Jeg går fra dig Martin... eller?

Jeg overvejer Silikone bryster…

76982_540928975925752_992548906_nDette indlæg er meget personligt, måske for personligt? I dont know, jeg fik lige lyst til at skrive om det.. Jeg havde de flotteste bryster før jeg blev gravid, næsten alle troede at det var Silikone, men det var det ikke – jeg havde bare været heldig. Jeg var vildt glade for dem og silikone havde aldrig skænket mig en tanke! Nok fordi at jeg synes de fleste får lavet deres bryster alt for store og nogle gange alt for runde, det ser falsk ud, men det er jo op til folk selv, jeg er bare mere til det naturlige. Men men men, har jeg ændret mening eller? Jeg ved det ikke, kan ikke helt finde ud af det. Under min graviditet gik jeg fra en D skål til en H skål på to måneder, og det resulterede så i, at mine bryster er ret kedelige den dag idag, ha ha. Derfor har jeg læst lidt om brystforstørrelse herinde.
Hvor fik i lavet jeres bryster? var de gode og hvad var prisen?. Jeg vil have mine gamle bryster tilbage, og det tætteste jeg ville kunne komme på det, er at få lavet Silikone bryster. Desværre! Hvis jeg skal have silikone, skal det laves sådan at man nærmest ikke kan se at de er lavet, ellers skulle man bare få et brystløft? Hvad siger i piger? Kunne godt bruge nogle råd 🙂 Skrækhistorier og positive historier.

SMS lån nu og her. Det virker ret uhyggeligt, at det kan være så nemt, bare at “få penge”. Man skal nok huske at læse det med småt.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

 

kh11

Anna Due

 

Sponsoreret indlæg

62 kommentarer

 • karina

  Tjek pb evt under andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis du skal have flere børn så vent med silikone, til når du har født de børn du gerne vil ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Petersen

  Hej Anna. Jeg synes helt klart at du skal være tilfreds med dine bryster, da det ellers vil gå hen og se fake ud. Martin elsker dig jo for den du er, og du har ikke andre at imponere, så hvorfor gøre det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg er ikke tilfreds og bliver det aldrig. Martin må ikke se dem og jeg kan ikke engang sove uden BH.
   Det er ikke for andres skyld, men min egen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bodil bodilsen

   Du skal da ikke være så flov over dine bryster at du ikke engang tør vise dem til din kæreste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg ikke flov over dem, han skal bare ikke se dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg forstår dig godt! Har selv meget store bryster (g-skål) og vil heller ikke vise dem frem.. Hvis det er noget du ikke selv er glad for så synes jeg, at du skal benytte dig af den mulighed som er at få lavet dem lige som du kan lide dem og så du gerne vil vise dem frem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mett

   Der kan går laaang tid efter man har ammet før man har lyst til at vise sine bryster frem igen – eller at bruge dem! Det kommer! Når du har fået de børn du vil have – så lav de bryster 😉 Københavns Privathospital kan klart anbefales 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg kan anbefale Citadellklinikken, det er godt nok i Sverige, men de laver virkelig et flot arbejde. Vigtigst af alt er, at det ser naturligt ud! Skønt personale og rare omgivelser, helt klart en god oplevelse. Kunne skrive side op og side ned om hele forløbet, så skriv endelig pr mail, hvis du vil høre mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Sverige er lidt for langt væk 😀 hi hi… Håber på der er noget her i DK som måske er ligeså godt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella

   Jeg kan også anbefale det! Jeg har født efter jeg fik dem
   Lavet for fem år siden og de er super flotte stadig den dag Idag! Og bliver lagt igennem armhulen så man slipper for grimme ar under brystet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth Aaen Brokhage

