10 sekunder - BANG!

Det sagde i bare ikke?

fgJeg bliver virkelig nødt til at kommentere på Paradise afsnittet igår, neej neej neej! Jeg vil lige starte med at sige at jeg ikke altid er den skarpeste kniv i skuffen, så dette indlæg laver jeg ikke for at nedgøre nogle. Hold nu op hvor lavede de mange bommerter igår. Martin og jeg sad bare WTF!? Vi kunne simpelthen ikke lade vær’ med at grine, ha ha. Jeg tror aldrig jeg har hørt en forsvarstale som var lige så dårlig som ham Patricks, åh gud – han skød sig selv BIG time i foden. Han sagde et eller andet med “I skal vælge mig fordi jeg er meget manipulerende, eller jeg er kontrollerende.. altså på en god måde, så folk kommer til at stole på mig rimelig hurtigt” Derudover mener han selv at han er den nye alfahan. Han troede 100% at de ville vælge ham, men der blev han snydt – ha ha. Ret sjovt! Derudover gav hans tale virkelig ikke mening?
Jeg vil lige sige, at jeg ved at man er meeega nervøs derinde, specielt når man skal sælge sig selv. Jeg husker tydeligt min kæmpe bommert som var til Miss Paradise. ” I skal vælge mig, fordi jeg er klodset og ikke kan gå på det….. ja det røde “. KÆMPE FAIL..

Haha Hilarious animated GIF

Drengene skulle stille sig om bag en pige, hvor Kasper gik om bagved Monique. Det vil så sige at de nu var et par, men det var bestemt ikke det hun helst ville… nej nej, hun ville meget hellere stå med Jonas og det kom hun desværre til at sige højt.. Whaaaat the …., det var virkelig skørt! Det var en kæmpe bommert.. Fail, fail, fail.  😀

What The Fuck What The Fucking Fuck animated GIF

Jeg kunne faktisk rigtig godt lide Jonas, trods hans unge alder virkede han til at være meget fornuftig. Men så klokkede han i det om aftenen, nej nej nej – hvad laaaaaver du! Nederen for ham, men også hans nye partner Nanna. Jeg tror hun var riiiimelig træt af det.

Jaw Drop Jennifer Lawrence animated GIF

Jeg synes faktisk at festen derinde så ret kedelig ud, hvorfor drak de sig ikke i hegnet? Det er så sjovt at se! Men mon ikke om der kommer nogle stive aftener derinde? Vi krydser fingre. Nu ved jeg jo hvordan festerne foregår inde på Paradise hotel, produktionen bestemmer hvornår baren åbner og lukker, derudover bestemmer de hvornår der skal høres musik. (Der bliver max spillet 3 sange i træk). Jeg har tidligere lavet et indlæg som hedder “Sådan foregår festerne”. Det kan i læse meget mere om HER.

Husk på at dette indlæg ikke er ondt ment, som sagt ved jeg jo godt hvordan det er at være derinde. Når man skal sælge sig selv, bliver man rimelig nervøs og så klokker man i det. Jeg glæder mig til at se mere af det og til at lave nogle flere indlæg. 😀

kh11

1 kommentar

  • heidi vad

    Hej Anna er jeg bare den eneste der ikke syntes at ham Patrick er så lækker som de alle siger syntes ikke han er den pæneste kan bedre lide Kasper Mvh heidi 🙂 PS elsker dine indlæg 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 sekunder - BANG!