Vind 2 gavekort af 5000 kr. til brændstof

SEXSKANDALER!

600413_573113439373972_1220923146_n
Så fik jeg skrabet en masse pinlige sexhistorier frem! Der var en masse af mine læsere som sendte nogle sjove og pinlige historier, og jeg fandt så dem frem som jeg synes er sjovest.
I ville gerne have en af mine skandaler, men hey folkens, dem har i jo allerede set på TV? Det må vel være nok, ha ha. Nå, men i hvert fald… Min favorit er den allerførste , jeg ville seriøst aldrig kunne se min far i øjnene igen, ha ha! ej den med lorten er altså også ski’ skæg 😛
Hvilken en synes i er sjovest?

( og ja det er mig på billedet, når enden er god er alting godt )..
___________________________________________________________

Min daværende kæreste og jeg havde engang et væddemål om, hvor vidt jeg kunne få hans … til at rejse sig – uden at jeg måtte røre!

Jeg tog imod udfordringen, og begyndte lige så stille at tage tøjet af foran min kæreste. Der gik selvfølgelig sport i det, så til sidst stod jeg jo nøgen og gjorde mig til. ;-)
Midt i det hele, kommer min far op. Døren var IKKE låst, da jeg ejer hele overetagen – uden nogen form for nøgler til dørene!
Da han åbner døren, springer jeg straks under dynen, og min daværende kæreste sidder med stiv dolk og hele molevitten! Min far står bare og glor, og får endelig spurgt, om vi skulle have noget aftensmad. Haha, det var SÅ pinligt! Og jeg glemmer det ALDRIG! (Det tror jeg desværre heller ikke, at min far gør!) Øv!

______________________________________________________________

Ved ikke rigtig om det er en sexskandale men det er en sjov historie (syntes jeg) fra min svigerinde, jeg ikke kan lade værre med og dele :D
Hun havde en date hvor det ene første til det andet. De endte med at tage hjem til ham hvor de fik sig en humpe tur, hvorefter han hurtigt falder i søvn efter klatten.
Hun ligger lidt og kan mærke hun virkelig skal på toilet og det er den store omgang hun skal. Hun skynder sig og bliver færdig, prøver og være stille og skynder sig at skylle ud…. MEN toilettet stopper og vandet flyder helt op, hun går lidt i panik og ved ikke hvad hun skal gøre af sig selv og vælger at tage noget papir, lukke øjnene, tage bruno og kaste den ud af vinduet…
Hun ligger sig ind i sengen igen og lader som om intet er sket. Om morgenen da hun går ud af hoveddøren for at komme hjem, ser hun sin bruno… ligge på postkassen! 
– Hun syntes det var så pinligt at hun valgte aldrig at svare ham igen, og derfor heller aldrig har fundet ud af om han opdagede hvad det i virkligheden var, der lå på hans postkasse

___________________________________________________________

Jeg var 15 år gammel og var ude og gå aftentur en sommeraften med min ekskæreste. Der var den smukkeste solnedgang og han var den pladderromantiske type. Vi kom forbi hans skole og han fik den ide at vi skulle op på taget og se solnedgang.
Som sagt så
Gjort. Vi sad på taget og grinede og snakkede og vi kyssede lidt, det ene tog det andet og vi lå uden tøj på og hyggede os. På et tidspunkt hører vi en mørk stemme foruroligende tæt på sige “det er altså ikke tilladt at have samleje på et offentligt sted og slet ikke en folkeskole” vi fik i al pinlighed taget tøj på og begyndte at kravle ned, men så lød der en meget velkendt lyd… Bukser der revner. Jeg hang fast i et søm og kan bare sige at hullet var større end det burde blive så der var frit udsyn til edlere dele.
Det var kun en smule pinligt at komme hjem til min mor den dag, som tror at vi kun så solnedgang.

