Det var godt nok pinligt!

Summer, must have.

jjjBuy them here: 1  /  2  /  3


Godmorgen tøser, er i ved at være klar til sommer? Eller, næsten sommer. Der går i hvert fald ikke længe. Jeg elsker playsuits, det er så flot og lækkert at have på. Jeg har selv et par stykker, som jeg glæder mig til at bruge her til sommer! Jeg sad lige og stenede på asos, de havde faktisk en masse søde playsuits – jeg forelskede mig i 3 som i ser på billedet ovenover. Jeg overvejer vildt meget om jeg skulle købe en af dem, men kan ikke helt beslutte mig for hvilken? Hvad synes i? Hvad for en er pænest og hvilken vil klæde mig bedst? Need help.

kh11

kan indeholde Affiliate links.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var godt nok pinligt!