Fløde Martin.. Alt kommer på bloggen!

Ready for summer?

 

1005438_515297735210600_1910395303_nSommeren nærmer sig, og nøøøøj hvor jeg glæder mig! I år skal vi desværre ikke til udlandet, men vi har lejet et sommerhus i blokhus istedet. Det bliver så lækkert at komme på en lille ferie med hele familen, selvom det kun er i Danmark. Jeg har været i blokhus et par gange og det er rigtig dejligt deroppe. Jeg er allerede ved at finde forårs/sommertøjet frem, for jeg kan slet ikke vente til en sommer uden mave. Her til sommer skal vi også holder barnedåb for Villian, og selvfølgelig også hans et års fødselsdag. YAAAAY! Hvad skal i i år?
Shortsdragten som er på billedet kan ikke købes mere, men har fundet en som er federe og som kan købes HER.

Denne kode NLYSPRINGTIME20 giver 20 % rabat for køb over 500 kr.

Derudover har jeg fundet et lækkert sommersæt til jer! Jeg er helt vild med kjolen..

jerj
Køb sættet her: KJOLE  /  SKO  /  HALSKÆDE  /  ØRERINGE

Indlægget er sponsoreret

15 kommentarer

 • Jeanette Sandsgaard

  Vesterhavet er bare så skønt Blokhus og Løkken er lækre steder at være om sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi skal ud at rejse i 14 dage! Årh.. vi satser på en afbudsrejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Vi har også lejet et sommerhus i Blokhus, så vi krydser fingre for at det danske vejr er med os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • catrine

  ⓗⓔⓙ ⓐⓝⓝⓐ.
  ⓙⓔⓖ ⓢⓚⓐⓛ ⓘ ⓢⓞⓜⓜⓔⓡⓗⓤⓢ ⓘ ⓢⓟⓐⓝⓘⓔⓝ ⓢⓐⓜⓜⓔⓝ ⓜⓔⓓ ⓜⓘⓝ ⓖⓡⓐⓝⓓⓚⓤⓢⓘⓝⓔ 🙂

  ⓚⓗ ⓔⓝ ⓖⓛⓐⓓ ⓟⓘⓖⓔ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kan amn gøre sådan at bloggen automatisk lægger et indlæg ind på et præcis tidspunkt?
  For har lagt mærke til at dine sidste par blogindlæg er blevet lagt ind på et præcis tidspunkt eller er det bare tilfældigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Hvis i mangler en pige eller to i køkkenet til vilians barnedåb så sig endelig til jeg står klar sammen med en veninde og jeg er 15 og min veninde er 13 eller 14 og Jeg hedder Maya så sig bare til. Kh Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal konfirmeres i år, og udover det skal jeg til USA med min familie.
  PS vi tog min lillebror med på ferie da han var omkring et år gammel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Elsker det.
  Jeg elsker din blog, den er så sød, spændende og det bedste af det hele uformel! 🙂 Det er rart at gå ind og kigge på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sommer

  Blokhus er skøn!

  Vi har taget chancen og bestilt kørselvferie til Italien med vores datter på knap 2 år (til den tid) og mine forældre. Er smadder spændt på både køreturen og varmen dernede, men der er heldigvis gode forhold til børn.
  Sidste år var vi på camping i Tversted. Og det var SÅ hyggeligt. Bare vores lille familie. Mor, far og Vilja 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   2 år er også en god alder til en ferie i udlandet, min mor havde os med da vi var to – hun sagde det var rigtig skønt!
   God ferie til jer!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Anna jeg bor her oppe i blokhus og håber jeg ser dig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fløde Martin.. Alt kommer på bloggen!