SEXSKANDALER!

Kom med mere, mere, mere!!!

557378_475521825815422_706102055_nJeg har brug for flere sexhistorier, de sidste var jo mega sjove!! Så hvad med at vi tager en omgang mere? Hvis du mener, at du har en sjovere historie end nogle af dem jeg lagde op igår (læs HER), så skriv din sex bommert i kommentar feltet! Jeg glæder mig til at få et godt grin, og derefter til at dele det med jer andre, he he.. DEL DEL DEL – HISTORIER NUUU !! ( Denne gang får i måske en af mine, men den er ANONYM, så i ved ikke hvilken en af dem det er, mu ha ha )


images (1)

kh11

37 kommentarer

 • Anonym

  Har et par stykker, men den her er virkelig slem….
  Jeg havde været sammen med min kæreste i et par år, heldigvis!
  Jeg var få dage før startet på p-pillerne, efter den obligatoriske uge i helvede! Min mens. var stoppet, så sex stod øverst på to-do listen… Da vi er godt i gang vil min kæreste slikke mig, hvilket jeg bestemt ikke har noget imod….kort efter løber han ud på toilettet…med blod om munden…
  Og ja han kastede op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har et par stykker, men den her er virkelig slem….
  Jeg havde været sammen med min kæreste i et par år, heldigvis!
  Jeg var få dage før startet på p-pillerne, efter den obligatoriske uge i helvede! Min mens. var stoppet, så sex stod øverst på to-do listen… Da vi er godt i gang vil min kæreste slikke mig, hvilket jeg bestemt ikke har noget imod….kort efter løber han ud på toilettet…med blod om munden…
  Og ja han kastede op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kære Anna.. Dette er min sex bommert..

  ———————————————————

  Jeg var på ferie i Italien da jeg mødte denne søde italienske pige… Vi snakkede lidt sammen.. vi mødte hinanden senere i byen. (Godt fulde) Vi små kyssede lidt og gik hjem i hendes ferie hus… Hendes forældre var på tur og ville først komme hjem imorgen.. lige pludselig blev et kys til lidt mere og så lå vi og hyggede os i ret lang tid… lige pludselig røg vi ud i køkkenet og så lå vi der… Lige pludselig kom hendes bror ind… Han grinte lidt og jeg var totalt flov. Jeg stod med kong hans strittende og hun lå nøgen.. vi gik ind i hendes seng og forsatte… Næste morgen vågnede jeg.. og hendes forældre stod bare og stirret det gik op for mig at jeg stadig havde kong hans halvt inde i hendes nummi.. og dynen var revet af… Jeg var helt ude af mig selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kære Anna.. Dette er min sex bommert..

  ———————————————————

  Jeg var på ferie i Italien da jeg mødte denne søde italienske pige… Vi snakkede lidt sammen.. vi mødte hinanden senere i byen. (Godt fulde) Vi små kyssede lidt og gik hjem i hendes ferie hus… Hendes forældre var på tur og ville først komme hjem imorgen.. lige pludselig blev et kys til lidt mere og så lå vi og hyggede os i ret lang tid… lige pludselig røg vi ud i køkkenet og så lå vi der… Lige pludselig kom hendes bror ind… Han grinte lidt og jeg var totalt flov. Jeg stod med kong hans strittende og hun lå nøgen.. vi gik ind i hendes seng og forsatte… Næste morgen vågnede jeg.. og hendes forældre stod bare og stirret det gik op for mig at jeg stadig havde kong hans halvt inde i hendes nummi.. og dynen var revet af… Jeg var helt ude af mig selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Her kommer min

