Alle tænker det, men næsten ingen tør sige det!

Fitness freak????

11004770_819002668173437_1956148198_n
Jeg synes virkelig at næsten alle mennesker omkring mig træner.  De træner så meget, at det er helt overdrevent, 1-2 gange om dagen! Jeg har faktisk en bekendt som valgte fitness frem for sin familie. Bliver man virkelig så bidt af det, eller gør man det bare fordi alle andre gør og fordi at det er “moden” lige nu, for det er det jo. På de sociale medier skal alle dem der træner, altid tagge sig ind i fitness world m.m, så alle kan se at de er nede at træne. Derudover skal de altid tage billeder af deres rugbrødsmadder og sunde gulerodssnacks. De fleste fyre har vel altid trænet meget, men hold nu op hvor går pigerne også til den nu, også de meget tynde piger. Der er så mange piger,  som træner sig store også hvor det ser helt unaturligt ud, hvor blev det feminine egentlig af? Jeg ville i hvert fald aldrig, træne mig så stor at alt på min krop nærmest kun var muskler, det ser jo voldsomt ud. Kæmpe lårbasser, små bryster og kæmpe overarme? Men alle har hver sin mening, det er jo helt op til folk selv. Jeg synes måske bare det har taget overhånd – også fordi  at mange måske gør det fordi det gør de andre gør?

Jeg læste lige at fra 1995 og frem til i dag har fitness-bevægelsen oplevet en enorm vækst i Danmark. Tusindvis af nye medlemmer er kommet til hvert år og det ser ud til at fitness medlemmer bliver ved med at vokse, der er flere og flere som melder sig ind. Cirka syv ud af ti svarer, at de finder træningen sjov og motiverende i sig selv, og at de dyrker fitness af lyst. Mens to ud af ti mener, at det er en pligt.

Jeg kunne godt tænke mig at høre fra nogle der træner om i gør det af pligt eller fordi i virkelig har lyst? Fitness er blevet en sport, er det ikke?

Håber ikke jeg støder nogle, for det er bestemt ikke meningen. Jeg er bare nysgerrig og så har jeg nogle læsere som gerne ville at jeg lavede et indlæg om min holdning til “fitness freaks”..

Vi er vel alle sammen fitness-freaks på en eller anden måde. Drømmer vi ikke alle sammen om at have den perfekte krop, de store muskler og en god ”six-pack”. Dette gælder vel både fyrene samt pigerne.

Som nybegynder-fitness-freak, fandt jeg stor værdi i at læse om faget på internettet! Der findes rigtig mange gode artikler samt blogindlæg, hvor man kan læse om faget samt finde en masse inspiration. Udover alle de forskellige artikler og blogindlæg, kan man også finde stor inspiration på fx Youtube.

Vi har fundet mange videoer som forklarer, præcis hvad der skal til for at få den perfekte krop.

Der er mange forskellige hjemmesider, som anmelder pre-workout supplements. Og det er altså det, som skal til, hvis man virkelig går op i det, og vil se gode resultater fremadrettet.

Jeg fandt også en helt speciel video på Youtube, som fortæller ”step by step”, hvordan man får det mest optimale ud af det.

Man behøver jo absolut ikke at være eller blive en body Builder – Det handler om hvor langt man vil yde sin egen krop. Udover en masse træning, er det også vigtigt at man spiser rigtigt. Maden har en stor værdi i hvor langt man kan gå som body builder. Det er præcis det samme med en bil. Hvis du vil have at din bil skal kunne køre langt – Så handler det også om at bilen får en masse benzin, så den har noget at give af. Udover benzinen, er det også vigtigt at der er olie på bilen.

Det samme gælder her hvis man vil se gode resultater med pre-workout.

