Der var engang...

Kun for voksne: SEXSKANDALE!

199049_472921682742103_1275462618_nJa, overskriften siger jo sig selv – kun for voksne. Men hvis jeg kender folk ret, så kan selv den yngste ikke holde sig væk, trods at jeg hentyder til at dette indlæg ikke er for børn. Sådan en overskrift gør jo folk nysgerrige, men jeg ved ellers ikke hvordan overskriften skulle lyde. Der er rigtig mange som gerne vil have et indlæg om en masse sexskandaler og også nogle af mine (NO WAY!). Hvis du er under 16, så skynd dig at lukke vinduet ned og læs et af mine andre indlæg istedet, blandt andet det HER.

Næsten alle mennesker, elsker at læse om andre folk som dummer sig. Det kan være historier om hvor folk falder, gør sig selv til grin, siger nogle sjoveting, dummer sig på første date, sexskandaler og meget mere – det er jo mega morsomt, da man oftes selv kan relatere sig til de mange bommerter andre folk har begået.

Anyway, til jer der er til lidt fis og ballade og godt kunne tænke sig at være en del af mit næste indlæg, så må i meget gerne skrive en af jeres sexskandaler i kommentarfeltet, så udpeger jeg i løbet af ugen de 8 sjoveste og sætter dem ind på bloggen (selvfølgelig anonymt). Måske får i også en af mine, måske ikke! Min familie læser jo med, ha ha. Nu ser vi. KOM IGANG FOLKENS! Giv mig nogle gode historier 😀

PS: GIV MIG DE BRYSTER TILBAGE, BUHU!

kh11

48 kommentarer

 • Rosa

  Hej du er mega sej og jeg ser op til dig.
  Du er mega lækker og det er gamle også vis du vil hilse ham for mig (rosa) så bliver jeg så glad.
  Vi ses måske,! Hej Hej smukke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Anna!
  Når jeg læser dit indlæg for jeg sådanne lyst til at skrive om en sexskandale min søster har haft (hvis det altså er ok) hun havde taget en fyr med hjem fra byen (som hun havde noget med) de går i seng kysser, nusser mm. Og min søster begynder at give et blowjob, det er mørkt og de lægger under dynen pludselig kan hun mærke at der er noget som “kilder” på hendes arm hun ingorer det lidt men han rejser sig og løber ud af værelset men søster undre sig men mærker så noget vådt på lagnet, hun tænder natlampen og kigger også er der brune pletter på lagnet, også på hendes arm (i kan vel gætte hvad det var adddd) efterfølgende hører hun hoveddøren smække …. Det var så den flirt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det var sidste sommer, og jeg var i Italien. Og jeg havde så mødt den her super søde danske fyr, og så mødtes vi så i en byen en af aftenerne.. Vi var begge fulde, og besluttede os at gå en lille tur ud til en landevej, vi begynder at at kysse og til sidst ender det så med at jeg ligger i doggystyle – MEN!!! Ikke nok med at vi ligger på en skovbund med grene og mos – mens han er i gang med at tage mig bag fra, kommer den største og længste skedeprut jeg nogensinde har hørt. Han kiggede på mig og spurgte “Pruttede du lige?”, og jeg blev nød til at svare at det var en skedeprut.. Pisse pinligt – men det endte faktisk med at vi var feriekærester resten af ferien, og vi har stadig kontakt i dag. Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Jeg ved ikke om det er en direkte skandale.
  For mig var det 🙂

  Jeg lå på med en xkæreste og hyggede på hans værelse (dengang jeg var 17 – jeg er 26 nu), da hans far Stormer ind af døren, sætter sig på sengekanten og begynder at snakke – helt vildt meget og længe… Han opfattede slet ik hvad vi havde gang i. Men vi var noget røde i kinderne. Efter laaaang tid gik han endelig ud. Og vi besluttede at fortsætte i badet.. da vi helt sikkert ik blev forstyrret der.
  Eller… Det troede vi. Døren var åbenbart ikke låst og pludselig stod hans mor i døren.. fuldstændig paf blev hun stående. Som om hun var frosset fast. Jeg forsørger at dække mig til, det samme gør han. Jeg glider… Selvfølgelig.. Og ligger der og flasher..