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym22

  Jeg er pt. i Australien og da jeg først kom herned kendte jeg absolut ingen – så jeg valgte at søge til gode gamle Tinder, for at få lidt gang i netværket. Jeg begyndte at skrive med den her fyr, Taylor, som virkede stille og rolig, og vi blev efter nogle dage enige om at vi skulle mødes. Jeg kører op til den by han bor i, og han beder mig om at møde ham på en pub. Vi drikker os hurtigt modige, og vælger at gå ned mod stranden hvor min bil står parkeret. Vi er begge ret enige om hvad der skal ske, og får bakset os ind og får gang i lidt af hvert bag i bilen. Midt under samlejet får han stakåndet fremstammet “Please don’t take this personally”, åbner bagdøren og knækker sig to gange i træk, hvorefter han falder i søvn. Ikke nok med den skrækkelige sex, vågner vi begge nøgne i bilen morgenen efter, ved lyden af familier der er på vej på stranden. Det var så ekstremt akavet, og helt sikkert sidste gang jeg besøger Newcastle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg nyder virkelig at læse din meget ærlige blog 🙂 Det giver indsigt i jeres liv, men det giver også en form for tryghed, over at man ikke er alene om at tænke mærkelige tanker i forskellige situationer. 😀
  Når det så er sagt, så vil jeg gerne fortælle en lidt pinlig/sjov historie 😉

  Jeg havde en ven på besøg, som jeg havde gået på efterskole med (vi var på daværende tidspunkt 21 år, så nogle år efter vi havde gået på efterskole)
  Vi havde haft en rigtig hyggelig dag, hvor vi bare havde fjollet rundt nede i byen, sammen med en veninde. Det endte med, at han blev og sov hos mig. Vi så en film, og det endte med at vi havde sex flere gange i løbet af natten.
  Dagen efter kommer min søster på besøg. Min søster kender også ham fyren jeg havde gået på efterskole med, som hun havde haft et godt øje til tidligere. Vi havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi bare slappede af og var klamme (vi gad ikke engang gå i bad eller noget, bare ligge under dynen og hygge, hvor vi om aftenen bestilte noget mad og så en masse film, det blev sent og vi blev enige om at de blev sovende, både min kammerat og min søster. Da jeg kun havde en dobbeltseng blev vi enige om, at vi bare sov i samme seng. Jeg vågner op midt om natten, hvor jeg høre at de ligger og kysser. Havde egentlig ikke noget imod det, da jeg ikke ser noget i ham, andet end som en rigtig god ven. (Ja, underligt at jeg så havde sex med ham, men alle kan vel være trængende og have venner med fordele? 😉 ) Da jeg så vågnede blev jeg lidt sur, for der er ikke noget værre, end at blive vækket når man ligger og sover lige så godt.
  De blev meget stille, og resten af natten skete der ikke mere, så vidt jeg ved 😉
  Dagen efter skulle jeg i skole, og de blev selvfølgelig over hos mig (boede på skolehjem), da jeg så i den første pause kommer over på værelset, står både min søster og ven, og er igang med at tage en bluse på, de har resten af tøjet på, så ikke noget pinligt i det. Men jeg finder ret hurtigt ud af, at min søster har givet ham et blowjob og derefter har de haft sex. Men lig lige mærke til at han har ikke være i bad siden har var sammen med mig 😉 Godt det ikke er mig siger jeg bare, virkelig klamt og pinligt. Hun høre stadig for det, selvom det er 3 år siden det er sket 😉 Men vi griner egentlig bare af det nu og syntes det er meget sjovt 🙂
  Det der var endnu mere pinligt, er at hun ikke stønner når hun har sex, men nærmest skriger, så de fleste på skolehjemmet og skolen havde hørt det, da de selvfølgelig ikke havde tænkt over at vinduet var åbent, så de fik mange blikke da de kom ud fra værelset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kære Anna. Jeg har efterhånden flere pinlige historier, men en af de nyere, er da jeg for cirka et år siden, så denne her virkelig flotte fyr, vi havde ikke set hinanden særlig længe, da jeg en dag skulle overnatte hos ham efter en bytur. Vi kom hjem til ham og ind på hans værelse (han bor i kollektiv!!). Vi går igang med at hygge og alt tøjet ryger af, da vi stort set er i gang, der vælter samtlige af hans bofæller ind i hans værelse, de er vildt fulde og de trækker i dynen og hopper oven på os. (Vi er selvfølgelig afsløret med det samme!). Jeg synes det var sindsygt pinligt, da jeg ikke kendte nogle af dem og var jo ligesom helt nøgen! Ham fyren var lige glad og hoppede rundt i hele kollektivet og lavede helikopteren og jeg sad nøgen under dynen mens de allesammen var der. Det var så pinligt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej
  Jeg vil gerne dele min vens historie med dig/jer
  Min ven og hans gammel kæreste havde analsex. Senere på dagen gik han på wc, hvor han opdaget en bule på hans pikhoved. Han ringede til lægen og fik en tid næste dag. Samme dag gik han i bad og da han så skulle vaske sig (han træk forhuden tilbage) hoppede der en majs ud. Da han så ringede for at aflyse hans tid var det en kvinde der tog den også skulle han fortælle hvad der var sket siden han skulle have sin tid aflyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Jeg havde Været I byen med nogle veninder. Møder en venindes kæreste og hans kammerat. Ham og mig kommer hurtigt i snak. Begynder at kysse og udveksler telefon Nr. Da jeg skulle sove ved en veninde måtte jeg gå med hende hjem. Uden ham. Men han ringer og vi begyndte at have telefon sex min veninde smed mig ud og vupti er jeg ved ham. Min venindes kæreste ligger i stuen og snorbobler så hvorfor ikke have sex ? Vi dyrker sex og pludselig står han i døren og der ligger jeg nøgen spørg om han måtte være med eller om vi ikke kunne skrue bare en anelse ned for de lyde for han ville gerne sove. Næste morgen havde jeg meget svært ved at kigge ham i øjnene og selvfølgelig fortalte han min veninde det så jeg kom til at hører for det længe efter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lone

