Så fik jeg en ring på fingeren! :D

Skete det her lige?

11004688_818515321555505_1231447222_nVillian elsker at blive kastet op i luften, sådan virkelig elsker det. Hvis han har en dårlig dag eller er lidt mut, så er det næsten altid en sikker vinder til at få ham i godt humør igen. Meeeeeen, det kan også være farligt. Helt seriøst, imorges tissede han på mig to gange, totalt nederen. Men oveni det, så gylper han mig ned i munden! FØJ FØJ FØJ… og hvor er jeg klam at jeg lod det blive i 10 sekunder, for jeg skulle jo lige tage et billede til bloggen. Jeg tror jeg skal ned og brække mig, jeg smager og lugter stadig af mælk. Vi blogges ved!

kh1

4 kommentarer

 • Maiken

  Ej hvor træls

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Regel nummer et gør aldrig sådan noget med børn inden for i hvertfald 45 min efter de har fået mælk eller lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Hahahah du for sjov Anna! At du lige når at tage et billed af det, er simpelthen tumps up! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fik jeg en ring på fingeren! :D