  Hans far kommer ud, Jeg bløder på min albue og har slået hovedet.. Det er en meget akavet situation..
  Og meget flovt. Jeg bliver hjulpet på benene af min x og hans mor.

  Da vi om aftenen, skal spise, er der meget stille ved bordet og vi sidder alle og kigger ned… Da hans far udbryder – “i kunne da bare være blevet på værelset. I var jo igang. Det gik bare først op for mig på vej ud”

  Jeg tog i byen og drak mig stiv den aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grinernen

   HAHHAHAHA den meste skandale historie jeg har læst af alle kommentarene det er hvad jeg kalder klassisk Lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   Ihvertfald mega pinligt 🙂
   Jeg har i øvrigt stadig smerter i min albue engang imellem. Jeg var blå i næsten tre måneder.

   Jeg har en anden.. Men det mest en skandale for min bror.

   Jeg havde hygget med min x^ den samme som fra opslaget.

   Da vi kommer ind i stuen bagefter, sidder min bror og nærmest græder. Han Kan slet ik kigge på mig. Men får stammer sig frem til..

   “Jeg lå og onanerede på mit værelse, til porno. Da jeg var færdig går det op for mig der ik er lyd på computeren. Så jeg har lige onaneret til og tændt på min søsters stønnen”

   Så gik han på værelset… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hende det

   Orv træls 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Nørgaard

  Ej min historie er næsten for pinlig og klam..

  Vi skal jo have noget at grine af! 😉

  Mig og min eks kæreste skulle rigtig hygge efter flere uger hvor vi ikke havde set hinanden.
  Vi starter med at ligge og putte og det uvirkler sig og pludselig ligge han ned og jeg er nede imellem hans ben, jeg giver ham et blowjob som mange gange før, men den her gang var åbenbart så slappende at han slapper godt af og PRUTTER mig pludselig lige i hovedet og det var ikke en lille prut!
  Tror det var pinligt for ham og meget klamt for mig! 🙂
  Så blev det ikke til mere hygge den aften.

  – God aften! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg var til traktor træk med en veninde, vi var på en landbrugs skole, og vi ser to mega lækre drenge.. De ligger også mærke til os. Vi falder i snak og en øl bliver til 10 så min veninde smutter hjem, og jeg vælger at drikke videre med de andre. Hvor ham her gutten hiver mig op på hans værelse på skolen. Hvor han fortæller han har kæreste på… Men han var ligeglad så det ene første til det andet. For det første kunne han ikke få den op og stå pga han var for fuld. Men han sagde til mig at jeg måtte gøre alt ved ham.. “Også stikke en finger i røven på ham”
  Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre… Jeg valgte og tage mit tøj på og smutte ned til festen hvor de andre var.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg har én gang (faktisk to) prøvet noget rigtig pinligt.
  Min daværende kæreste var på det tidspunkt begyndt at slikke mig til orgasmer hvilket var rigtig dejligt. En gang så dejligt at jeg ikke kunne holde på mavegassen, og jeg pruttede ham lige i hovedet :-(! Sagde roligt undskyld og han lod som om han ikke opdagede noget hvilket gjorde det mere akavet!
  Det skete igen på det seneste med min nuværende kæreste, hvor vi begge lod som ingenting og jeg prøvede at overdøve det med stønnen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Da jeg var 15 (er 18 nu) besluttede min kæreste og jeg at vi begge var klar til sex. Vi var alene hjemme hos ham en aften, og de skulle selvfølgelig være helt specielt. Hans forældre var meget imod børn have sex, så derfor gjorde vi det bag deres ryg. Vi lå så i hans seng, og havde “forspil” lige pludselig kunne vi høre hoveddøren gå op og en masse larm. Han sagde at jeg skulle gemme mig i hans skab, så der skyndte jeg mig ind. Meget kort tid efter kom hans mor ind, min kæreste bad hende om at gå ud, men hun skulle åbenbart lige hente nogle håndklæder som selvfølgelig var i det skab jeg gemte mig i. Hun åbnede skabslågen, og der sad jeg splitter nøgen på hug. Hans mor flippede helt ud, så det førte til at næsten resten af familien også kom ind. Det er det absolut det pinligste jeg nogensinde har oplevet, og det har nærmest givet mig traumer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare mig