  Jeg vil foreslå dig bare at få et brystløft, fremfor at få sili i dem.. Har ikke selv fået lavet det, da jeg egentlig vil vente til jeg er mere sikker på jeg ikke skal have flere børn. Men jeg skal så også have strammet maven op, da mine mavemuskler ikke har samlet sig 100% som de skulle, så jeg kan ikke selv gøre noget for det 🙁 …
  Men hvis du er steget i skål, tror jeg at et løft vil være nok. Udover det, så tag et par konsultationer ved nogle plastikkirurger, og få prisoverslag fra dem osv. En konsultation koster lidt, men bedre at være sikker i sin sag, og vide hvad prisen vil blive for en selv, fremfor at spare på pengene og ende med et dårligt resultat! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Er et brystløft ligeså godt som sili?
   Tak for rådet <3 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Får man ikke ar, der er formet som et “anker”, hvis man får lavet et brystløft? Alle de brystløft jeg har set er ret grimme, da man ender med en ar over det hele, dvs. omkring brystvorten samt et lodret år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HR

   Lige efter operationen jo, men de er blevet gode til det. Har ikke selv fået et, men har set før og efter billeder som viser, at jo længere tid der går, jo mindre set man ar – til sidst er de helt væk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Anna 🙂

  Dog har jeg ikke selv fået lavet bryster, men vil rigtig gerne, så har lavet en del Reseach. Min storesøster har fået lavet de flotteste bryster hos H.C andersen privathospital i Odense. Og det var samtidigt ret billigt. Har faktisk kun hørt godt om stedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olga Holm

  Anna jeg synes du skal få dem lavet. For din egen skyld. læste længere nede at du ikke kunne få dig selv til at vise dine bryster til Martin. hvordan har i så sex? der ser man dem jo rimelig tydeligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg har BH på evig og altid, så der er ingen der ser dem… Så jeg vil gerne have dem lavet imens jeg er ung! For min egen skyld!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej! Jeg vil anbefale Nygaard, de laver et sindsyg flot arbejde. Jeg fik selv lavet på Rigshospitalet.

  Jeg synes klart du skal gøre det 🙂 man bliver så meget gladere for sig selv. Og folk der aldrig har været i samme situation vil aldrig kunne forstå det. Men helt klart det bedste der er sket for mig. Forhen gemte jeg mig væk og gik altid med et tørklæde for at skule mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Jag har det likadant. Min son är 2 år och föddes i februari 2013. Gick upp 20 kg under min graviditet och brösten är inte riktigt sitt gamla jag om man säger så. Har gjort jättemycket research på olika kliniker och sett olika resultat. Jag kan dock inte ta silikon för vill inte ha dem större även om jag tycker att resultatet blir finare med implantat. Jag vill göra ett bröstlyft/förminskning. Vill dock gå ner ca 5 kg till innan och tränar hårt för det. Tänker också över hur de ska bli nästa gång man är gravid.. om lyftet kan förstöras då. Men samtidigt så är jag 26 år nu och vill ju vara snygg medans jag är ung. Vi funderar inte på syskon inom den närmsta framtiden för jag börjar en 3,5 år lång utbildning till hästen. Har det precis som dig! Vill inte visa mig helt naken inför min sambo och det är jättejobbigt! Jag har aldrig haft så dålig självkänsla som efter graviditeten. Sover alltid i linne eller bh och min sexlust påverkas också eftersom jag inte känner mig bekväm med mig själv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har det på præcis samme måde som dig! Jeg sover også i BH og martin får slet ikke lov til at se dem 🙁 Og man vil jo gerne have dem flotte imens man er ung!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sidder med præcis samme følelse efter graviditet, fuldamning i 7 måneder. Det vil udelukkende være for min skyld, min kæreste synes jeg har gode bryster, men uanset hvor mange gange han siger det, gør det mig ikke gladere.
  Jeg kender en der fik lavet sine før baby, og hun siger at hendes faktisk blev mere naturlige og ligesom faldt bedre på plads efter graviditet og amning. Så jeg ved ikke hvor meget hold der er i, at man bær vente til man er færdig med at få børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har fået mine lavet hos Nygart privathospital i København – de er SÅ gode og har aldrig været mere glad for mig selv end nu. De er super dygtige derinde og følger en igennem hele forløbet 🙂
  Mener jeg gav 29.000kr, men det er de bedste penge jeg har givet, og jeg ville gøre det igen hvis jeg skulle.
  Jeg håber du kommer frem til det der er det rigtige for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kær

