Fitness freak????

Politiet hentede Martin i nat!!

11009062_819480554792315_284677217_nGud, hvor har det bare været nogle nederen dage, specielt igår! Jeg var virkelig syg, men jeg skulle alligevel passe Villian, da Martin ikke havde mulighed for at komme hjem. Jeg brækkede mig konstant og jeg har ikke fået noget at spise i over et døgn. Derudover har jeg ingen søvn fået i nat, på grund af at politiet kom brasende.
Jeg gik tidligt i seng, men jeg kunne ikke rigtig falde i søvn på grund af smerter i maven, ryggen og så havde jeg kvalme. Jeg faldte heldigvis i søvn lige inden midnat. Jeg havde frygtet at jeg skulle være vågen hele natten. Men klokken 00.30 banker det voldsomt på døren og jeg kan se at en kæmpe lygte lyser ude foran og jeg blev virkelig bange – de blev ved med at banke på!!! Jeg sagde til Martin “Martin, Martin jeg tror at der står nogle indbrudstyve ude foran døren, lad vær’ med at lukke op”. Martin gik ud og åbnede døren og så stormede de nærmest ind, mens de råbte “Det er politiet”. De kom for at hente Martin, fordi at han skulle i retten idag klokken 9 som VIDNE– men helt seriøst, klokken lort om natten – hvad bilder de sig ind? (Det var vist fordi at han udeblev sidste gang, men det havde han glemt og havde ikke hørt fra dem). Men uanset hvad, så var det ikke okay af dem at komme brasende på den måde. Jeg stod op af sengen og gik ud til dem og sagde “Der vækkede i lige min lille dreng, tak for det”, det reagerede de ikke på. De var ret unge, og de er tit de værste – de føler den virkelig, JEG HAR MAGTEN… Ja, flot din spade. De tog Martin med og derefter prøvede jeg at få Villian til at sove igen, men det var ret svært. Han fik jo også et kæmpe chok! Da han til sidst faldte i søvn, lå jeg og kiggede op i loftet. Jeg havde så mange tanker og jeg kunne absolut ikke sove. Der gik 3 timer før jeg faldte i søvn igen, men det var kun kort. 20 minutter efter skriger Villian – og igen tog det noget tid at få ham til at sove. Sådan var min nat indtil klokken 7 hvor vi stod op. Jeg er AAAALT for smadret, godt svigermor snart kommer og tager lidt over.. Hvor har det bare været en træls uge..

( Martin ved godt at de må hente ham på grund af udeblivelse, men så burde de gøre det på en ordentlig måde! Han sov i en celle i nat, men kom hjem igen efter retten. Jeg ringede og klagede på grund af måden det blev gjort på, og der kunne ham jeg snakkede med godt forstå min frustration).

kh1

21 kommentarer

 • Anonym

  for et par dage siden skulle min mor også vidne i retten, hvor de uanmeldt kom og bankede på KL 4 (!!) om natten og vækkede hele huset. pyhaaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Hvad var der sket siden de kom brasende? Og kom han hjem igen senere i nat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Han skulle i retten som vidne, og ja han kom hjem efter han havde vidnet. Men sov i cellen i 8 timer.. hmmm 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nysgerrig

  Hej Anna hvorfor skulle Martin være vidne?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det var da også en træls nat jeg kan godt forstå at Villian blev forskrækket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  ej hvor trels håber du for det bedre og for lidt søvn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv altså, og ja, politiet tror virkelig, de kan gøre, som de vil – især de unge..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi lige sige at jeg syntes at din blok er meget god at læse og så kan jeg da slet ikke forstå at de er så ubehøvlet det er simpelhen ikke i orden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klag over dem… Du kan anke til højesteret… Via advokat.. Ellers lytter de ikke. Så får de pågældende betjente en klage og må ikke længere komme i dit hjem… Har prøvet det… Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg kan sagtens forstå din frustration, ekstra irriterende når man er syg. Men det koster en helvedes masse skattekroner, når man udebliver fra retten, så derfor bliver man hentet uden varsel.
  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  hvad var martin vidne til?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I know this web site gives quality depending posts and other data, is there any other site which provides these kinds of stuff in quality?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Bach

  Ejjjj hvor er det altså bare strengt… Jeg troede faktisk ikke de måtte komme på den måde.. De kunne jo ha kommet forbi på en ordentlig måde feks kl 20.. Kan godt forstå Du blev bange.. Det var jeg også blevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Bach

  Ejjj for helvede!!!!
  jeg troede ikke de kunne finde på a komme brasende på dén måde….. De ku jo ha kommet forbi på en pæn måde feks kl 20.. Kan godt forstå du blev skide bange.. Det var jeg også blevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandie

  Ja. Du så ik den eneste.. andre har to børn. Uden familie og må klare alt selvom man er syg. Og ik brokker sig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ha ha… De har selv valgt at få to børn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • JM

   Andre har 3 børn og en mand der arbejder 16 timer dgl og må klare det hele selv uden familie 😉 men derfor må man godt unde andre at de får en god nat trods sygdom og magtsyge unge panser <3 og Anna håber du klare det til trods for de oplevelser og at din lækre trold får en bedre nat samt din kæreste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej Anna. Er ked af at høre hvad du har oplevet i nat. Ville bare fortælle dig at min svigermor var ude for nøjagtig det samme i sidste uge. Hun kontakte ekstra bladet og de tog hendes sag op. Måske i skulle gøre det samme for at få opmærksomhed på problemet. Politiet må da have 117 andre ting at tage sig til i stedet for at hente vidner til retssager. Der er så mange andre der har brug for deres hjælp. Også spilder de tiden på det. Søg erstatning for den ubehagelige oplevelse. Håber du får lidt søvn i løbet af dagen. Mvh Mette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Øhm ja nogle folk har 3 børn men mine forældre eller mor og pap far har 10 børn alle hjemmeboende min mor går i skole på sosu og min papfar arbejder fra klokken 6 til 17.30 så ja der er mange som på passe sig selv derhjemme

  PS elsker dig Anna og er 18 år men hjemmeboende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hemmelig

  Politiet kommer aldrig midt om natten og henter et vidne medmindre de har grund eller mistanke til at vidnets sikkerhed akulle være i far. Plus bør du aldrig stille dig imellem en interaktion mellem politet og personen de er interesseret i. Hvis du har brok kan du altid sende en klage til den lokale politistation, de lytter altid og tager klagerne alvorligt.

  Mvh. En betjent.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness freak????