Udover at spise det rigtige mad, så gælder det også om at holde kroppen kørende med protein drinks og shakes. Der findes også en del forskellige protein bar som anbefales – Både før og efter træning. Så selvom man er nybegynder kan man sagtens gå all in, og starte med de mest basale produkter for at få det mest optimale resultat fremadrettet. Nogen har ambitioner om at få en god krop, mens andre har store ambitioner om at få ”store guns” – Men der går helt sikkert lidt tid fra man er startet, til man har de helt store guns – men det koster bestemt ikke noget at drømme – Og det er også vigtigt at ens ambitioner ikke fejler noget.

Hvad tænker I om Pre-workout? Har I selv prøvet det? Personligt synes jeg det er en fed måde at holde sin krop i gang, og holde sig selv i rigtig god form. Man kan jo træne præcis når man vil, og det er kun en selv som sætter grænserne.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

 

kh1

52 kommentarer

 • Sara norrbohm

  Jeg træner mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag i fitness venter. Og det gør jeg udelukkende pga at jeg fødte min søn først i september. Og jeg har lige 15 kg der skal af for jeg bliver tilfreds med min krop igen. Min krop har ændret sig en hel del under graviditeten. Derudover er jeg gået all in på sund kost og tæller hermed og kcal hver eneste dag. Jeg skal på ferie til Tyrkiet med min søn og hans far i juni og ønsker hermed at jeg vil have det godt med og hoppe i en bikini igen. Derfor træner jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg træner….
  Gymnastik 1 gang om ugen
  Yoga 1 gang om ugen
  Fitness 2-3 gang om ugen.

  Gør det ikke for at være stor (er jeg bestemt heller ikke) men for sund og helbred.

  Jeg får dårlig samvittighed hvis jeh skipper træning.

  Jeg elsker mit gymnastik og er i gang på 19 år, skal starte på elite næste år, så træner fordi jeg skal kunne nogle ting for at starte (pligt) men jeg vil jo rigtig gerne (lyst) så det er lidt en blanding

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja okay!
   Jeg har også altid været meget aktiv, fodbold og gymnastik! Det er dejligt at have noget at gå op i og noget man kan lide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Jeg træner af pligt.
  Er 28 år og fik under min graviditet for 6,5 år siden en diskusprolaps som efterfølgende er opereret 2 gange.
  Så jeg skal derfor træne 2-3 gange om ugen resten af livet for at holde ryg musklerne stærke.
  Ville ønske jeg var bidt af det da jeg til tider ikke kommer afsted. Tror grunden må være at jeg ik kan yde så meget og derfor ik kan feks tabe mig/forbrænde særlig meget. Havde an nu set fremskridt eller kun undvære bare en smule medicin ville motivationen klart være større.

  ps synes din blog er god og nyder at læse med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg træner ret seriøst håndbold i min fritid, og det er for mig derfor nødvendigt med styrketræning og løbetræning. Jeg føler det ofte som et pligt, men alligevel er det noget jeg godt kan lide. Jeg elsker at se min krop ændre sig, og jeg elsker at kunne se mit håndboldspil blive udviklet på grund af styrketræningen. Derudover er det for mig vigtigt at kunne kigge på mig selv, og være tilfreds med hvordan det ser ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  du har så evig ret det har taget fuldstændig overhånd for damerne. De bliver mere og mere maskuline og det er vel ikke hvad mændene ønsker. De ender med at føle sig undertrykte fordi deres kæreste er stærkere end dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Jeg har altid været aktiv og været ude at bevæge mig hver dag, så for mig er det er pusterum, desuden har jeg mén efter en hjernerystelse og har brug for at komme ud og få noget frisk luft og bege mig, for at mit hoved skal fungere 🙂 og for to år siden rev jeg mit korsbånd over, så er også tvunget til at træne resten af mit liv, hvis mit ben ikke skal føles som gummi og gøre meget ondt hele tiden 🙂 så jeg træner både af lyst og pligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  jeg går i fitness udelukkende fordi jeg er lidt stor, så jeg skal ha’ tabt et par kilo eller to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Tvergaard