  Vent og se tiden an, det tager længere tid end man regner med før at ens krop “for strammet sig ind igen” efter graviditet og kæmpe boobs efter hormoner og mælk. Vil sige at du nok skal give det et halvt år mere, det kan være de ændre sig og huden trækker sig mere sammen igen. Ooooog hvis du vil have flere børn, ja så vent endelig. Hvis du synes dine er kedelige nu, så skulle du se en G skål der er blevet udspilet og derefter trukket sig sammen efter 2 graviditeter og mælkeproduktion – det er kedeligt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg ammede kun i 3 uger, så tror ikke min hud trækker sig mere sammen – ikke ved brysterne 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Jeg forstå alt hvad du skriver. Og går da også selv med tanken, efter at have født og ammet to gange. Men jeg vil bare lige sige, at mine bryster er blevet mere faste de sidste par måneder. Min yngste er 17 måneder.
   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mine bliver ikke faste igen 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Heej Anna

  Overvejer selv rigtig kraftigt begge dele men har hørt at et brystløft er et meget større indgreb og dyrere end at få silikone i… Man kan sige ved at få silikone i kan du samtidig risikere at dine bryster bliver løftet ved netop at der kommer mere fylde i..
  Men gør hvad du mener ville være bedst for dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal I have flere børn? Ellers så VENT. Det er ikke sjovt at have silikone, og få mælk i brysterne. Der er ikke rigtig plads. Av!

  Ellers hold dig langt fra de “deals” hvor du kan få implantater til halv pris. Hellere betale meget, og vær sikker på, at det du får, er toppen af poppen.

  Aleris privat hospital er min anbefaling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille White

  kender det alt for godt, hader selv mine bryster efter jeg ikke har mælk i brysterne mere. Vi har snakket om at spare sammen så mine kan blive lavet når jeg har fået et barn mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bachmann

  Hej Anna

  Jeg har fået lavet mine bryster på Aros privathospital i Århus. Jeg kan virkelig kun anbefale stedet og personalet var så kompetente og virkelig søde. Mine er naturlige i størrelsen og er hverken hårde eller noget. Jeg fik også lavet mine for min egen skyld, og så længe man husker på det så go for it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej.
  Jeg har fået mine lavet ved Privathospital Møllholm i vejle. De er lidt dyrer men et super resultat 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ..

  Hvis dine bryster hænger kan du ikke bare få silikone i, så skal der også et brystløft til! Jeg synes helt klart du bare skal ha’ lavet et løft når du alligevel har store bryster. Jeg tror det ville se ALT for fake ud, hvis du fik silikone i, og det lyder ikke som det er det du ønsker. Du kan google før og efter billeder og få dig en idé omkring hvordan det kommer til at se ud! Og jeg kan SÅ godt forstå dig. Jeg sidder som 19 år, og har de grimmeste hængebryster, er ikke mor eller noget men det er en med født fejl hvis man kan sige det sådan! Jeg håber ihvertfald du lige meget hvad bliver glad 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har fået det lavet på H.C.Andersen i Odense. Jeg er mere end tilfreds med operationen, med aret og hvordan de sidder nu. Prisen var 29.500 (forundersøgelse og operationen). De sætter dig i fokus, og der bliver vurderet på hvor meget der kan være, om de skal sidde højt eller lavt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja-Kirstine

  Jeg har fået lavet både brystløft og lagt større implantater i til 34.000 kr hos Susanne Arfmann i Velje. Super sød og professionel ansatte dernede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannon

  Hej Anna 🙂
  Kan helt klart anbefale H.C Andersens privat hospital i Odense, de er meget profesionelle og virkelig søde. Jeg gav 31.000 kr. for mine. Vil dog også råde dig til at vente med at få dem lavet hvis du ønsker at få børn inden for de næste par år, da udseendet på brysterne vil ændre sig igen, uanset om du har silikone i dem eller ej. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har fået lavet mine hos hovedstadens plastikkirurgi, og de er blevet rigtig pæne! Dog vil jeg ikke selv anbefale stedet, da jeg følte jeg var overladt meget til mig selv efterfølgende.
  Efter jeg har fået min søn, (og ammet i 2 uger) synes jeg stadig at de er flotte, de ser bare mere naturlige ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg kan varmt anbefale privat hospital H.C Andersen i Odense. Har selv fået mine lavet der og de er virkelig lavet flotte og naturlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej anna ☺️ jeg kan virkelig godt forstå dig (sidder selv i samme situation) .. Meeen! Jeg vil råde dig til at vente hvis du tænker at du vil have flere børn! Du kan resikere at stå i samme situation igen, have svært ved at amme og ikke mindst få nogle meget store grimme ar når mælken løber til igen! Så vent! Men gør det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hej Anna. Det syntes du skal lade hver med. Når man bliver gammel kan det måske se helt forkert ud? Det ved jeg ikke, men jeg syntes helt sikkert at du er pæn uanset hvad du gør ☺️ knus fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nu har jeg godt nok ikke selv fået børn endnu, men min veninde (som har et barn) og jeg fik det lavet i Vejle hos Susanne arfmann – aesthetic center. Hun er super dygtig og resultatet er perfekt. Hun er overlæge på Vejle sygehus og ved hvad hun laver. 27.000 kostede operationen og forundersøgelsen til 300 som foregår i Horsens. Man kommer ikke i narkose i den forstand, men man sover og er ikke lige så langt væk, godt nok foregår det på en gammel tandlæge klinik i en tandlægestol , men det skal man ikke lade sig skræmme af. Hun er booket op næsten hele tiden og er simpelthen så sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aisha

   Hej! Jeg må så lige advare om Susanne arfmann da det er kommet frem at mange er vågnet i smerter under operationen pga af for lidt af den narkose medicin og hun bare har ignoreret dem videre og sagt at hun snart er færdig :-0 alle debedste kirurger anbefaler fuld narkose og selvom du ikke vil til Sverige vil jeg alligevel anbefale citadell da de bruger de bedste mest naturlige udseende implantater med mindre ar under armen pga implantatet er så smidigt ( motivs ergonomix) og de føles også som ægte bryster og Malmø er ikke langt væk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har allerede fået silicone i 🙂 Men tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadia

  Hej. Jeg har fået lavet bryster. Jeg har født og efter et stører vægttab valgte jeg at få mine lavet. Gik fra den 85C til 75a efter vægttab. Jeg er super glad for mine, ønskede ikke store unaturlig bryster. Men nogen der passede til min krop. Efter jeg har holdt mit vægt tab i over 3 år nu. Ville jeg give mig dem i gave. Det er nu et år siden jeg fik mine lavet og glad for dem og aldrig haft noget problemer. Jeg fik 375 ml i og dråbeformet som er naturlige formet. Har nu en 75D skål. Fik mine lavet i Aalborg på teres hospitalet læge Maria – Louise. Har aldrig fortrudt. Men det gør avs. Jeg kan amme med mine, da de ligger bagved min muskel.. Men det er en stor beslutning. Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Anna.

  Jeg fik lavet mine for et halvt år siden og jeg er så glad for jeg gjorde det. Jeg gik selv efter det unaturlige look, men der findes mange varianter og hårdheder, så mon ikke du kunne finde en der behagede dig:)
  jeg fik mine lavet ved Hamlet i Skejby, og de var helt kanon, mine endte med at koste små 44.000 fordi jeg valgte et fastere implantat end standard.

  Mit råd er, at have gennemtænkt det, i forhold til størrelser, penge situation, sygeperioden efter mm. Prøv en forundersøgelse og se om du kan li looket. Og husk at de kommer til at ligne dine, bare større, det troede jeg nemlig ikke:)

  Her små 6 måneder efter er først nu at jeg er blevet “helt normal” igen, altså jeg kan løfte uden smerter og sove på siden og maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Anna.