  Der var én gang hvor min kæreste og jeg var hjemme hos min kærestes søster. Vi fik naturligvis vores eget soveværelse, hvor det nu gik ret så heftigt for sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  hej Anna
  Først vil jeg sige, en dejlig og overskuelig blog du har lavet.
  Din blog er den eneste jeg læser og gider læse 🙂
  Nå men du vil gerne høre om sex bommerter
  Her er en af mine mange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  jeg var til en fest og skulle spille Beer pong med en af fyrene derfra
  Jeg var rigtig fuld og det samme var han
  De andre til festen sad inde på et værelse og vi gik ind i stuen
  Vi endte med at være sammen på sofaen, midt i det hele lød det som om der kom nogen så vi måtte stoppe…
  Da vi kommer tilbage lader vi som ingenting, de andre sætter “I just had sex” med Lonely Island og Akon på… Akavet
  Ham fyren jeg var sammen med gik fordi hans bror havde det dårligt
  Nogle af de andre gik for at hente nogen venner
  Jeg sad alene med ham der boede der og han sagde “Du ved godt at vi hørte det hele, ikk?”

  SÅ AKAVET

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej

  Jeg skulle sove ved en flirt, han var noget ældre end mig, og havde derfor sin egen lejlighed, vi havde et laaangt forspil på flere timer, og endte så med at Være sammen om aftnen.. Vi havde sovet længe, ca til middag, og da vi begge vågner ligger vi og nusser og putter, og det ene fører til det andet og vi er godt i gang, pludselig går hovededøren op, og min flirt når lige at flyve ud af sengen og i et par shorts og lukke døren til soveværelset, da vi ser hans mor kommer på uanmeldt besøg (havde ikke mødt hende på det tidspunkt), hendes første kommentar er “føj her lugter, du skal lige lufte ud”, så hun vader ind i soveværelset hvor jeg ligger på sengen splitterragende kong hans, og så står hun bare der helt paf, og skynder sig at give sin søn et kram og siger “Jeg kommer forbi en anden dag, Hej hej”..
  Et par dage efter kommer hans bror, mor og fætter på besøg, og hans mor udbryder midt i det hele mens hun kigger på mig “Nå, sådan ser du ud med tøj på haha”
  Det var om noget det pinligste jeg har Været udsat for ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ved ikke rigtig om det er en sexskandale men det er en sjov historie (syntes jeg) fra min svigerinde, jeg ikke kan lade værre med og dele 😀
  Hun havde en date hvor det ene første til det andet. De endte med at tage hjem til ham hvor de fik sig en humpe tur, hvorefter han hurtigt falder i søvn efter klatten.
  Hun ligger lidt og kan mærke hun virkelig skal på toilet og det er den store omgang hun skal. Hun skynder sig og bliver færdig, prøver og være stille og skynder sig at skylle ud…. MEN toilettet stopper og vandet flyder helt op, hun går lidt i panik og ved ikke hvad hun skal gøre af sig selv og vælger at tage noget papir, lukke øjnene, tage bruno og kaste den ud af vinduet…
  Hun ligger sig ind i sengen igen og lader som om intet er sket. Om morgenen da hun går ud af hoveddøren for at komme hjem, ser hun sin bruno……………………………………………….
  ligge på postkassen! ……………………………………………………….
  – Hun syntes det var så pinligt at hun valgte aldrig at svare ham igen, og derfor heller aldrig har fundet ud af om han opdagede hvad det i virkligheden var, der lå på hans postkasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anne ville bare lige sige at aldersgrænsen for sex er 15 år… Så folk under 15 burde ikke være her. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You will never know

  Jeg krummer tæer HVER gang jeg tænker på det, men synes samtidig det var herre sjovt!!

