødre! Specielt enlige..

Dette indlæg laver jeg fordi at jeg i de sidste dage overhoved ikke har sovet, Villian har haft ondt og ja, det har været rigtig hårdt. Jeg er bleg og har render under øjnene!

– Det er hårdt, men det er virkelig fedt at se ens barns udvikling og se at han trives, bare det mindste kan få en til at smile, og når baby er glad er vi glade. Der kommer et indlæg en af dagene om alle de sjove og dejlige stunder med bettemand (Se Martin, han har lavet pøller – weeee sådan Villian ).

Alle tænker det, men næsten INGEN tør sige det!
10877974_817557431651294_1956277758_n kh1

22 kommentarer

 • Sille White

  du har så meget ret Anna, det er egentligt mærkeligt at ingen tør indrømme det. Det første jeg sagde til min sundhedsplejerske var at jeg en gang i mellem havde lyst til at smide Melisa ud af vinduet, hvor hun også bare sagde, det må man også godt føle så længe man ikke har handling i det. Og kunne da aldrig finde på at gøre det mod min lille pige. Elsker hende over alt på jorden og vil aldrig midste hende. De små guldklumper er simpelthen lyset i ens hver dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Kofoed

  Jeg er ikke i tvivl om du er en fantastisk mor! Du stråler jo :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S-A

  Hej søde Anna. Jeg synes at din blog er virkelig god P.S Villian er mega nuttet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  MMmh Amen to that sister, I feel ya det virkelig ingen ferie at have børn men når det så er sagt, ligeså snart de smiler så er man smeltet igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Mmhhh Amen to that sister I feel ya, det i hvert fald ingen ferie at have børn, men når det så er sagt ligeså snart de smiler er man bare smeltet igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra Frömling

  Han ligner da godt nok Martin!☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • O's mor

  Jeg har en søn på nøjagtig samme alder som din! Jeg tør også godt sige det! Det er p**** hårdt ja… Mit fuldtidsarbejde jeg normalt har på 37+ timer om ugen er vand ved siden af dette. Mine sorte render under øjnene kan knap sminkes væk mere:)
  Men jeg er glad, stolt og en anelse zombieagtig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hahah præcis!!!!!!
   Mine render kan heller ikke dækkes mere 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Corfitzeb

  Hej Anna,

  Er helt enig, det er vildt hårdt. Min datter er 6 måneder nu og jeg savner også virkeligt meget noget mig-tid. Forrige søndag tog min kæreste (som også hedder Martin) vores fælles datter Mila og mine to drenge med hjem til hans forældre. Jeg skulle bare gøre rent og rydde op, men hold da op hvor jeg nød det. At være alene hjemme for første gang i et halvt år. Ser frem til marts hvor jeg skal en enkelt overnatning til Malmø med en veninde. Det bliver fantastisk, men kommer nok til at savne lillefisen og de andre derhjemme. Du klarer det rigtig godt synes jeg. Hilsen en 3. gangs mor på 37 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Corfitzen

  Tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Hvor har du bare ret Anna. Det er sindssygt hårdt at blive mor, har selv en dreng på snart tre måneder. Man kunne gøre sig nogle forestillinger om hvordan det ville blive men aldrig at det ville blive så hårdt.
  Al respekt til enlige mødre – de er sku nogle seje kvinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Præcis, det er meget hårdere end hvad man lige havde regnet med 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Fedt indlæg at læse!! Jeg blev mor for 11 dage siden til min søn Villads-Emil jeg er selv forholdsvis ung.. Under hele min graviditet sagde folk også til mig, nyd maven, nyd den graviditen du får den aldrig igen næste gang vil du ha et barn i forvejen, nyd hinanden og være kærester, jeg har blot vært mor i 11 dage, men hvis jeg kunne ville jeg spole tiden tilbage og nyde det hele meget mere !!!! Og hvis jeg kunne ville jeg stoppe tiden nu hvor min søn er baby, jeg har sådan en angst for at han skal blive stor, ja jeg kan faktisk give mig til at tude over det, jeg vil bare gerne havde han er min lille baby altid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Fedt indlæg at læse!! Jeg blev mor for 11 dage siden til min søn Villads-Emil jeg er selv forholdsvis ung.. Under hele min graviditet sagde folk også til mig, nyd maven, nyd den graviditen du får den aldrig igen næste gang vil du ha et barn i forvejen, nyd hinanden og være kærester, jeg har blot vært mor i 11 dage, men hvis jeg kunne ville jeg spole tiden tilbage og nyde det hele meget mere !!!! Og hvis jeg kunne ville jeg stoppe tiden nu hvor min søn er baby, jeg har sådan en angst for at han skal blive stor, ja jeg kan faktisk give mig til at tude over det, jeg vil bare gerne havde han er min lille baby altid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Anna
  Har en datter på noglelunde samme alder som din søn. Hun har stort set skreget siden hun kom til! Og jeg ka love dig, at jeg har drømt mig tilbage til tider før mine børn. Når jeg ser tilbage nu, tænker jeg hvad jeg dog brugte al den tid på inden jeg fik børn! Jeg har gået rundt med min datter på armen og vugget hende non stop nærmest flere døgn i træk, mens jeg har grædt sammen med hende! Og ja, det er pisse hårdt! Tak for et ærligt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Et meget relevant og meget rigtigt indlæg! Det er super befriende at du står frem med de tanker alle vi andre går rundt og tier. Det viser netop at du er en god mor når du tør stå ved dine egne grænser. Respekt til dig Anna. Jeg er selv mor og kender til alsidigheden i moderskabet. Nogle gange får man bare NOK! Så er det heldigt at vi har mændene/eller andre til at hjælpe til!
  Tak for en super fed blog, jeg elsker din ærlighed! det kunne folk godt lade sig inspirere mere af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg er glad for at du kan lide indlægget og bare generelt godt kan lige bloggen!
   Ja det gør man nemlig, og det viser da også bare at man er menneskelig..

   – Ærlighed kommer man længst med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Han ligner altså bare Martin på en prik, mere og mere! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hej Anna.

  Pas på med du ikke negligere andre mødre. For jeg synes bestemt ikke det er hårdt. Og det er ikke engang løgn. Vi har en dreng, der har været syg hver 3 dag med opkast i 3måneder nu. Virus er det kun, så lægerne kan ikke gøre så meget. Men alligevel slår vi koldt vand i blodet her hjemme – men det gør det ikke hårdere af den grund.

  Jeg mener helt bestemt at i har haft det nået hårdere end vi har her hjemme. Vi har et utrolig nemt barn, der aldrig græder og finder sig i stort set alt.

  I min terminsgruppe tør vi nu godt indrømme at det er hårdt at have børn. Og alle siger det højt – bare ikke mig, da jeg ikke har det på denne måde.

  Til gengæld havde jeg er lorte røv dårlig fødsel ifølge mig selv – hvor mange af de andre havde en perfekt fødsel.

  Tror det vigtigste er at man tager udgangspunkt i sig selv. Hvis du synes det er hårdt – så er det bestemt også hårdt. Jeg ville hvertfald helt bestemt have kastet håndklædet og afleveret mit barn, hvis han havde haft kolik. Så jeg kan godt forstå du har haft det hårdt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Du skal da ikke bilde mig índ at du overhoved ikke synes det er hårdt? For det er der hårdt for alle til tider…
   Jaa kolik er noget skidt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er fuldkommen enig! Min søn på snart 8 måneder har ikke sovet igennem én eneste nat endnu. Han vågner mellem 2-10 gange om natten og det er til at blive skør af – især fordi at jeg nu er startet i skole. Men uanset hvor meget søvnmangel jeg lider af, frustration og render under øjnene, så er han det bedste der er sket for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Elsker dig og din familie tjekker din blog ud næsten hele tiden og jeg tænker øv når der ikke er kommet noget op e

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skete det her lige?