___________________________________________________________

Jeg var på ferie i Italien, hvor mødte den her søde svenske pige, hun så mega godt ud, og vi mødtes så i byen samme aften, begge 2 godt fulde. Vi beslutter så at gå en tur, og ender så ved stranden, hvor vi begynder at kysse, og vi ender så ude i vandet, og laver det frække. MIT TØJ ligger selvfølgelig oppe på stranden, og kan se der kommer en meget fuld italiener hen, han kigger ud på os, også habs tager han alt MIT tøj, men lader hendes ligge, så den aften mistede jeg både Mobil og pung. Min far spurgte så hvor min pung og det hele var, og jeg fyrede den største løgn af, hvorpå han svare, mens han går ud fra værelset, godt du hyggede dig på stranden og griner højlydt. Jeg sidder tilbage og tænker hvad fanden…

______________________________________________________________

Det var sidste sommer, og jeg var i Italien. Og jeg havde så mødt den her super søde danske fyr, og så mødtes vi så i en byen en af aftenerne.. Vi var begge fulde, og besluttede os at gå en lille tur ud til en landevej, vi begynder at at kysse og til sidst ender det så med at jeg ligger i doggystyle – MEN!!! Ikke nok med at vi ligger på en skovbund med grene og mos – mens han er i gang med at tage mig bag fra, kommer den største og længste skedeprut jeg nogensinde har hørt. Han kiggede på mig og spurgte “Pruttede du lige?”, og jeg blev nød til at svare at det var en skedeprut.. Pisse pinligt – men det endte faktisk med at vi var feriekærester resten af ferien, og vi har stadig kontakt i dag.

___________________________________________________________

Det var dagen derpå og jeg havde virkelig mange tømmermænd.. Jeg var sammen med en fyr den morgen (faktisk min nuværende kæreste – haha). Jeg er altid mega tørstig når jeg har tømmermænd, så jeg drak en halv liter kakao… Vi lå inde i sengen og det ene første til det andet og jeg gav ham et blowjob.. Jeg var godt i gang, men pludseligt brækker jeg en halv liter kakao ud over ham og hans… Hahah, ej det er så mega pinligt…
Lad mig sige, at hyggen ligesom forsvandt og en hvis person skulle i bad…

kh11

9 kommentarer

 • anonym

  Det hér må være min skandale – eller i hvert fald mit mest kiksede knald 🙂 Jeg dansede med en fyr til en fest, og trækker ham så med udenfor, hvor vi står og kysser. Vi beslutter os for, at sex i det fri da lige skal prøves (vi befandt os ude på landet). Vi ender på en mark, og det går virkelig ikke særlig godt. Han kan ikke rigtigt få den ind, hahaha!! Jeg var ikke særlig gammel, så jeg fandt faktisk aldrig ud af om det skyldtes han ikke var hård, eller jeg ikke var våd nok. Håber selvfølgelig lidt det sidste – man vil vel gerne kunne gøre en fyr liderlig ???

  Nå, der skete egentlig ikke så meget mere. Vi giver op og går hver til sit. Desværre var festen bare langt fra slut, og jeg ved fra nogle venner at den her fyr mere eller mindre direkte har været henne og sladre til sine venner, som så har sagt det videre til endnu flere. Dét der var i det var, at jeg aldrig havde mødt ham før denne fest, og det vidste folk godt! Så det gav mig selvfølgelig et rygte som én, der bare var mega nem. Hvad folk ikke ved er, at jeg scorede ham og ikke omvendt!! Og hvad folk endnu mindre ved er, at jeg kun gik efter ham for at få ram på min tidligere flirt, som jeg vidste han var venner med. Jep, ikke særlig modent, og egentlig er det efter min egen mening den værste del af “skandalen”. Jeg fik dét jeg ville ha’ i det ene øjeblik, men det gav mig ikke min flirt tilbage, hvilket jo nok var det jeg inderst inde håbede på. Jeg skriver min historie her, fordi jeg i dag heldigvis også kan se det komiske i den. Èn ting er at lade sig score af en man ikke er tiltrukket af, men hvor dumt er det ikke lige selv at gå efter nogen man ikke kan lide overhovedet? Jeg følte virkelig at jeg kyssede en kold død fisk 🙁 Kemi gør bare en verden til forskel.