  Nå men.. Da jeg var 14 – 15 år havde jeg været sammen med min første kæreste i et par år. Dengang var jeg OVERBEVIST om at kvinder skulle stønne under sex, for ellers ville fyren synes man var kedelig.. Ha ha.. Nå men.. Min daværende kæreste havde så hevet mig med hjem til sin far på weekend for første gang. Faderen elskede mig, men stedmoderen kunne hverken lide mig eller min kæreste (meget mærkelig type) Da vi går i seng har vi så sex og jeg stønner jo det bedste jeg kan! Efter 10-15 minutter banker faderen så på døren og råber GODNAT.. Jeg var så flov og kunne næsten ikke holde tanken om at jeg skulle se dem i øjnene dagen efter ud.. Dagen efter ved morgenmaden stirrer stedmoderen mig DYBT i øjnene og kommer så med en laaaaang tale med bla “Der er tynde vægge” “man skulle tro du blev slået” “han må da være bedre end de mænd jeg har været sammen med” “Hvad gjorde i” og slutter så af med at skælde os ud..(jeg bliver selvfølgelig KNALD rød i hovedet) Stedmoderen går så ud af døren, og faderen giver så min kæreste en high-five og siger noget i stil med “Du er sku min søn, men måske vi skal dele vores tricks” og blinker så til mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anna jeg vil være anonym, men alså jeg var til fest og jeg mødte jeg en fyr, og vi tog hjem til hamder og morgen. og vi lagde os i hans seng og kysede og ja og mere ( det regner du selv ud) men ja det var hyggelig og lidt efter skal jeg tisse og da jeg kommer tilbage troede jeg han Stod ved køkkenbordet og jeg går over og drejer ham om og snaver ham groft men da jeg kigger er det hans far FUCK det var pinligt. Nu er vi ik kærester og ses ikke men det var ikke på grund af det. Ps jeg var stadig fuld da jeg kyssede faren.
  Hilsen dumben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  min Eks og jeg havde været i byen da jeg var omkring 15-16 år og skulle med s-toget hjem. Vi sætter os i rygekupeen og lukke døren. En af pladerne i døren falder ned og blokerer så vi ik kan få den op igen så vi bliver enige om at udnytte tiden vi er låst inde til lidt erotik. Folk kommer og går, toget når frem og tilbage mellem Frederiksund og Farum et par gange og midt i akten dukker en billetkontrollør op………..heldigt for os at han gad lukke os ud når ingen andre gad. Ærgeligt for os at billetten var udløbet og oveni en bøde for at køre uden billet fik vi en bøde for at “hygge” på offentlig plads. Totalt 2000kr. Det var et dyrt knald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Anna! Super fed blog du har dig :-*

  Her kommer min sex-skandale!

  Min daværende kæreste og jeg havde engang et væddemål om, hvor vidt jeg kunne få hans … til at rejse sig – uden at jeg måtte røre!
  Jeg tog imod udfordringen, og begyndte lige så stille at tage tøjet af foran min kæreste. Der gik selvfølgelig sport i det, så til sidst stod jeg jo nøgen og gjorde mig til. 😉
  Midt i det hele, kommer min far op. Døren var IKKE låst, da jeg ejer hele overetagen – uden nogen form for nøgler til dørene!
  Da han åbner døren, springer jeg straks under dynen, og min daværende kæreste sidder med stiv dolk og hele molevitten! Min far står bare og glor, og får endelig spurgt, om vi skulle have noget aftensmad. Haha, det var SÅ pinligt! Og jeg glemmer det ALDRIG! (Det tror jeg desværre heller ikke, at min far gør!) Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Hej søde Anna

  11.marts 2015 – 21.57

  Kan da lige starte med at indrømme, at jeg kun er 17, men har en kæreste som er 5 år ældre…
  Vi har haft nogle nedture i forholdet.. Vi ville så for to uger side have en super hyggelig dag/aften/nat sammen. Det startede ud med lang og dejlig løbetur, spisning om aften , byen og Tideligt hjem. Enden man når at se sig om, lå begge vores nøgne kroppe mod hinanden. Sjovt nok syntes min kæreste, at han ville løfte mig,
  Midt i vores lille leg. Fint nok… Vi væltede to vaser, hans computer og til sidst gik det galt. Vi gik til den 😉 – men det ender med, at jeg slår hovedet ned i vores stue-glasbord , og han ødelægger en skuffe. Vi begge to ender på skade stuen om natten…
  Så jeg vil råde dig Anna + alle andre, at passe godt på sig selv. Det alavet ved denne situation, er at man næste dag skulle hjem og forklare, hvorfor man havde en sygning i panden og plaster rundt omkring…:)
  Knuz den uheldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Pedersen