  Jeg styrketræner 4 gange om ugen (bryst, skulder, ryg, ben også bliver der trænet triceps og biceps under hver træning). Jeg styrketræner for fornøjelsens skyld, jeg kan super godt lide det, og ikke mindst med det så får man en flot trimmet krop.
  Styrketræner blandt andet sammen med min kæreste og det er super fedt, da man får sig en fælles interesse inden for emnet. Styrketræning er os en meget egoistisk sportsgren og det kan jeg super godt lide, da jeg aldrig har været til holdsport, som håndbold, fodbold osv.
  Udover styrketræning, løber jeg hver anden dag.
  Det sjove ved styrketræning er os at man udfordre sig selv lidt på en anden måde.
  Det her er grunden til at jeg dyrker min styrketræning. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hvordan får du trænet biceps og triceps til hver træning, og opnår 48 timers restitution mellem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Svært at forklare, mine træningsdage er meget forskellige. Men for at være ærlig, går jeg ikke særlig meget op i at restituere. Holder off day hver onsdag fra styrketræning.
   Når jeg fx træner bryst, har jeg 8 sæt triceps á 10 gentagelser og 4 sæt biceps á 10 gentagelser også bare omvendt når jeg træner ryg.
   Styrketræner “kun” 4 gange om ugen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja okay! Det er bare vildt at der er nogle som træner hver dag!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  jeg træner ca 3-4 gange om ugen. Og det er 100% af lyst. Jeg træner for at være sund og få en bedre kondition. Jeg har en drøm om at få en tonet krop. Nogle gange kan det godt føles som en pligt(på de dårlige dage), men ellers træner jeg jo bare for min egen skyld og for at få det bedre med min krop og mit udseende generelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Henriksen

  Jeg syntes det er et godt blok indlæg, selvom jeg er en af de dersens fitness freaks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg trænede 2 gange om ugen i fitness fordi jeg godt kunne lide det, (det kan jeg stadig) men også fordi jeg gerne vil tabe nogle kg.

  Desværre har jeg haft svært ved at holde motivationen igang, her de sidste 2-3 uger, men jeg må bare op på hesten igen, så det har også været af lyst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg havde en periode, hvor jeg trænede hver dag. Jeg tabte mig 12 kg og var ikke overvægtig til at starte med. Det blev alt for meget og tog overhånd. Så til sidst indså jeg hvor meget tid jeg havde spildt i det fitness center, når jeg kunne have været ude med vennerne, spist lækker mad, været til koncerter mm. Jeg var jo ikke engang overvægtig. Jeg har slet ikke taget på siden jeg stoppede med at træne – ligger på en bmi mellem 18-19. Heldigvis 🙂 Min pointe er bare, at man går glip af rigtig meget, når man vælger at fokusere så meget på sig selv og sin krop. Det er vigtigt at man er glad for sig selv uden man behøves at træne hver dag. For når man er tilfreds mig sig selv, er det lettere at give til andre. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ac

  Hej Anna 🙂

  Jeg træner for at være god ved mig selv og for at være lidt sund.

  Jeg træner når jeg har lyst og vil slet ikke tvinges til det, så går det sjove af.

  Træner nogle gange med en veninde, det er så hyggeligt også hygger vi os med det 🙂

  Så går ikke helt vildt op i det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg træner fordi, at jeg gerne vil tabe mig og så fordi jeg snart skal opereres, og så er det nemmere bagefter, mht. genoptræningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Buskbjerg

  Da jeg begyndte at træne, var det nok mest en pligt, og min kæreste måtte næsten hive mig afsted 50% af gangene, men nu er det simpelthen af ren lyst. Det “kick” og den selvtillid man får, når man både kan se og mærke resultaterne, det er skønt! Jeg har aldrig følt mig så sexet og stærk som jeg er nu.
  Udover det, hjælper træningen på min depression, når jeg træner bliver jeg glad, fyldt med energi og så “hygger” jeg mig bare med, at have tankerne væk fra hverdagens gøremål og problemer når jeg træner.

