Ting som jeg hader ved mig selv.

Vi fik skældt ud i svømmehallen..

11039977_823782134362157_970506849_nJeg håber at i allesammen nyder jeres søndag og at i har haft en dejlig weekend. Martin og jeg brugte vores formiddag på en tur i svømmehallen! Villian har ikke været ude og bade i et stykke tid, så vi besluttede os for at Villian skulle ud og plaske med vand idag. Det var rigtig hyggeligt, men jeg følte bare at alt hvad Martin og jeg gjorde var forkert. Jeg var igang med at tage et billede af Martin og Villian, men så hev livredderen fat i mig og fortalte at det ikke var tilladt at tage billeder når der også var andre omkring dem (Helt forståeligt). Men han fortalte at jeg godt måtte tage et billede hvor det kun var Martin og Villian som var på det, hvor der ingen mennesker var omkring. Martin hentede kameraet og tog lidt billeder af Villian og mig. Den anden livredder kommer hen og ber os pænt om  at lade vær’ med at tage billeder (heldigvis fik vi lidt). Jeg fortæller ham at den anden livredder lige havde sagt noget andet. Han sagde at hvis der ikke er andre på billedet end os, så må man gerne? Det var åbenbart udelukket, det måtte man altså ikke. Vi leger videre med Villian og han hygger sig rigtig meget – han er en lille vandhund. Anyways, jeg nævner overfor Martin at jeg er træt af at jeg er så tynd og i samme øjeblik at jeg gør det, kommer der en meget tynd dame forbi os. Vi kigger automatisk over på hende og kigger måske lidt for længe (vi tænkte ikke over det) – men vi kigger uden at sige noget, hvorefter vi leger videre med Villian. De to livreddere peger på os, imens de snakker om os. Den ene livredder tog fat i Martin da jeg var gået ind i omklædningsrummet. Han sagde, at vi en anden gang skulle lade vær’ med at kigge sådan efter andre mennesker. Martin sagde til ham at det ikke har været noget vi har tænkt over. Martin fortalte mig det og sagde at livredderen sagde det på en meget venlig måde. Men uanset hvad er jeg glad for at han ikke havde sagt det til mig, for på det punkt, er Martin og jeg anderledes (jeg var blevet lidt fornærmet). Vi kiggede ikke ondt på nogen måde! Jeg tror bare at vi begge tænkte, wow. Hvis der kommer en dame/mand på 200 kilo gående forbi, så kigger folk også en ekstra gang, uden at der er noget i det. Shiiiiiit de går i alt for små sko i den svømmehal 🙂 Men ja, pyt pyt – vi havde en god tur alligevel. (Dog skal jeg aldrig derud igen).

11023257_823782164362154_335299230_n 11026476_823782141028823_1196827315_n 11047246_823782137695490_1078884559_n
kh11

27 kommentarer

 • Rikke Hansen

  Det er da godt nok at gå i små sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annadue

  STYR DIG!!!! Hvad bilder du dig ind…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg synes ikke at I gjorde noget forkert, måske havde livredderne bare en dårlig dag. Godt at I ikke blev smidt ud, for hvis det var sket for mig havde jeg klaget over at blive smidt ud, uden at have gjort noget forkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Olesen

  Hvor har I været i svømmehallen henne i Århus? Synes ikke der er nogen hvor man kan tage små børn med – vi har en på tre mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Gellerup!
   Tag i hinnerup istedet, der er det super godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er vist kun fordi i er kendte ansigter, og der var et par magt liderlige livreddere, der lige skulle vise sig frem, at der blev gjort så meget ud af det. Du tager da også billeder på standen mens der er andre! Sådan noget fis! Og hende i havde kigget på – igen havde i ikke været kendte ansigter, så var der ingen der havde tænkt videre over det! Så god ide ikke at komme i den svømmehal igen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja nemlig! Det var også sådan jeg tænkte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie due

  Hej Anna du er bare super sej og jeg elsker din blok har læst alle dine opslag hver gang der kommer noget nyt op men var damen for tyk eller for tynd for du beskriver en tynd dame men du skriver længere nede om overvægtige mennesker?

  Glæder mig til næste opslag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Må jeg spørge om, hvilken svømmehal det er? Bare så jeg ved hvilken jeg absolut IKKE skal ud i!
  Håber i havde en god tur trods hændelserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valli.

  Må man få at vide hvilken svømmehal det er?? Vi vil nemlig i svømmehal med vores datter, og vil da nødigt opleve sådan nogle sure livreddere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  ej slap af, det var da godt nok en anelse latterligt. Folk kigger da på hinanden i svømmehal, uden for svømmehal, så må de sku lige hoppe i et par sko en størrelse større

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil hermed anmelde jer for at have Hr. Frø med på billedet, han ser lidt tyk ud. Pas på han ikke selv sender en klage 😀 hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F. H

  Jeg vil hermed anmelde jer for at have Hr. Frø med på billedet. Han ser da lidt for tyk ud:p pas på han ikke sladder til livredderen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Emilie

  Hej Anna. For det første tak for en god blog og for det andet plejer i ikke at bade i Hinnerup??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kaspar

  Anna, hold kæft hvor er du lækker i bikini. Martin er en ufattelig heldig mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Junget

  I skal bare tage ud i Vigsø Badeland! Der må man gerne tage billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  sikke noget latterligt fis, min familie og jeg har da tit taget i svømmehallen og taget billeder af vores lille familietur (dog også kun med os på).. Men ligefrem at blive sådan, er der da ingen grund til

  Håber nu I havde en god dag alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Kendt eller ej, kan man sagtens være gode forældre alligevel! Jeg kender ikke meget til området deroppe i det jyske, men fint at få et hetz op, m. hvor man ikke skal tage ind, hvis ferien bliver holdt i Århus og omegn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hej.
  Var faktisk i samme svømmehal på samme tid med jer. Og jeg lagde også mærke til en meget meget tynd kvinde og jeg fik da også kigget lidt, og som du skriver kiggede jeg Heller ikke ondt. Men man kan bare ikke lade Være med lige at kigge!
  Forresten skøn dreng i har 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja ikke? Vi er jo kun mennesker…. Selvfølgelig kommer man til at kigge..

   Mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Hindsgavl

  Siden hvornår er livreddere blevet pædagoger og ordensmagt? Jeg havde skrevet en klage. Livredderes job er (som betegnelsen rimelig heftigt ekspliciterer) at redde liv og sørge for folks sikkerhed. Sgu ikke opdragelse af folk. Sikke noget uberettiget svineri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er totalt latterligt! tror kun at det er fordi at mig og martin IKKE skulle tro vi var noget…. Men det tror/troede vi heller ikke, det var vist omvendt 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er ikke tilladt i nogen svømmehaller at tage billeder. Jeg er også næsten sikker på at det står et eller andet sted. Det er bl.a for at undgå, at folk med klamme og syge tanker ikke tager billeder der kan misbruges. Så jeg er sikker på det ikke er fordi det var jer, men at de er nødt til at fastholde reglerne, da den ene undtagelse vil blive opfattet forkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stakkels jer os med resturanten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Due

  Hej Anna.
  Hvor er din smukke bikini fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting som jeg hader ved mig selv.