  Jeg var 15 år gammel og var ude og gå aftentur en sommeraften med min ekskæreste. Der var den smukkeste solnedgang og han var den pladderromantiske type. Vi kom forbi hans skole og han fik den ide at vi skulle op på taget og se solnedgang.
  Som sagt så
  Gjort. Vi sad på taget og grinede og snakkede og vi kyssede lidt, det ene tog det andet og vi lå uden tøj på og hyggede os. På et tidspunkt hører vi en mørk stemme foruroligende tæt på sige “det er altså ikke tilladt at have samleje på et offentligt sted og slet ikke en folkeskole” vi fik i al pinlighed taget tøj på og begyndte at kravle ned, men så lød der en meget velkendt lyd… Bukser der revner. Jeg hang fast i et søm og kan bare sige at hullet var større end det burde blive så der var frit udsyn til edlere dele.
  Det var kun en smule pinligt at komme hjem til min mor den dag, som tror at vi kun så solnedgang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra N.

  En dag hvor min kæreste var hjemme ved mig, faktisk en af de første gange han var i mit hjem,
  (Vi har en stor aldersforskel imellem os derfor ventede vi lidt med at han kom med hjem til mig. (Mine forældre skulle lige tænke lidt over det først) )) , lå vi min seng og så film. Og det ved vi jo alle hvad fører til.
  Pludselig ud af det blå i mens vi var igang med at “hygge os lidt” kommer min mor brasende ind på værelset og siger vi skal spise og så står hun bare og kigger på mig og min kæreste, så går hun ud og vi tager vores tøj på igen..
  Så går vi op i køkkenet og så min mor begynder at lave Bolle tegn til os med fingreende, hvilket var vildt pinligt!
  Så jeg begyndte bare at kigge lidt dumt på hende som hvad har du gang i..
  Men heldigvis har hun ikke skræmt ham væk, for vi er stadig sammen Idag 2 år efter 🙂 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grænsen

  Hej Anna.
  Jeg var til fest sammen med nogle venner og nogle som jeg ikke kendte. Min veninde og mig blev tilbudt en firkant. Og som du nok ved så slår hjernen fra når man er fyld. Så vi sagde ja og gik med dem ind på et værelse. Vi begyndte så at kysse lidt på rundet. Min veninde fortrydt så og gik ud og den ene af drenge gik med hende. Jeg bliver så der inde og har så sex med den sidste dreng. Dagen efter for jeg så ud af vide at han er 14 år. Jeg er så 17 år og bliver 18 her om lidt… Så meget over grænsen. Og virkelig pinligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Who knows???

  Jeg var på ferie i Italien, hvor mødte den her søde svenske pige, hun så mega godt ud, og vi mødtes så i byen samme aften, begge 2 godt fulde. Vi beslutter så at gå en tur, og ender så ved stranden, hvor vi begynder at kysse, og vi ender så ude i vandet, og laver det frække. MIT TØJ ligger selvfølgelig oppe på stranden, og kan se der kommer en meget fuld italiener hen, han kigger ud på os, også habs tager han alt MIT tøj, men lader hendes ligge, så den aften mistede jeg både Mobil og pung. Min far spurgte så hvor min pung og det hele var, og jeg fyrede den største løgn af, hvorpå han svare, mens han går ud fra værelset, godt du hyggede dig på stranden og griner højlydt. Jeg sidder tilbage og tænker hvad fanden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • loverboy

  hej anna
  synes du en sød spændene pige og ja de bryster skal du da få tilbage 😉 kan godt huske dem der du besøgte mark på hans efterskole 😉

