Mine dårlige og underlige vaner..

Botox? Mine læber er blevet perfekte!!

IMG_0674Jeg har tit undret mig over, hvorfor det er at unge piger får lavet botox.  Det er nok ligesom med tatoveringer. Først så får man en, og så får man en til! WHYYY? Nu så jeg en artikel med fie laursen som fik lavet større læber, hvad sker der for det? Hun er kun 18 år gammel? Det må vel være fordi at det er det “nye”, lidt ligesom fitness. Jeg tror faktisk at de fleste piger tænker “De andre gør det, så skal jeg også”, for som 18 årig har man slet, slet ikke brug for sådan noget. Jeg synes det er rigtig flot med store læber, men jeg ville aldrig selv få dem lavet. Det naturlige er bare bedst og det er de fleste drenge enig med mig i. Martin har nævnt overfor mig at han aldrig ville være sammen med en pige som fik lavet botox hist og pist, der og her. Det er et NO GO!
Men men men, jeg har fundet en løsning! Min svigerinde kom forbi med en tingeling som gør læberne større. Den virker således: Man skal suge i ca. 5 minutter og derefter har man fyldige læber (dog virker det kun i 20 minutter), men smart nok alligevel joooooo! Det er ikke en jeg vil bruge til hverdag, kun til fis og ballade. Men det var ret sjovt igår, vi fik nogle gode grin ud af det, specielt fordi at Martine overdrev med den tingest, ha ha. Jeg havde seriøst de flotteste læber.
(Overskriften burde måske have været: Botox? Jeg har en anden løsning? ) Har i nogle holdninger til det at få lavet botox i en tidlig alder?
FØR
IMG_0672EFTER

IMG_0675 IMG_0677 IMG_0690kh11

 

20 kommentarer

 • S

  Det er altid bedst at være naturlig, men jeg forstår godt man får ændret noget, hvis man er utilfreds med det (med måde). Jeg er fx ked af min næse og min vægt, men det er kun min næse jeg rent faktisk ville betale for at ændre – min vægt ville jeg smide af mig selv!

  Jeg synes det er fair nok med dem, der får botox fordi de virkelig er kede af, hvordan de ser ud. Jeg synes bare det er synd, vi lever i en kultur hvor man ikke må blive gammel og få rynker, men straks skal stikkes med nåle :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  du kan springe blodkar i læberne ved brug af det der – det er rimelig usundt ved læberne /:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej

  Det er altså rigtig farligt.. Det er ligesom, at lave et ordentlig sugemærke på læberne.
  Du burde ikke reklamere med det på din blog. Det er ikke lovligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hvorhenne kan man købe dem❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hvorhenne kan man købe dem??❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Det er ikke Botox man får i læberne, det er restylane (: bare til Info hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det viser også bare hvor lidt jeg ved om det 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • :)

  Hvis man ville have fyldige læber kan man også bare børste sine læber med en blød tandbørste.
  (Det giver også meget bløde og sunde læber)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  jeg kan godt se pointen i at nogle piger gør det for det modsatte køn. Men ofte er det altså fuldstændig ligegyldigt for ens beslutning om drenge som Martin mener det er et no go. Jeg drømmer om at få lavet mine bryster. Hvis min kæreste ikke synes om det kan han da skrubbe af. Hvis det gør mig glad. Jeg synes det problematisk at vi vurdere hvordan vi skal se ud, udfra hvad mænd kan lide og ikke kan lide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tumpe

  Botox ~ plastikkirurgi. Same same. Det er ikke overraskende at Erik er skuffet over dig -_-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor kan man købe den henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Syntes det du har skrevet er mega godt! Tænkte om vi måtte få et billede af din svigerinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  jeg synes at man skla være naturlig.
  Man er som man er og det skal man være tilfreds med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har tit undret mig over, hvorfor det er at unge piger får lavet bryster. Det er nok ligesom med tatoveringer. Først så får man lavet større, og så får man lavet større igen. WHYYY? Nu så jeg en artikel med Anna Due, som fik lavet større bryster, hvad sker der for det? Hun er kun x år gammel? Det må vel være fordi at det er det “nye”, lidt ligesom fitness. Jeg tror faktisk at de fleste piger tænker “De andre gør det, så skal jeg også”, for som 18 årig har man slet, slet ikke brug for sådan noget. Jeg synes det er rigtig flot med store bryster, men jeg ville aldrig selv få dem lavet. Det naturlige er bare bedst og det er de fleste drenge enig med mig i. Kæresten har nævnt overfor mig at han aldrig ville være sammen med en pige som fik lavet bryster. Det er et NO GO!
  – Kan du godt høre det? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ha ha.. vent til du har fået børn, se om du så vil have lavet bryster søde 😉 Jeg fik et løft og meget lidt fylde i.. De lignede to sokker med en 5’er i hver efter fødslen, men vent og se 😉 havde samme holdning som dig før jeg blev gravid.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine dårlige og underlige vaner..