Jeg overvejer Silikone bryster...

Om jeg stadig ryger???

541263_579877302030919_743483779_nDer er rigtig mange som har spurgt ind til rygning, altså om jeg ryger. De fleste ved nemlig godt at jeg røg før min graviditet. Jeg har faktisk ignoreret spørgsmålene omkring det. Jeg synes ikke at det ragede/rager andre, men jeg er kommet frem til, at jeg er blevet “klar” til at svare på det. Det ser så dumt ud når folk ryger, specielt når rygerne går med en barnevogn. Da jeg fandt ud af at jeg var gravid, stoppede jeg med at ryge. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke fik en smøg under graviditeten, for det gjorde jeg. Da Martin skulle ind at sidde var jeg helt færdig og på vej hjem røg jeg 3 cigaretter – og JO jeg fik dårlig samvittighed. Jeg røg ikke efter graviditeten, da jeg havde født Villian holdte jeg den stadig – jeg røg ikke. Villian havde kolik og det var simpelthen så hårdt, jeg var ved at rive hovedet af mig selv og jeg var bare så stresset. Der gik 3 uger, så kunne jeg ikke holde den mere – jeg havde brug for at stresse af = en smøg. Det blev så 1..2..3..4 smøger og ja, så begyndte jeg jo så igen. Jeg vil så sige at jeg er ved at holde igen, jeg ryger faktisk kun 1 smøg om dagen, nogle gange ingen andre gange lidt flere – det kommer an på humøret. Hvis jeg er sammen med en ryger, er det svært for mig at holde igen. Jeg ryger aldrig når jeg går med barnevognen, det er måske sket 3 eller 4 gange. Men ja, jeg ryger og ja, jeg vil gerne stoppe. Lige inden jeg rejste til Mexico “dampede” jeg (se billedet), jeg havde slet ikke røget en smøg i 4 måneder.. men men men, så begyndte jeg igen da vi kom til Mexico!

Selv med maske på, ser jeg dum ud når jeg ryger! Til de små læsere som følger med, aldrig begynd på smøgerne – der er intet godt ved det.
922702_503791546361219_255324976_n

Anna Due

7 kommentarer

 • S

  Det er også den bedste måde at gøre det på! Jeg er selv stoppet med at hverdagsryge for fire måneder siden, men hvis jeg virkelig, virkelig trænger til en smøg, så giver jeg mig selv lov til at ryge de(n) smøg(er) den dag. Og så kan jeg sagtens lade være igen dagen efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hejsa smukke Anna!
  Jeg vil bare sige at jeg synes det er mega fedt at du er ærlig omkring det, og ikke bare siger:” jeg har aldrig rørt en smøg hverken mens jeg var gravid eller efter” for det ville jo uden tvivl være det letteste at sige. Men der gør dig jo hverken til en dårligere eller bedre mor, at du får dig en smøg i ny og næ.
  Men når det så er sagt vil jeg også gerne fortælle at dengang jeg var mindre røg mine forældre, og kan huske at jeg syntes som barn at det var så nederen! Jeg var misundelig på alle de børn hvis forældre ikke røg.
  Det var det jeg ville fortælle, fortsat god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fedt du ærlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  jeg har selv en dreng på 10 uger og smøger var en djævel under graviditeten. Jeg havde så dårlig samvittighed når jeg faldt i en gang i mellem, og straffede mig selv med de værste tanker. Idag har jeg en skøn glad dreng og jeg har lært at det vigtigste er at man gør sig umage med at kvitte dem så godt som man kan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kæreste Anna ser så meget frem til dig du er mit største idol og og ved ikke hvordan i/du har kunnet fået sådan et perfekt barn
  Da du var med i et ton chash hæppede jeg så meget på dig kigger også hele tiden på din blog
  Jeg er så kun 11 men ville aldrig begynde at ryge håber du svare min fra din største fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså heller ikke let, at holde op med at ryge. Selv skulle jeg igennem flere forsøg, før det lykkedes. Jeg er også endt med at dampe. Om man så kan sige, at man helt er holdt op med at ryge ved jeg ikke rigtigt …. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har også dampet før, måske man skulle over på den igen 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg overvejer Silikone bryster...