  nå men jeg var sammen med en god veninde og hendes bedste veninde vi skulle køre til grænsen og købe ind sammen. halvvejs begynder min veninde at flirte med mig(jeg er en dreng btw) og ca en halv time senere hygger vi på bagsædet og vi får tøjet af hinanden og det føre til det ene og det andet mens hendes veninde køre bilen og lige efter vi var færdige ser vi blå blink fra bilen bag ved og jaaaa resten kan folket jo godt gætte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min største sexskandale var da jeg var 16, jeg havde en flirt som var 17, og en dag besluttede vi os for at nu var det tid til at vi skulle i seng sammen. Jeg havde aldrig nogensinde haft sex før så jeg var jo rigtig nervøs, men han tog det meget pænt og sagde han ville være rolig ved mig. Så vi gik igang og havde et dejligt forspil vi troede vi var alene hjemme da min mor skulle køre min lillebror til fodbold, så i mens vi er igang synes jeg det kom til at gøre ondt, og jeg råber derfor av. Vi fortsætter og jeg begynder at stønne. Lige pludselig går døren op. Og min mor kommer ind, hun løber hen og skubber Fyren ned af mig.. Og begynder så med den lange samtale om blomsterne og bierne jeg blev helt rød i hovedet og min flirt ja han var også helt rød i hovedet.. Min mor går så igen og min flirt skynder sig så at få tøj på. siden den dag har han ikke snakket til mig…
  Mvh pigen der aldrig har sex hjemme mere nogensinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej…

  Jeg havde på et tidspunkt en flirt, jeg var 16 og han var 17. Vi havde flirtet et par måneder, og blev enige om at nu var det på tide at vi gik i seng sammen. Vi var alligevel alene hjemme hos mig fordi min mor skulle køre min lillebror til fodbold og min far var på arbejde så det var jo perfekt timing.. Jeg var jomfru på daværende tidspunkt, så vi gik i gang med et forspil.. Da vi har haft et dejligt forspil gik vi så til sexen, midt i det hele kommer jeg til at råbe av! Ret så højt han undskylder og vi fortsætter, jeg begynder så stille og roligt og nyde det og begynder så at stønne, og lige pludselig går døren til mit værelse op og min mor kommer løbende ind og skubber ham væk fra mig, og begynder så at snakke om blomsterne og bierne vi er begge meget flove, da min mor så går igen skynder han sig i tøjet og styrter ud af døren han har ikke snakket til mig siden

  Hilsen pigen der aldrig tager en fyr med hjem igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Skrev vidst også historien ved klodsede ting, men den passer vidst lidt bedre ind her..
  Det er virkelig pinligt og ingen andre end ham og jeg ved det.

  Det var dagen derpå og jeg havde virkelig mange tømmermænd.. Jeg var sammen med en fyr den morgen (faktisk min nuværende kæreste – haha). Jeg er altid mega tørstig når jeg har tømmermænd, så jeg drak en halv liter kakao… Vi lå inde i sengen og det ene første til det andet og jeg gav ham et blowjob.. Jeg var godt i gang, men pludseligt brækker jeg en halv liter kakao ud over ham og hans… Hahah, ej det er så mega pinligt…
  Lad mig sige, at hyggen ligesom forsvandt og en hvis person skulle i bad…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg var tilbage i 2008 til gensynsfest med min efterskole.
  Jeg drikker mig rigtigt fuld og starter med t kysse en fyr. Da han ikke ville mere ender jeg med en anden fyr. Vi går lige om bag forsamlingshuset, og han tager mig så bagfra hvor den ender i røven simpelthen! AV! Men ikke nok med det så kommer halvdelen af de gamle elever og tager billeder, fniser og griner. Vi var så fulde at vi bare fortsatte.
  Aftenen ender med at jeg tager en helt tredie fyr med i en bil, giver ham et blowjob og vågner dagen efter med en forstuvet hånd som jeg den dag i dag ikke aner hvordan er sket!