  Kan sagtens følge dine overvejelser, og synes det er positivt, at det er for din egen skyld og ikke andres.
  Jeg vil dog råde dig til at vente til du har fået alle de børn du skal have, i hvert fald hvis du gerne vil amme igen.
  Idag laver man silikone på en ok måde ifht amning, hvor brystløft indeholder afskæring af nerver ved brystvorten. Så sæt dig godt ind i det, spørg lægerne til råds og gå ikke på kompromis mht pris og kvalitet. Det er et stort indgreb, så jeg ville aldrig vælge den billigste løsning:-)
  Jeg kan selv anbefale Mølholm i Vejle, hvor jeg fik brystløft – virkelig dygtige fagfolk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Min mor fik lavet et brystløft for nogle år siden. Hun fik det lavet på grund af at de hang lidt. Hun har faktisk ikke været mere ked af sine bryster som hun er nu. Hun fik lavet det der hedder er ankersnit, hvilket har resulteret i meget grimme og tydelige ar.
  Så brystløft vil jeg ikke anbefale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Gamskær Sørensen

  Jeg har fået lavet mine i Århus på Aaros privat hospital til omkring 35.000kr
  Super sted, der er intet at sætte en finger på derfra. Jeg er super glad og tilfreds med alt i forbindelse med min operation. 🙂
  Jeg har siden jeg fik lavet mine født en søn for 8 måneder siden når at jeg er færdig med at få mine børn skal jeg også have lavet mine om igen.
  Til den tid vil valget igen havne på Aars privathospital.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej Anna
  – kender flere som har fået dem lavet på privat hospital Aros i Aarhus. Personalet er super flinke og virkelig gode til at tjekke op på en. Jeg var med min mor der ude til samtale inden hun skulle have dem lavet. Kan kun anbefalde dem 🙂 mener prisen er 30.000 – men det kan du selvfølgelig tjekke på deres hjemmeside

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Ærligt, kan jeg måske godt forstå det, men jeg synes helt klart at man skal være glad for hvordan man ser ud. Og jeg synes altså at det naturlige er pænest… På de fleste selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina J

  Hej Anna 🙂

  En fra mit arbejde fik for et par år siden lavet bryster på Akademikliniken i København (selve operationen foregår vidst i Malmø). Hun ønskede et naturligt resultat, og valgte derfor dråbeformede bryster. Hun havde selv små bryster i forvejen, og det er blevet super flot og naturligt at se på. Derudover så har klinikken 3D-simulering, som gør at man kan se sit slutresultat i forvejen – og altså afgøre størrelse, implantat osv. Det er jo selvfølgelig ikke som at se brysterne i virkeligheden, men giver alligevel et billede af hvad man vælger til sin krop.

  Jeg ved dog ikke om du også samtidig skal have lavet et brystløft som andre skriver, men min egen mor har selv store bryster fra naturens side og ønskede kun et løft, og det blev altså super flot – det var dog en anden klinik. Jeg tror at hun fik lavet arret som “anker” som andre skriver samt fået rykket sine brystvoter, men hendes ar er allerede efter 1,5 år så flotte! Så du skal ikke lade dig skræmme af brystløft, hvis din måske kommende kirurg ville foreslå dig det. 🙂 Jeg tror heller ikke, at det er altid er den metode man bruger til brystløft, men at man vælger efter hvordan bryster rent faktisk ser ud.
  Håber du kan bruge kommentaren 🙂
  Mvh. Christina J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katcha

  Hej søde anna. Jeg havde fuldstændig samme problem som dig, før jeg fik børn var mine også pæne, men efter jeg havde ammet, var de slet ikke pæne overhovedet. Så jeg kunne heller ikke undgå at sove med bh på hele tiden og kunne heller ikke vise dem til min kæreste. Han syntes jo jeg så godt ud alligevel, men jeg følte mig ikke pæn nok på det område, så jeg fik en operation sidste år hos nygart i Kbh, og lige siden har jeg turde vise dem til ham, og være stolt når jeg går forbi spejlet 🙂 jeg syntes du skal følge din egen mavefornemmelse, og tage det valg du ville være tilfreds med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Fik du silikone eller brystløft? Og hvad så når du skal have børn igen, ændre de sig så? Er så meget i tvivl, vil så gerne have pæne bryster igen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katcha