  Jeg er helt enig i, at det altså også kan blive for meget, især når det feminine går af det, og en kvinde/pige har enorme overarme og lår! Jeg styrketræner for at forme min krop og stramme den op, og jeg har fået rigtig mange konplimenter, fordi at jeg simpelthen har fået pænere former, og flottere bagdel og generelt en pænere holdning. (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jordan

  Jeg træner hver dag, ikke fordi det er en pligt, men fordi jeg elsker det. Elsker at få rørt mig, elsker at man bliver markeret og får lidt muskler. Men det der med at blive kæmpe stor er heller ikke mig, vil gerne ligne en kvinde. Det vigtigste for mig er at det gør mig glad og tilfreds, men jeg kan sagtens holde hviledage, hvor jeg slet ikke træner hvis jeg ikke lige har overskud til det og jeg spiser også usunde ting i weekenderne, for det skal der være plads til. Men ellers er det nu bare for at holde mig sund og som fortalt i starten, fordi jeg elsker det. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også, det er gået helt amok med alt den træning! jeg træner selv lidt, og gør det udelukkende fordi det er sundt, og ikke fordi jeg skal ligne en bodybuilder. Har det samme syn som dig, da jeg ikke synes at det giver en specielt sexet eller feminin krop at træne ALT for meget, men en flot trimmet numse er der jo intet i vejen i!

  Men jeg synes også, at det er vigtigt at stoppe op og spørge sig selv om man træner for sin egen eller andres skyld.

  God dag!

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/

  Skønhed, mode, opskrifter og meget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg træner cirka hver anden dag i fitness centret, og det gør jeg for at nå at blive bikini klar til sommer, og for at få kroppen strammet op. Det er en ting som jeg gør for mig selv så jeg kan blive tilfreds med min krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Bech

  Jeg trænede engang rigtig rigtig meget. Jeg havde egentlig slet ikke lyst til det, jeg blev nærmest tvunget derned. Jeg trænede, fordi at jeg har en nakke/rygskade fra da jeg blev sparket rigtig hårdt i ryggen af en hest. Jeg synes nærmest træningen gjorde det værre, og jeg er stoppet med det nu, da det ikke var det bedste for min skade. Sommetider savner jeg det, fordi jeg kom i virkelig god form, men jeg kan også bare huske, hvor træt jeg var af det. Jeg har overvejet at starte igen, men denne gang, så vil jeg ikke træne pga. min skade, men derimod for at komme i god form. Jeg har tænkt meget over, om jeg kun vil det, fordi alle andre gør det, og jeg tror faktisk mest det er derfor. Jeg føler virkelig, at det er en pligt at træne og gå i fitness, og at man er mærkelig eller udenfor, hvis man ikke gør det. Det er super ærgerligt! Jeg synes at man virkelig skal brænde for det, hvis man vælger at træne flere gange om ugen, ellers kører man virkelig tør i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ann mari

  jeg træner fordi jeg har lyst og synes det sjovt. Jeg træner fra tirsdag til søndag dvs 6 gange om ugen, eller prøver i hvert fald. Jeg fik min søn i 2012 og nu prøver at jeg få alle de pokkers kg af igen 🙂 men gider ikke det man skal på slankekur når man træner jeg spiser normalt og har 1-2 ”syde” dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hmm, jeg træner primært fordi det gør mig glad. Jeg har det skønt, efter jeg har trænet og har mere lyst til at leve sundt, når jeg får trænet. Jeg træner 3-6 gange om ugen. Jeg prioriterer det højt, da jeg hurtigt tager på, og vil derfor gerne holde vægten nede. Dog ville jeg aldrig vælge træningen frem for at være social med venner og familie. Jeg prøver på at være meget opmærksom på, at træningen ikke tager overhånd og ender med at styre mit liv. Jeg eeeelsker dog mad og slik, og så må jeg bare træne ekstra hårdt for at holde figuren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  De som lægger billeder og opdateringer ud på de sociale medier omkring deres træning er jo ikke meget forskelligt fra at du lægge billeder og statusser ud af dit barn, mode og din hverdag. Man lægger ting op af hvad der foregår i ens hverdag og hvad man interessere sig for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg tror de 2 procent der gør det af pligt ikke træner så meget, jeg tror bare det er hel normale dansker der lige skal ned og løbe en tur. Men faktis har de ikke lyst men ved det er sundt med lidt motion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasemin

  Jeg træner 3-4 gange om ugen i fitness, fordi jeg er overvægtig og har brug for at komme af med nogle kilo. Jeg træner ikke så meget styrketræning, da det hurtigt laver muskler, og jeg vil helst ikke have at fedtet bliver til muskler, for så vil jeg alligevel se stor ud. Man kan godt kalde det pligt, men gør det også fordi jeg har lyst… Det er lidt nemmere at skulle gå til fitness, for så har man ikke en træner som fortæller én hvad man skal lave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Super fedt at du er i gang 😀 kan fortælle dig, at fedt ikke bliver forvandlet til muskler når du styrketræner. Mere muskelmasse ville forbedre din forbrænding, så kan kun anbefale dig at styrketræne. Det ville i hvert fald ikke få dig til at se større ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg begyndte at træne for et halvt års tiden siden alvorligt. Trænede 4 gange om ugen, fordi jeg gerne vil tabe mig og har ikke andet end taget på siden efterskole (4-5 år siden nu).
  Nu er det lidt en blanding. Nogle dage er det en pligt for mig at tage derop, men når jeg endelig kommer derop, så er det lysten, der kommer frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine Beyer Jellesen.

  Jeg er spring rytter på landsplan, og rider 5-7 gange om ugen på 3 heste. Jeg træner for at holde mig i form og styrke min krop, men det er mest i forhold til min sport. + jeg har dårlig ryg, så for at kan forsætte med min ridning forhåbentligt mange år endnu, skal jeg træne og styrke muskler omkring:-)
  Jeg træner dog ikk i fitness center, vi har selv købt løbebånd, ro maskine og cross trainer, og så køre det ellers fint her med “hjemme øvelser” og øvelser på gulvet, det er et hit!;-)

  Og det kunne være super hvis du havde lyst til at vise hvilke øvelser der fungere super for dig, det er jo altid godt at prøve noget nyt, og se hvad der fungere for en selv:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Som lille var jeg fodboldpige, så blev jeg total doven og lavede absolut intet.
  Men efter jeg begyndte at læse for 3 år siden, er det blevet et dejligt pusterum at komme til træning.
  Man sidder ufatteligt stille ufatteligt meget af tiden, når man læser, og så er det bare fantastisk at få brændt noget energi af et par gange om ugen 🙂
  Men det er så også det – for jeg elsker slik og usunde sager, og jeg vil have tid til andet end træning.

  Jeg træner primært, fordi det er rart for ryg/nakke osv, når man sidder stille så meget af dagen, og fordi det er sjovt at få et afbræk og slå hjernen lidt fra 🙂

  Men jeg er så enig – alle de fint opstillede rugbrødsmadder, proteinshakes og kvindekroppe, der er transformeret til bodybuilderkroppe – det er for meget, og garanteret slet ikke særlig sundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Fuglsang

  Jeg synes det ligger så højt i Danmark man skal træne ovs. Det gør mig sur at hvis man ikke er meldt ind i fitness word eller andet så er men underlig
  Jeg er ikke meldt ind af den grund jeg gider ikke betale de penge
  Og det er billigere at man gør det der hjemme
  Og hvis man bare har lidt “fedt” på kroppen så er man åben bart i serien ” tyk “

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går selv til fitness, men det er noget jeg gør 1. Fordi at jeg er rigtig utilfreds med min krop. Ikke fordi at jeg er tyk eller noget, men jeg vil godt lave om på den.
  2. Det er godt for min krop og jeg kan mærke forskel på min krop og på mit humør om jeg træner i en weekend eller om jeg bare ligger og flyder.

  Der er mange (især piger) der tager i Fitness for at score eller vise at de også er noget, men det er noget af det jeg hader mest at se på når jeg er i Fitness.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Tilsen

  Hej søde Anna, meget random spørgsmål, men hvilken deodorant bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg træner 6 gange i ugen og gør det fordi jeg elsker det. Jeg styrkertræner, da jeg ikke mener at en masse cardio gør noget flot ved kroppen men at vægte derimod giver en tonet og fit krop. Jeg elsker muskler! Men er faktisk lidt træt af, at høre på at kvinder bliver maskuline når de styrketræner … det er så ærgerligt, for der skal jo VIRKELIG meget til før at man når til det punkt, da kvinder slet ikke er lavet til det! Hvis kvinder skulle miste deres feminitet, skulle de jo spise lige så meget, som de mænd der træner og der skal virkelig mange kalorier indenbors så! Jeg har veninder, som er med mig i fitness, men som ikke “tør” at gå op til vægtene, fordi “det er jo mændenes plads”, hvad er så vores? løbebåndet? det er lidt ærgerligt synes jeg 🙁 men hver sin mening jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna!
  Jeg træner udelukkende i fitness, fordi jeg ikke kan holde til at spille håndbold længere pga. Min ryg, derudover så kan jeg faktisk ikke holde til at løbe i naturen, så fitness er det optimale sted for mig at få dyrket noget motion.
  Jeg er en pige på 19 år og jeg træner gerne 3-4 gange om ugen og gør det for motionens skyld og for at få et frirum fra mit sidste år på gymnasiet og fordi at man jo altså synes at der er noget som ville have anderledes på ens krop og det er stedet at få det gjort

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Fordi man er tynd, træner man måske for at tage på. Jeg vejer selv under 50 kg. er 25 år gammel og har ikke de bredeste former – men årsagen er at jeg begyndte at træne var for at få muskler, mere energi og mere lyst til at spise. Jeg er hverken syg, eller har nogle former for spiseforstyrrelse. Men efter min læges anbefaling gik jeg i gang og jeg tog 10 kg. på, på ingen tid! For mig handler det ikke om at komme til at se kæmpe ud, men at føle mig godt tilpas. Det bare ærgerligt at over halvdelen af de folk der træner “peger” finger, fordi at jeg ikke “hører til i et træningscenter”. Så multinational

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg træner 6 gange om ugen og elsker det 😀 Og synes ikke engang det er særlig meget, men det er nok fordi dem omkring mig træner 2 gange om dagen, så det bliver relativt på en måde 😉
  Jeg synes bestemt ikke man skal træne fordi det er moderne eller fordi man føler at man skal, men fordi man har lyst! Man kan jo starte med et par gange om ugen og finde en træningsform man er glad for 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg træner 5 gange i ugen mandag – fredag. Jeg har redet heste hele mit, men havde ikke tid mere og da jeg også gerne vil tabe mig og have en flot krop, gør jeg det af lyst. Jeg elsker følelsen når jeg er færdig med træningen, fordi jeg ved jeg har gjort noget godt for min selv og min krop. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg træner 2-3 gange om ugen, udelukkende for at tabe mig. Jeg synes virkelig det er kedeligt! Men efter jeg fødte min søn, i september har min lille fine krop altså gemt sig lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  Jeg er 13 år og jeg træner ikke som sådan men jeg løber tit. Jeg løber helst 4-5 gange om ugen da jeg går meget op i håndbold og der skal man jo helst være i god form.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg træner fordi det er det alle andre gør, og hvis du ikke dyrker nogen form for sport i din fritid bliver man nærmest anset som unormal. De seneste måneder har jeg ikke haft tid, og så tynger den dårlige samvittighed fordi alle omkring én har gang i en god omgang selvpromovering for deres sunde liv. Respekt for dem der gerne vil være sunde, men synes man bør være mere large med dem som trives bedst som sofakartofler 😀 Det er der jo ingen skam i, så længe man selv er tilfreds med sin livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Stylsvig Petersen

  Jeg træner gerne mandag-søndag både cardio og styrketræning, af og til er der en eller to offdays imellem. Jeg træner af egen fri vilje, altså af lyst – derudover træner jeg sammen med min kæreste som jeg bor sammen med, og når vi har hans søn hjemme er han med nede i træningscenteret hvor de har et legerum som han synes er en succes!☺️
  Jeg gør det for at have en “sund” livsstil, med mad indover. Jeg kunne ALDRIG finde på at træne mig stor og have en fedtprocent der ligger omkring 5-7%. Det synes jeg er vanvittigt, men sejt af dem der opnår det! Jeg kunne bare aldrig finde på det.

