Ready for summer?

Vind et rejsegavekort til 10.000 kroner!

71745_514450901961950_6195287_nJa, den er god nok. Jeg har endnu engang fået lov til at dele en konkurrence med jer. Rejseselskabet hedder Albatros travel, og det skulle vidst være rigtig godt. Jeg dropper udlandet i år. Jeg deltager ikke denne gang, men derfor kan i jo stadig deltage og så håber jeg at det er en af mine læsere som vinder konkurrencen, weeeeee!! Det eneste i skal gøre for at deltage, er at klikke jer ind HER og derinde skal i så skrive jeres mailadresse. Så tilmeld jer, så krydser jeg fingre for at det er en af jer som vinder! Hvis i nu ikke vinder, hvad skal i så tilbringe sommeren med? Nogle spændende rejser? ( Jeg skal i sommerhus med hele familien, yay ).

Deltag HER..

Ps: Til jer som har børn, hvornår tog i jeres børn/barn med på ferie i udlandet? Vi overvejer at gøre det engang i oktober, er det for tidligt?
pool-05kh11

16 kommentarer

 • Fie

  Det er ikke for tidligt, hvis i føler i både i og han kan klare det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara norrbohm

  vi skal til Tyrkiet i uge 28 der vil min søn være 9 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vár naomi dimon

  Vi tog sydpå til Kos når vores søn var 1 år 😀 og det gik så godt. Han elsker at ligge og plaske i vandet, så det var perfekt. Der var ca 32 grader, men det gjorde ikke noget. Vi smurte ham godt ind i solcreme og så gik det! Mega lækkert! Gør vi helt sikkert igen snart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vi tager vores lille pige med til Rom i starten af maj og der er hun 9 mdr og min søster har også hendes søn med, han er 5 mdr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hansen

  Min far vandt 20.000kr til fdm travel juleaften 2013. Mega skønt! Vi skal så have brugt de sidste små 5000kr i år. Så vi tager 2 uger til Italien ved Gardasøen. Samme sted som vil var sidste år.. Er kun 12 år men jeg synes at du sagtens kan tage til udlandet hvis du mener i er klar til det. Forresten skøn og dreng du har dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Vi fik vores skønne dreng i juni sidste år, og har snakket om at rejse til januar næste år.. Men det er selvfølgelig også efter lang barsel, da jeg var sygemeldt hele min graviditet .. Men vi har lagt vægt på at flyvning, solen og maden ikke skal genere ham. Håber i finder ud af det 🙂 og god weekend til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er godt nok kun 12 år, men jeg har været i udlandet massere af gange, hvor der har været babyer på villians alder hver gang. Og der ser ud til at de hygger sig rigtig meget. Jeg kan anbefale Mallorca. Det er SÅ dejligt, der er ikke for koldt og der er heller ikke for varmt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Altså jeg var 3 måneder første gang jeg var ude rejse. Det var dog i bil, men min søster har fløjet siden hun var helt lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Hej Anna. Her var P 6 mdr da vi tog til udlandet første gang. Næste gang vi skal afsted har vi to børn, hvor P er 2 og V er 9 mdr. Da vi var afsted første gang valgte vi all inklusive, selvom vi elsker at spise ude. Det er noget som vi aldrig har fortrudt – det var og er bare SÅ nemt. Så tag I bare afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Anna.

  Første gang vi havde vores datter med på ferie var kør-selv ferie til Italien da hun var 2 år gammel.

  Men da min mand og jeg fløj til Maldiverne for 3,5 år siden var der en familie som havde et lille barn på 2mdr med og det gik super godt med deres baby.

  Tror det er når man selv er klar, nogen forældre mener man skal vente til barnet er klar, men helt personligt syntes jeg det er noget fis.
  Tag ham med når dig og Martin syntes han skal med.

  Min datter blir 5 år om 1 månede og hun har været i Italien 2 gange, på Gran Carania, i Frankrig, i Tyrkiet og 14 dages rundtur fra Miami til Orlando.. Og nu her tager vi 14 dage til Thailand..

  Så bare afsted med jer og skab nogle dejlige familie minder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Anna.

  Første gang vi havde vores datter med på ferie var kør-selv ferie til Italien da hun var 2 år gammel.

  Men da min mand og jeg fløj til Maldiverne for 3,5 år siden var der en familie som havde et lille barn på 2mdr med og det gik super godt med deres baby.

  Tror det er når man selv er klar, nogen forældre mener man skal vente til barnet er klar, men helt personligt syntes jeg det er noget fis.
  Tag ham med når dig og Martin syntes han skal med.

  Min datter blir 5 år om 1 månede og hun har været i Italien 2 gange, på Gran Carania, i Frankrig, i Tyrkiet og 14 dages rundtur fra Miami til Orlando.. Og nu her tager vi 14 dage til Thailand..

  Så bare afsted med jer og skab nogle dejlige familie minder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Wow i har godt nok været rundt omkring! Fedt 😀 Hvordan er det at have små børn med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Da vi ventede vores datter blev vi enige om at nu begyndte vores livs rejse og vi skulle ud og se verden. Er så glad for vores beslutning

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Anna
  Elsker og læse din blog, det er virkelig nogle gode indlæg. Stor respekt. Jeg har lige et lille spørgsmål, Hvor har du fået din jumpsuit fra, den på billedet?
  Knus Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Anna

  Min søster var en uge eller sådan noget da hun var ude og rejse første gang og det har alle mine andre søskende også så.
  Og de har aldrig sagt noget til det de nød det hvert sekund

  Håber det hjalp lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for summer?