  SUPER akavet for mig dagen efter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  En lille sex bommert! 🙂
  Min kærste var temmelig fuld efter en hygge aften med nogle fra vores efterskole hjemme hos mig, da vi sku sove besluttede han i sin stive tilstand at vi sku bolle, så ja det gjorde vi, vi rullede lidt rundt i dobbeltsengen og pludselig falder min kæreste med fra sengen jeg bryder sammen i grin jeg kan høre vores venner inde ved siden af grine mens min kærste lå på gulvet og bad mig hjælpe ham op igen, og han fast i sin beslutning om at vi skulle være færdig med det her! det føltes lidt akavet resten a tiden, og vores venner mobbede os lidt med det 😀
  Kh pigen der ikke længere har sex med sin kæreste når vennerne overnatter :i <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pigen med venindes bror som kkæreste

  Hej min sexskandale er at der var fest på vejen og jeg så en lækker dreng. Jeg havede inviteret en af mine veninde og hun kendte drengen (jeg viste ikke hvem han var) jeg spørger hende om hvem han er og hvad hedder han. Han var hendes tvillinge bror og han hed Rasmus. Jeg gik hen til ham og sagde hej, men jeg ssnupler henne ved ham og jeg falder. Han hjælper mig med at komme op igen. Jeg krammer ham og siger tak. Han siger at jeg havede smukke øjne og jeg bare var smuk så smilte jeg. Han gik med hjem til min veninde fordi jeg skulle sove der hjemme. Rasmus lå også inde ved os (han lå på gulvet sammen med mig) jeg vågnede om natten og vi lå og krammede. Jeg gik på WC, men inden jeg gjorde det kyssede jeg ham på panden og da jeg kom ind igen så kyssede jeg ham på kinden, men han vågnede af det han sagde til mig at han havede en kæreste og selvfølgelig skal man lige spørge hvad hun hed. Han sagde at jeg var hans kæreste jeg kunne ikke forstå det og så kyssede han mig. Næste dag var der vej fest igen og jeg drak mig fuld og min eks var der og han gik hen ig sagde at vi skulle tale sammen, men vi endte med at have sex sammen, men fandt Rasmus (han er stadig min kæreste) ja jeg sagde det til ham, men han blev ikke sur på mig. Så den samme dag som jeg havede fortalt det så havede mig og Rasmus sex og jeg skal snart føde. Jeg er 18 nu, men da jeg mødte Rasmus hvar jeg 13. Det var min sexskandale håber du vælger den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Anna her er min sexskandale :
  Da jeg var 16 (er nu 19) havde jeg noget med en ældre fyr på 20 over sommeren og han havde sin egen lejlighed så han hentede mig efter arbejde og vi tog hjem til ham hvor vi hygge med mad og puttede i sofaen, da klokken så bliver 01.00 vælger vi så at gå i seng og lyset bliver slukket og så går forspillet igang da vi endelig skal til at havde sex ca. 03.00 bliver døren til han soveværelse åbnet og der bliver råbt suprise og alle han venner og han familie står med flag og gaver og stirre på os… jeg bliver knald rød i hovedet og det samme gør han og han mor lukker så døren så vi kan få tøj på, da vi så kommer ud finder jeg så ud af at han har fødselsdag og de ville overraske ham med en rejse til udlandet og kom derfor så tidligt så han kunne nå og pakke og grunden til at de var kommet ind var fordi hans bedste ven havde en nøgle til hans hus. Det var så akavet og pinligt og jeg ringede til min mor og blev hentet… vi taler ikke sammen mere Idag, men han kommer nogle gange forbi mit arbejde men ingen af os siger noget til hinanden mere ( grundet nogle andre ting)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ejjj, jeg kan næsten ikke få mig selv til at skrive det – det er SÅ pinligt, men alligevel ret sjovt.

  Nå, men jeg møder denne her fyr i byen. Vi ender hjemme hos mig og det ene fører til det andet. Han begynder så at gå længere ned og ja… Pludselig rejser han sig op og hiver et laaaangt hår ud af munden… Jeg havde været i bad om aftenen og vasket hår og ja, så ved i piger godt hvor det hår kan ende.. Hahah, ej men fuck hvor kunne jeg have gravet mig ned!!!! Han griner bare og fortsætter. To sek efter sker det samme – der går jeg i panik og skynder mig at hive ham op dernede fra. Jeg kunne næsten ikke se ham i øjnene. Jeg bliver så flov af bare at skrive det, haha. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Min daværende kæreste og jeg, besluttede os for at knalde i en gyde på vej hjem fra en grillaften. Det kørte skide godt for os, da vi stod og lavede en doggy op af muren.. Men! Så kommer der en gammel dame ud med et glas vand, og siger ” vil i ikke hellere have en tår vand, istedet for det der.. Min eks løb hurtigere end jeg nogensinde har set, men mig? Jeg skulle da først lige drikke det herlige glas vand jeg fik tilbudt. ” man skal jo have sin energi “. Som om det ikke var nok, havde hun glemt sin taske hvor grillaftenen blev holdt, så vi gik tilbage, og bollede færdig i en doggy i haven, mens vi kunne høre de resterende fra aftenen, stå og synge singstar indenfor. ” der blev aldrig knaldet udenfor med hende igen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anna 🙂