  Til sidst vil jeg bare lige sige: Piger, I skal være sammen med dem I har lyst til, og ikke lade jer gå på af at drenge og andre piger kalder jer billige! Bare husk at mærke efter om I rent faktisk HAR lyst, og om det er af de rigtige grunde 😉

  Rigtig god weekend til alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Kan du eller alle dine læser ikke stave til ‘førte’ der står ‘første’ hver gang hahahahah…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det her er vidst ikke en helt stor skandale, ihvertfald ikke for mig 😉
  Men her kommer det.
  Der var den her fyr som gik i min årgang i folkeskolen og han har aldrig været den der rigtige charmetrold overfor alle piger.
  Vi er vokset op med at bo ved siden af hinanden hele vores liv, så da vi begyndte at gå til fester og såen så fulgtes vi altid hjem og sørget for at hinanden kom
  Godt hjem osv.
  Anyway, så var der en fest da vi var blevet lidt ældre og vi stadig boede hjemme begge to, og vi kommer så
  Til at kysse (hvilket dee jo ikke er noget galt i)
  Vi var blevet godt fulde begge to og det var så på
  Tide at vi skulle hjem over, hvor han så spørg mig ad om jeg ikke ville med ind og putte ham
  I seng (hviket jeg så i min brandert gjorde)
  Og vi lå og puttede og nussede lidt og han ville RIGTIG gerne noget mere 😉
  Men jeg synes ikke rigtig at det var tidspunket, mere ogsp fordi hans mor lå lige inde ved siden af.
  Jeg får så sagt at hvis han kunne huske alt det her dagen efter, så skulle jeg nok komme om om aften og se en film, godtroende om at han Intet husker, men jeg tog fejl. Han huskede tydeligt hele aften,
  Så jeg måtte jo holde mit løfte, og han mor var så ikke hjemme om
  Aften, så det ene førte til
  Det andet ( og det skal lige siges, at han havde et lille rygte om at han var meget god i sengen, så mine forventninger de vag jo tårnhøje)
  Men skuffet det blev jeg ihvertfald, da der bare blev saneret to ryk og en
  Aflevering til mig, også lå man
  Ellers bare der og kiggede lydløst på
  Hinanden og den
  Akavede stemning bredte sig mere og mere.

  Et Par år efter var vi så i byen og han havde fået lov at “crashe” min sofa.
  Og fulde blev vi igen igen. Og vi tager så hjem hen ad natten og allerede på vej hjem kunne jeg godt mærke hvad der skulle til og ske og jeg havde ikke været sammen med en
  Længe så jeg tænkte at nu skulle det bare være, det kan jo ske for enhver at man kommer lidt for hurtigt.
  Vi kommer så hjem og smider os i sengen og begynder at putte og nusse lidt hvor han så kigger på mig og siger at det sidste gang aldrig var sket for ham før og at han nu ogsp gerne ville vise mig at han virkelig godt kan mere end 2 min 😀
  Så mine forventer steg igen og jeg tænkte okay fair nok.
  Det ene fører så til det andet og igen får jeg bare to ryk og en aflevering!
  Og den velkendte akavede stemning breder sig igen.
  Men i min brandert havde jeg glemt
  At jeg havde en veninde liggende og sove hun kommer så
  Brasende hjem og åbner døren til soveværelset hvor vi ligger der helt splitter nøgne, og i forskrækkelsen flyver vi op og prøver på at rive noget dyne over os, men det går desværre lidt for ivrigt for sig og jeg ender med at få
  Hans albue lige ved på
  Næsen så den forstuver.
  Øv.
  Den dag i dag er der stadig en smule akavet stemning imellem os når vi ser hinanden.
  Stakkels fyr altså 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det her er det mest pinlige jeg har prøvet i mit liv!
  Min dejlige kæreste og jeg havde ikke set hinanden i et stykke tid, og jeg tænkte at jeg ville give ham en overraskelse, så vi kunne prøve noget andet.
  En Buttplug? Tjo hvorfor ikke – det kunne da være meget skægt 😉
  Han kommer hjem og jeg hiver buttpluggen frem, og han bliver glædeligt overrasket. Vi går igang, indtil jeg lige pludselig hører ham sige “Skat, den er væk!!” – hva? Er den væk tænker jeg? Det må da være en joke.(Det skal lige siges at buttpluggen kunne vibrere). Men jo, den var god nok og jeg går i panik, for jeg har jo en vibrerede Buttplug siddende op i min BIP! Klokken er 1 om natten og den vil IKKE ud..
  Åh nej, nu må vi vække min kærestes forældre og fortælle dem situationen, så vi kunne låne bilen ind til hospitalet. Det var forfærdeligt pinligt! Hvordan fanden skal jeg kigge dem i øjnene? Haha