  Her er min SEXSKANDALE
  ___________________________________Mig og min daværende kæreste var på date, vi endte med en bytur. Da vi kom hjem endte det med at vi havde sex og jeg gav ham et blowjob og han slikkede min skede, da jeg havde mens. Han fik blod i munden, men han syntes det var frækt og slikkede videre (vildt akavet, men dejligt) . Vi faldt i søvn og dagen efter kom min far hjem og vores dyne var røget af, så han jeg havde blødt og min kæreste havde stadig blod i munden. AKAVET

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg så for noget tid siden en fyr. Vi så ikke hinanden ret ofte, men når vi gjorde, så var der ellers gang i den, når vi havde sex. Jeg er ikke typen, der bryder sig om at ‘gøre det’ på offentlige steder og da slet ikke i dagslys. Men på en eller anden måde, kunne han altid lokke alligevel. Og jeg må da indrømme at det var lidt frækt at man kunne blive opdaget. En af dagene, vi mødtes, tog jeg ind til ham i København (bor selv i Greve) for at se hans nye lejlighed, men da jeg kom derind fik jeg en besked om at vi skulle mødes et andet sted da hans far boede hos ham for en kort periode. Vi går i stedet en tur ned forbi Den Sorte Diamant og det ender så med at han lokker mig til at ‘gøre det’ i doggy ud for den grå tilbygning til det store bibliotek. Der går ikke længe før en hel gymnasieklasse kommer gående forbi og ser min bare røv og ham der trænger ind bagfra. Har aldrig været så flov i mit liv. Og der gik laaaaang tid før han hørte fra mig efter det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Anden gang jeg havde sex med min ekskæreste er vi rimelig fulde, kommer hjem og er bare godt klar til at få gang i den. Da vi så er færdige er der blod over ALT, og jeg sidder bare og tænker “åh nej, var det nu den tid på måneden”. Men et par dage senere ringer han og siger “du har brækket min pik!!!”. Han har så knækket strengen og måtte ikke have sex i 14 dage. Han brokkede sig virkelig meget og gav mig skylden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Hej Anna her er min største sexbommert!
  Jeg har en eks som var en del af min venne gruppe, vi var alle sammen i byen og godt fulde, vi ender med at flirte og kysse lidt i byen når de andre ikke var i nærheden, jeg ente med at gå med ham hjem og vi begyndte at kysse allerede da vi havde lukket døren, det ene bliver hurtigt til det anede og vi ender i sengen, jeg var ikke på p-piller på det tidspunkt, men min eks var åbenbart for fuld til at komme med gummi på, så efter vi havde været igang et stykke tid tager han det af for at komme, når han er lige ved at være der trækker han sig ud, det hele ender med at han sprøjter det ud over hele min overkrop og rammer mig i hoved og håret ( han havede ikke fået noget længe 😉 ) og fik bare det største chok da jeg ikke var klar på at få det i hoved på den måde! da jeg har fået tørret det væk går vi i seng og sover et par timer, når vi vågner er det hele lidt akavet da det der var en god ide med alkohold i blodet ikke het var det når vi var ædru, så jeg får hurtigt samlet mit tøj og smutter hjem, er så flov, det værste af det hele er at på turen hjem møder jeg min MOR! Hun kan godt se alt ikke er som det