Hvor er det fantastisk! <3

“Gravide kvinder brokker sig konstant.”

hejhejJeg fik en mærkelig besked igår, en besked om gravide kvinders brokkeri konstant om manglende søvn og problemer med vejrtrækningen! Der begyndte jeg at tænke.. Jeg beklagede mig også engang imellem, hvad må folk ikke have tænkt? Heldigvis var jeg ikke en af dem som gjorde det hver eneste dag og ærlig talt, jeg er selv træt af at kigge på det. Jeg elsker at se mavebilleder, det er så smukt! Men der kan simpelthen også blive for meget klynkeri og en masse “åååååh giv mig medlidenhed”. Ååååh, vi har jo selv valgt det! Jeg vil gerne indrømme at jeg ville 100 gange hellere føde end jeg vil gå igennem 9 måneder igen, for det er faktisk hårdere end man lige tror at gå med sådan en stor mave. Jeg har mange gravide kvinder på min facebook også folk som lige har født, vi har næsten alle sammen brokket os her og der, men hvor skulle vi bare have stoppet os selv. Jeg husker at der var en på min venneliste som lagde noget op om sin graviditet hver eneste dag. Da hun er en veninde blev jeg altså nødt til at skrive til hende, skrive at hun nok liiiiige skulle slappe af med babybooom og brokkeri to gange om dagen, for folk snakker og bliver trætte af at se på det. Hvad med jer? Synes i ikke at det bliver for meget? BROKKE BROKKE BROKKE PÅ FACEBOOK!

PS: Jeg spiller ikke hellig da jeg jo selv var god til det, heldigvis ikke hver dag. Men jeg er begyndt at blive lidt træt af at se og høre på klynkeri. He he 😀 Vi burde bare være taknemmelige over at vi kan blive gravide! Der er så mange som ikke kan få børn.. Puha, det må være så hårdt!

IMG_6363kh11

7 kommentarer

 • Soes

  Jeg synes ikke man kan ligge det sådan ud! 🙂 Det skal jo ikke være sådan, at fordi man er heldig at kunne blive gravid, så skal den eventuelle smerte og følelsesmæssige rutsjebanetur forties bort, fordi nogen ikke kan blive gravide. Det svarer jo til, at man ikke må være ked af det generelt, eller lufte ens personlige problemer fordi det måske er luft i forhold til hvad andre mennesker gennemlever. Eller at man ikke må brokke sig over sundhedsvæsenet, fordi de har det endnu værre andre andre steder på kloden?
  Jeg har haft 1 fantastisk graviditet og 1 mindre fed graviditet – sidstnævnte gjorde at jeg stort set ikke sov de sidste 4 måneder pga bækkensmerter og halsbrand. Det VAR hårdt, men derfor ville jeg jo gøre det igen…igen. Mit brokkeri havde jo ikke til hensigt at såre andre, men at lindre min egen ‘smerte’ og få luft…
  Jeg har min dyb medfølelse for dem som prøver – og jeg har aldrig haft til hensigt, at træde på dem med mit eventuelle brok…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Altså jeg brokkede mig også! Jeg kastede op konstant, hvis jeg ikke fik piller imod det, så på det tidspunkt kunne jeg kun sove og brokke mig 🙂 men jeg vil også 1000 gange hellere føde end at være gravid. 9 måneder.

  Med non stop opkast, må man godt brokke sig lidt over 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Anna, vil du ikke lave et indlæg om gode tips til at starte sin egen blog? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  jeg brokkede mig også en del begge gange jeg var gravid, men ikk på Facebook.
  Med min store pige (3år) havde jeg det bare så dårligt og kastede op i 24 uger og tabte mig 12 kg. Og fødslen hold nu op 10 dage over tid og 38 timer i smerter før den lille pige ville ud.
  Med vores lille pige (1år) opkast i 22 uger og tabte 15 kg blev indlagt 3 gange og var sengeliggende de sidste 6 mdr pga de var bange for for tidlig fødsel. Men hun kom på termins dagen efter 45 min så det gik stærkt. Så lidt brok var der fra min side, men ville med glæde gøre det igen for hold nu op hvor er det bare skønt og være mor ( og hårdt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Hej Anna. Roser dig for at Være en rigtig god mor og pas godt på den lille prins. Så mange ting jeg er enig med dig med. Jeg er selv 20 men har 2 børn på 2 et halv og 1 et halv. Et år imellem dem bor selv i Århus men har sku aldrig mødt dig før! Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det er Hart af se alle den som konstant brokker sige over den store mave osv osv der sidder nogen unge piger hvor det aller største ønske er af få en lille en, men inden ikke kan få en eller ikke kan få en lille en på normal vis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  jeg synes jeg beherskede mig ret meget med brokkeriet, på trods af at jeg ikke en gang kunne gå tur med min hund, handle eller gå på arbejde.
  Jeg har nemlig også dem på min fb, som som kommer med negative statusser flere gange om dagen, gennem graviditeten, og det er bare for meget!
  Jeg lavede 3 opdateringer (positive) i løbet af graviditeten, da jeg på forhånd havde besluttet, at jeg ikke ville dele alle tanker og følelser med alle på min venneliste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det fantastisk! <3