  Tusinde tak for en dejlig personlig blog, som jeg læser dagligt.
  Jeg har lige læst alle de andre og der er godt nok nogle pinlige imellem, men jeg har uden tvivl den værste af allesammen!

  Nå, men jeg er 22 år nu og det her skete for lidt over 1 år siden, da jeg var 21! Jeg havde gennem længere tid skrevet med en rigtig sød (og MEGA lækker) fyr fra mit arbejde. En dag efter et sent aftenskift (vi havde fri 00.30) aftalte vi, at jeg skulle med ham hjem. Det var selvfølgelig mørkt udenfor og vi gik direkte i seng! Der var selvfølgelig lagt op til sex, hvilket også skete. Når man er erfaren mht. sex, så går man ofte til den, prøver lidt af hvert, forskellige stillinger, rører sig selv osv, så det skete selvfølgelig også 😉
  Da jeg vågner dagen efter er der blod udover det hele! På mig selv, på ham, på lagnet, dynerne, puderne.. Ja, over det hele! Jeg havde selvfølgelig fået menstruation midt i det hele og da det var mørkt og sex ofte er lidt…. vådt, så havde vi ikke lagt mærke til det, men bare rørt hinanden, dynerne mm. og efterfølgende lagt os direkte til at sove uden at gå på toilettet, typisk jo.. Jeg vågnede før ham og opdagede det først, så jeg listede (sjovt nok) stille og roligt ud af døren.
  Senere på dagen fik jeg en sms fra ham og jeg var så pinlig, at jeg kørte 60 km ud til min bedste venindes skole, bare så hun kunne læse beskeden for mig og fortælle om den var slem eller ej 😀 “heldigvis” skrev han bare, at han havde måtte smide det hele ud.. Men slemt alligevel!
  Det var utrolig pinligt at møde ham på arbejde et par dage efter og sjovt nok gik der mere end et halvt år før jeg “turde” have sex igen!
  Heldigvis blev jeg tilbudt en højere stilling i en anden virksomhed et par uger senere og sagde ja med det samme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg havde på et tidspunkt mødt en ret sød fyr, vi havde set hinanden nogen gange og sådan. Vi aftaler så at han en dag skal komme hjem til mig, men på dagen er jeg så uheldig at få mit lort, jeg tænker at man stadig kan lave nogen ting, så jeg ville ikke aflyse. Han kommer, og vi hygger os en del. Jeg skal så give ham et blowjob, men jeg kommer til at tage den forlangt så jeg ænder med at brække mig udover hans penis. Jeg går så ud for at børste tænder og hente noget papir, da jeg så kommer ind giver jeg ham papriet imens jeg er virkelig flov. Han spørger så hvad han skal bruge det til, jeg svare om han ikke skal fjerne det, “naaah det er ligemeget” fik jeg tilbage. Behøver jeg at sige det var sidste gang vi så hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dine patter ser virkeligt dejlige ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  oh well, man kan vel ligeså godt give jer lidt at grine af :p
  Min kæreste og jeg havde et langdistance forhold de første 3 år af vores forhold, og en weekend jeg var taget over for at besøge ham, var vi ude og drikke og blev rigtig fulde.
  Da vi kommer hjem beslutter vi os for at skulle hygge os under lagenerne… MEN! Det skulle være lidt nyt, så han besluttede mig for at spænde mig fast til hans bordben på gulvet og så jager han bare dillerbob op…. men han ramte det forkerte hul xD
  Så der lå jeg, og skreg af mine lungers fulde kræft, og man må da indrømme at det ødelagde stemningen lidt xD

  Jeg kunne ikke sidde ned i 2 dage uden smerter xD

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var engang...