skal være og smiler bare skævt til mig, pinligt pinligt pinligt.. Det første gang jeg fortæller nogen om det, det første jeg gjorde da jeg kom hjem var at tage et laaangt bad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Da jeg lige var startet i 1.g (er 21 nu) havde jeg et rigtig godt øje til en dreng fra min klasse. Vi var begge lidt for generte til egentlig at snakke, haha, men vi smilede og sende blikke til hinanden. Da det så nærmede sig valentinsdag, fik jeg mig en hemmelig beundrer, som gav mig “frække” breve og alt muligt. Jeg var OVERBEVIST om at det var ham flirten, så da jeg havde fået breve og det der hørte med i over en uge! Tænkte jeg at nu blev det lidt for barnligt, så jeg besluttede at tage det første skridt. Min beundrer var dog ikke særlig romantisk, i brevene var det mere sextilbud og vi-mødes-efter-skole-beskeder, så hvis det var sex han ville have, var det sex han skulle få. Så en dag tog jeg virkelig initiativ og gik over og hviskede ham i øret: “Jeg tror du har vist din pointe. Men hjemme hos dig i dag, toiletterne er ikke lige min stil” Sjovt nok viste det sig for slet ikke at være ham. Og ikke nok med at min beundrer var nørden fra en anden klasse, så fortalte “flirten” om mit sex offer til alle drengene, og det endte faktisk med jeg skiftede gymnasium af flovhed, og blev og gjort til grin af drengene. HADER stadig mig selv for det i dag, aner ikke hvad jeg tænkte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anna jeg skulle i byen med nogle flok tøser, og da vi kom var der mega fedt. Lidt efter møder jeg en sød fyr og vi snakkede og kyssede lidt. Lidt efter spurgte han og jeg ville med hjem og jeg ville gerne så det var også helt i orden af tøserne. Da vi kom jeg kyssede vi og ja det ene tog det andet og lidt efter sveder jeg og skal lige på toilettet. Da jeg kommer ud troede jeg han stod ved køkkenbordet, jeg gik over til ham og kyssede ham overalt i hans bag hovedet og ja det piger gør. Men da han vender sig er det hans far. FUCK det var pinligt det var tidligt om morgen sagde fyren og hans far plejede at komme tidligt hjem. FUCK glemmer det aldrig men håber at han gør det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var rigtig pinligt engang hvor mig og min aller første rigtige seriøse kæreste og jeg skulle have sex, vi havde lige været på stranden med hans søster, og så er vi kommet hjem og gå ind på hans værelse og så kan i nok gætte hvad der sker… Og vi troede jo at hans søster bar gået! Men det var hun ikke, så hun banker på døren imens vi er igang, hun gik dog hurtigt igen. Og plus at samme nat, der sover hans mor ude i et the hus de har i haven og vi har havde vinduet åbent, og vi var ret højlydt og hun hørte det…! Og hun valgte og sige det til hans far som så tog en snak med os om morgen om vi brugte beskyttelse og om jeg var på p-piller….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hey.. Vi kan jo ikke løbe uden om en bommert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hey.. Vi kan jo ikke løbe uden om en bommert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Hey.. Vi kan jo ikke løbe uden om en bommert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaaaaaow

  Får vi så også flere frække billeder af dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det er godt nok ikke min bommert, men her kommer den alligevel 🙂
  Vi var i byen og en af mine kammerater ender med at blive høne fuld, han falder i snak med en pige og de hænger sammen resten af aften/natten. Da diskoteket lukker og vi skal hjem, vælger han at tage hende pigen med hjem. Den for fuld gas i sengen og han gør både det ene og det andet ved hende.. Næste morgen da han vågner er hun skredet, så han står op og føler sig meget stram om munden og følelsen af at han skaller, da han kommer ud og ser sig i spejlet er han HELT RØD om munden og det meste af hovedet – pigen har haft det røde uden at sige noget 😀 hahaha. Han finder så også ud af at han er smørt ind i blod helt op af maven og på sin penis.
  føj føj føj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Var i byen med pigerne og faldt i snak med denne her skønne fyr, drinks blev til dans, dans blev til kys – kys blev til mere. Vi tager hjem til ham for at hygge, og han giver mig den vildeste sex! Pludselig spørger han mig, “er du jomfru?” fordi jeg bløder. Min menstruation kom for tidligt! SÅ PINLIGT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg gik på efterskole, hvor jeg fik en kæreste, som mange nu gør 😉
  Han var jomfru da vi var sammen, jeg havde været sammen med to før ham…
  En dag da vi var alene hjemme ved ham, lå vi at så film, kyssede, nussede og hvad der nu ellers hører til…
  Det ene tog det andet, og efter kort til fik han den ide at vi skulle gå ned på hans mors soveværelse da sengen var større.
  Han havde lyst til at prøve doggystyle, og det gjorde vi så… Efter 3 eller 4 “stød” væltede han pludselig bagover pga overbalance. Lige i det han lander på ryggen, kommer hans mor ind af døren, og for at gøre det hele værre, så kom han.
  Hans mor stod bare at kiggede på os, og spurgte om vi ikke skulle sove i vores egen seng. Vi skyndte at tage vores tøj, og liste ind på hans værelse. Lidt efter hørte vi hende råbe godnat, og vi ikke skulle larme for meget hvis lysten nu kom igen…
  Jeg kan sige dig det var pinligt morgenen efter, da der var familie fødselsdag, og hele hans familie kom til brunch.. Der var meget pinlig tavshed fra os af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Anna. Her er min bommert. Jeg var sammen med min daværende kæreste som var min aller første kæreste. Så jeg skulle jo prøve det de alle sammen kaldte for sex. Så da jeg følte mig klar til og prøve det aller første gang (hjemme ved min far). Vi startede selvfølgelig med kys osv. Og da vi var godt igang kom min far midt ind i det hele og vi havde ikke opdaget han stod i min dør. Da der var gået lidt tid spurgte han “laver i” jeg blev helt rød i hovedet da min far sagde han havde stået og kigget på i 5-10 min. Det var så pinligt jeg ikke var hjemme i en uge efter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dette er min venindes pinlige sex historie.

  Hun var tager til Sunny Beach med sin veninde, og alle ved at sunny er stedet hvor ALT kan ske! Hun finder så en sød fyr i løbet af aftenen men ender med at blive rigtig stiv, hun hiver ham med hjem og ender med at have anal sex, men som mange ved er det en lille risiko for at man kan ramme forkert, så pigen skider, det var så hvad der skete! Hun sked ud over ham fyren, men var så stiv at hun ikke selv bemærkede det. Det endte så med at hendes veninde måtte smide hende i bad og undskylde for fyren og sende ham hjem .. Har aldrig grint så meget da hun sagde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymos

  Kom til at skrive min historie under et andet indlæg, den med tamponen.. 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Da jeg var omkring 17 år var jeg smask forelsket i en fyr som min veninde også havde været sammen med. Hun advarede mig og sagde han ikke var noget for mig og at han var virkelig dårlig i sengen. Jeg ville jo gerne få mit eget indtryk af ham og ja blev da lidt nysgerrig over om han nu også var så dårlig som hun sagde.

  Efter en meget våd bytur inviterede han mig med hjem og Tjaaa hvorfor ik. Tog med ham hjem det var mørkt og det var direkte ind på hans værelse da han boede hos mor og hun sov.

  Vi lå og puttede og kom så dertil hvor tøjet skulle af …………… Den var der ik eller jo det var den men den var så lille den knapt kunne ses. Ja ok. Tænkte jeg måske kan han andet. Han fik lov til at få lidt på den dumme. Og nej det kunne ik mærkes. Og han kunne heller ik andet.
  Så om morgene vågnede jeg tidligt pga solen. Skyndte mig i tøjet og tænkte jeg bare skulle ud inden han vågnede og ville have mere. Åbner hans værelses dør og BOM DER STÅR EN GED!!!!!! Går systematisk dørene igennem for at finde et toilet åbner en dør og der stiiiiiiinker tænker føj og skynder mig ud ad entre døren uden at tisse.