   Jeg fik kun silikone i, og gav 31.000 for det. De hjalp mig med størrelsen så det ikke så alt for stort ud, og alt for runde ud, men mere naturligt look fik jeg 🙂 blev såå glad for det, og jeg fortryder ikke et sekund jeg fik det lavet. De siger det godt kan ændre sig når man får børn, men så fik jeg af vide gi nok skulle finde en pris der var okay til at få det rettet et år efter. Men kender mange der har haft silikone mens de fik børn og deres ændrede sig ikke forfærdelig meget, Andet end at de blev større 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Am

  Nygart Privathospital i København – de laver super flotte resultater, og de er super super venlige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Anna. Min mor fik løfte sine bryster med silikone da hun havde født sit tredje barn (min lille søster) da hendes altid havde været naturlige store men efter 3 børn var blevet lange og ”slaskede”.
  Anyway kan man slet ikke se på min mor at der er silikone i, netop fordi de er blevet løftet og ikke bare er blevet proppet med silikone 🙂
  Udover det har har jeg en halvstoresøster som altid har haft små bryster så hun fik dem lavet men men men hun blev gravid kort tid efter hvilket ødelagde dem lidt og hun kunne ikke amme hendes datter, hvilket hun var ret ked af det, så overvej virkelig om du skal have flere børn før du for dem lavet!
  Men ellers fik min mor lavet dem på amalieklinikken (godt nok i københavn) som er ”kendt” for deres naturlighed også er de suuuuper dygtige!
  Håber det kunne hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Skov

   Hej Anna,

   Tak for at du tager emnet op, Anna:-) Ligesom Am ovenfor kan jeg virkelig også anbefale Nygart Privathospital, som både har klinik i København, Lyngby og Århus. Der er virkelig oven ud professionelle. Som du også har tanker om nu, fik min storesøster også lavet brystforstørrelse efter hendes andet barn. Og det er stadig et vildt flot og naturligt resultat. Du kan læse her, hvis du skulle være interesseret. http://www.nygart.dk/plastikkirurgi/bryster/brystforstoerrelse/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  hej Anna..
  Jeg har fået lavet silikone efter jeg har fået mine 2 dejlige børn.. Jeg kan helt klart anbefale silikone, men jeg synes du skal undersøge de forskellige hospitaler/klinikker inden du får dem lavet.. For ikke for billigt, det kan være sjusk, hvis man er uheldig. De implantater jeg har fået, skal nemlig ikke skiftes som rigtig mange andre typer silikone implantater.. Jeg kan stærkt anbefale: HC Andersen i Odense, det er der jeg og et par veninder har fået lavet vores, og de er super dygtige… Både behandlingen og selve forløbet fra forundersøgelsen og til selve kontrollen er over er de super søde…
  Du er velkommen til at skrive tilbage hvis du har nogle spørgsmål, vil rigtig gerne være behjælpelig.
  Hilsen en trofast følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Super! Har faktisk kun hørt godt om stedet.. Så det er værd at overveje 😀
   – Mange tak og tak fordi du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anna.
  Faldt tilfældigt over dit indlæg.
  Jeg har fået 2 skønne drenge(den sidste i april 2014) og mine bryster var ikke eksisterende 🙂
  SÅ jeg fik mine lavet i feb. 2015. Det bedste jeg nogensinde har gjort! Og jeg valgte selvfølgelig Amalieklinikken. Grunden til jeg skriver selvfølgelig er fordi Jens Jørgen er sindsyg dygtig(nok en grund til at han er på riget, som overlæge på plastik-kirurgisk! ) og jeg var helt tryg! Har fået et super tilfredsstillende og meget naturligt resultat. Jeg valgte dem da de har de
  Bedste garantier og man skal ikke gå på kompromis med prisen.. (Kvalitet og pris hænger sammen)
  Pøj pøj 😉
  Vh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Gør det !! Jeg er snart 50 og har været ked af mine bryster i 20 år !! Turde ikke dengang, for hvad ville folk tænke ? Var/er meget hæmmet af det og har nu endelig besluttet mig for operation på Citadell i Sverige. Jeg glæder mig og kan kun ærgre mig over, at jeg ikke gjorde det meget tidligere. Bedre sent end aldrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg går fra dig Martin... eller?