  Elsker forresten din blog! Men er helt enig, det er blevet alt for meget og er slet ikke feminint længere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg træner et par gange om ugen på noget holdtræning men bliver ved med det af lyst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg træner så vidt muligt 6 gange i ugen og har trænet i 1 år og 10 måneder. Så jeg startede egentligt før at det blev så “moderne”. Men jeg træner af lyst, men ligeså snart det bliver en vanesag bliver man på en måde “afhængig” af det, og hvis jeg ikke når at komme derned, kan jeg godt få lidt dårlig samvittighed. Men det er ikke af pligt. Det eneste der er lidt irriterende er, at pga de sociale medier og at alle kun ligger de “fejlfrie” billeder ud af dem og får deres liv til at virke så perfekt, så føler jeg mig på en måde forpligtet på mine fridage også, for så ser jeg at andre er dernede. Men nogle gange kan jeg også godt sige nej til veninder, fordi jeg skal ned og træne. Men det er jo fordi det er min livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Personligt træner jeg ikke selv for tiden, pga. sygdom – men det skal da bestemt ikke udelukkes, at jeg på et tidspunkt kommer til det.

  Jeg har et temmeligt ambivalent forhold til det at træne, og ærlig talt synes jeg virkelig det er blevet for opreklameret.
  Jeg har intet imod folk der træner osv. men seriøst – drop de fucking showoff overalt på nettet.
  Det gør dig ikke mere populær, at dine selfies er taget i et fitnesscenter!

  Jeg har fuld forståelse for de personer, som viser sig selv og deres træning frem, for motivationen og inspirationens skyld. Men så er der altså også dem der udelukkende gør det, for at vise sig frem, og fremstå bedre end andre – og til allersidst er der så også dem der skjult nedgører folk, der ikke træner – og de skal bare pisse langt væk.
  Træning og meningen bag er i sig selv helt fint. Jeg er bare blevet træt af den måde, det skal fremvises på.
  Tæller de tabte kalorier ikke, hvis IKKE det er dokumenteret på Facebook?

  Træn for din egen skyld – ikke for andres!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  hej Anna,
  Fedt indlæg med mulighed for en god debat :)!
  Jeg er helt enig i at fitness er eksploderet! – jeg har nu trænet styrketræning i ca 4 år af REN lyst !
  Der vil altid være dage hvor det er lidt sværere at komme afsted, sådan e de næsten med alle ting.

  Jeg har på ingen måde lyst til at være “kæmpekvinde”, synes ikke dett er
  Feminint på nogen måde (som du selv nævner) MEN jeg synes det er enormt imponerende – da det kræver enormt arbejde !

  God blok, og smuk dreng du har dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette A

  Jeg træner boksning to gange om ugen (i et forsøg på at fikse mit temperament, haha) og så svømmer jeg en enkelt gang om ugen.
  Inden jeg blev gravid, trænede jeg 5-6 gange om ugen. Jeg var virkelig blevet bidt af det! For mig handlede det nok mest om, at jeg gerne ville presse mig selv, og se hvad min krop kunne. Men efter jeg har født, er der simpelthen ikke tid til det. Og nu er det jo også nogle andre ting, der er vigtige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg træner 3-4 gange om ugen. 50 % af lyst, 50 % af pligt. Jeg vejer 25 kg for meget og er i gang med at tabe dem – for anden gang 🙁 . Jeg var så irriterende, at falde fuldkommen i, efter at have tabt 25 kg, så der er desværre ingen vej uden om 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle tænker det, men næsten ingen tør sige det!