  Lidt efter ankommer vi til skadestuen, hvor de venter os. Den skide ting er endelig stoppet med at vibrerer – men nu er jeg bare nervøs, hvor fanden er den henne nu?
  Vi bliver mødt af en sygeplejeske, som ikke kan lade være med at grine(og ja, hvem kan blame hende?) Thank God for at de får den ud! Lettet går jeg lidt ømt ud af min stue, og spotter min mor og hendes mand, som nu står ude i venteværelset! Ej, nu kan jeg sgu ikke mere! Skal jeg nu også fortælle det til dem?

  Alt i alt så gik det hele fint – men tror jeg gav hospitalet et godt grin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Okay, her kommer min skandale.

  For nogle år siden skulle jeg til en fest, hvor min senest ekskæreste(som virkelig var en nar) også skulle med til.
  Jeg fulgtes med en flok veninder derhen, hvor vi gik og snakkede om, at der bare ikke skulle ske noget mellem mig og ham – uanset hvor fuld jeg blev.
  Jeg blev så rigtig, rigtig fuld og vælter rundt med en veninde ude på græsset.
  Han kommer over og begynder at læne sig ind over mig og prøver at kysse mig.
  Det ender så med at vi begynder at kysse – meget. Der lå en mark bag huset hvor vi så gik hen “gjorde” det.
  Da jeg, ifølge mine veninder, havde været væk i for lang, begyndte de at rende rundt og råbe mit navn. Da jeg hørte dem, skubbede jeg ham væk og løb, men de nåede at se ham der hopper lidt forvirret rundt, mens han samtidig prøvede at trække sine bukser op og mig der skyndte sig væk, med tøj der var på vrangen, for ikke at blive konfronteret med den fejl jeg lige havde begået..
  Tøjet var så på vrangen ind til jeg kom hjem og selv opdagede det og jeg har ikke hørt fra ham siden☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymos

  Min mest pinlige sexhistorie er også en historie med massive mængder alkohol..
  Jeg var taget i byen med min veninde, på vores lokale sted, hvor vi kom vær evig eneste weekend.
  Jeg får drukket mig selv fra sans og samling, og tænker at den her dude (som jeg i dag kun kan huske, fordi jeg åbenbart har taget billeder af ham og hans venner og os alle sammen hele aftenen :sweat_smile: ) han skal da med mig hjem!!
  Det jeg har glemt i min brandert er bare lige, at jeg har menstruation, så da vi ligger på sofaen og fumler og rager og roder, så kan knægten selvfølgelig ikke få sin p*k op, for der sidder en TAMPON i vejen! Åh gud, fml.
  Vi ender med at give op til sidst, for den vil bare ikke op, lige meget hvad vi gør. Så jeg smider ham ud af døren, og håber, at vi aldrig ses igen.

  Skæbnen ville selvfølgelig, at han var i byen samme sted, et par weekender efter.. Og hans ven (som også var i byen den pågældende aften) RÅBER da, han ser mig “DER ER HUN!” med det største smil på læberne..
  Jeg ved til den dag i dag ikke, om han fandt ud af, hvad der egentlig var galt, for jeg fandt først ud af det dagen efter. (Håber ikke jeg har prøvet at overbevise ham om, at man godt kan have sex samtidig med at der sidder en tampon :flushed: )
  Men jeg fortryder sådan, at jeg ikke bare gik over og sagde, “hold da kæft en pinlig affærer vi havde sidst, hva? Hvad var det nu du hed” bare for ligesom at bevise, at jeg ikke er totalt hjernelam.. :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Gdo røv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 2 gavekort af 5000 kr. til brændstof