This is good - Your Tea..

Fløde Martin.. Alt kommer på bloggen!

526611_587954167889899_1788409139_nSom alle nok godt ved, så er Martin ikke den romantiske og kærlige type – overhoved ikke. Han er ikke engang kærlig når man er syg, og det hader jeg ham faktisk for. Jeg har næsten lagt i en uge og ingen medlidenhed fået. Men, men, men… I mandags begyndte Martin at få det lidt dårligt, så han var nervøs for at han var blevet smittet – det eneste jeg kunne sige var “så kan du lære det, du får ingen medlidenhed fra mig, payback time!”. Da han kom hjem fra arbejde lagde han sig ind i stuen imens jeg gav Villian mad. Da Villian havde spist sagde han:
Martin: Anna, jeg tror der er nogle udenfor.
Anna: Nej der er ikke.
Martin: Helt seriøst, det er der.
Anna: (Jeg åbnede døren, men kiggede ikke ud og lukkede derefter). Se der var ikke nogle.
Martin: ANNA, kig nu ned!
Anna: Neeeeeeeej hvor fint, så lå der den flotteste buket og et sødt lille brev. (hvorfor mon jeg får det?? Det ligner ikke ham)

En time senere kunne jeg godt regne den ud, han gav mig blomster og et fløde brev for at fedte lidt – for hvis nu han blev syg, så ville jeg måske passe ham, han havde i hvert fald bedre chancer. (var han i hvert fald overbevist om). Han blev ikke syg, sååååå deeeeeet.. Tak fløde Martin. Forresten, alt ryger på bloggen skat 😉

11015179_821853624555008_805665937_n11007691_821853617888342_2087978957_n

kh11

9 kommentarer

 • Karina M

  Haha. SÅDAN! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det var da en kærligheds erklæring der vil noget ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, hvor godt! Så sødt 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  I er sjove! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abe Nielsen

  Jesus. . Han bad dig om IKKE at lægge det på bloggen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elisabeth

  Har lige set første afsnit af jeres sæson, og så kom jeg til at tænke på det her indlæg – for dér han fyrer da den ene kærlighedserklæring efter den anden af i poolen ? 🙂 Håber ikke det bare var for at fedte, for sødt det var det da godt nok!! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is good - Your Tea..