  Finder senere ud af de har over 50 illere i kælderen. Det må være den lugtende dør.

  Men EN GED, det var ik lige det jeg havde set komme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg havde på et tidspunkt mødt en ret sød fyr, vi havde set hinanden nogen gange og sådan. Vi aftaler så at han en dag skal komme hjem til mig, men på dagen er jeg så uheldig at få mit lort, jeg tænker at man stadig kan lave nogen ting, så jeg ville ikke aflyse. Han kommer, og vi hygger os en del. Jeg skal så give ham et blowjob, men jeg kommer til at tage den forlangt så jeg ænder med at brække mig udover hans penis. Jeg går så ud for at børste tænder og hente noget papir, da jeg så kommer ind giver jeg ham papriet imens jeg er virkelig flov. Han spørger så hvad han skal bruge det til, jeg svare om han ikke skal fjerne det, “naaah det er ligemeget” fik jeg tilbage. Behøver jeg at sige det var sidste gang vi så hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Okay, det her var ret pinligt!
  Jeg var på efterskole, og havde en flirt. På vores efterskole måtte eleverne under ingen omstændigheder have sex, og vi var derfor nødt til at være forsigtige.
  Vi var godt igang på hans værelse, og det blev vildere og vildere! Han tog mig bagfra og virkelig hårdt! Ligepludselig stopper han, og begynder at gå i panik. Jeg kigger bagud og ser at der er blod. Hans streng var sprunget! I samme øjeblik banker det på døren, og det er en lærer. Jeg skynder mig at gemme mig i skabet, for hvis det blev opdaget ville vi nok blive smidt ud!!
  Min flirt sidder så der. Med blod og det hele. Læreren kommer ind, og min flirt bliver nødt til at fortælle ham at han simpelthen bare havde onaneret så hårdt at strengen sprang. Omg!! Læreren begyndte at grine og jeg kan kun forestille mig hvor pinligt det har været for min flirt! Ikke mindst fordi alle de andre lærere smilte lidt for meget til ham den næste uges tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alenja

  Her er min pinlige historie.. Jeg var lige fyldt 18 og fik to billetter til Thailand med min kæreste. Vi tog så op i flyet, og fik noget champagne osv. Min kæreste begyndte så at pille ved mig, altså de “gode” steder.. Og så gik vi ud på toilettet mens alle passagere sov, vi havde det frække og jeg stønnede helt vildt men kort efter kom der en stewardesse og bankede på, og sagde at der kun må være en på toilettet (hun havde sikkert hørt mig stønne)… Vi gik så ud imens der stod en lang række kø som ventede på at komme på toilettet.. Ups..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg havde på et tidspunkt en ven med fordele. Han boede i samme by som mig, da han næsten lige var flyttet hjemmefra. Han spurgte mig den ene aften om jeg ikke kom over, og sagde at jeg bare kunne sove ved ham. det havde vi gjort før, så det var ikke noget problem. Han fortalt godt at han havde fødselsdag dagen efter, men ikke noget jeg tænkte videre over. Næste morgen vågner vi ved at det banker på døren, og det bliver virkelig ved. Jeg stikker ham en albue og spørger ham om han ikke skal ud og se hvem det er. I det samme ringer hans telefon. Han kigger på den og udbryder “det er min søster!” Jeg fare op, og da jeg ikke har andet end trusser på, skynder jeg mig at tage en bh og top på. Han går ud og lukker op, og de synger fødselsdagssang for ham og har morgenmad med. Han havde kun en etværlses lejlighed, og han bliver derfor nød til at invitere dem ind i “sove værelset”, hvor jeg så sidder i sengen… Jeg havde ingen mulighed for hverken at rejse mig, da jeg ikke havde nogle bukser på, eller at nå ud inden de kom ind, eftersom at de kom ind af den eneste dør til lejligheden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forudsigeligt

  Kommer du selv med flere historier Anna? Udover at du brækkede kakao udover martins pik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hvor er du sjov…. I har ikke fået nogle af mine og det får i heller ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEXSKANDALER!