Botox? Mine læber er blevet perfekte!!

For mig er det det samme. SAME SAME.

IMG_0671Jeg lavede igår et indlæg om botox (læs her). Man kan åbenbart ikke få botox i læberne, det hedder vist  restylane. Men for mig er det altså lidt en “kartoffel kartoffel”, men det viser jo bare hvor lidt jeg heldigvis ved om sådan noget. Det er begge noget som er skadeligt, og samtidig noget som mange unge føler sig tvunget til at få lavet (lig mærke til at der står mange og ikke alle). En 18 årig pige har bestemt ikke brug for sådan noget! Jeg kommer aldrig til at forstå hvorfor piger føler at alt på deres krop skal laves. Men men men, hver sin mening..
God søndag <3

kh11

7 kommentarer

 • Rebecca

  Synes ikke det er pænt hvis man har kæmpe BOTOX læber! Jeg er nok mest til det naturlige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville du ikke selv have lavet bryster? Der er nogle der har det på samme måde med deres læber som du måske har det med dine bryster – jeg synes det er lidt mærkeligt at gå ind for at få lavet bryster, men er så meget i mod at få lavet læber. For mig er det, det samme om du gør det ene eller andet, jeg kan heller ikke se hvorfor nogle piger vil have lavet deres bryster 🙂

  Intet negativt herfra, bare lige en undring om hvordan det kan være du har delte meninger om det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg har aldrig skænket det en tanke at få lavet bryster før efter jeg har født, mine bryster er kedelige og skrækkelige at se på. DET ER NOGET ANDET! Jeg gør det ikke bare for at gøre det. 🙂 Hvis en dame på før får lavet botox er det også en anden sag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannon

  Nu er jeg selv kun 19 og fik lavet bryster for godt et år siden og skal have lavet læber om godt en måneds tid. Jeg var utilfredse med mine bryster, derfor fik jeg dem lavet. Er også utilfredse med mine læber, den ene halvdel af min overlæbe er større end den anden, derfor skal jeg have det lavet. Nå men pointen er, jeg tror mange får det lavet, fordi de netop er utilfredse og føler at det generer dem i deres hverdag. Og restylane er ikke skadeligt, det består af hyaluronsyre som er “Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, som forekommer naturligt i næsten alle levende organismer. Det binder vand og fungerer som et smøremiddel og en støddæmper i bevægelige dele af kroppen.” Det nedbrydes også med tiden, så det er ikke noget som bliver i din krop. 🙂
  God søndag til dig også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er på ingen måde enig med dig i at unge piger ikke har brug for at fx få lavet sin læbe. Jeg er 18 år gammel og har i 2 år været meget ked af min overlæbe fordi den er meget lille, og jeg vil gerne have noget i den, det handler om og være tilfreds med sig selv. Jeg vil ikke have kæmpe Annie læber, jeg vil gerne have det naturligt, men jeg har en meget lille overlæbe i forhold til min underlæbe.
  Ja, måske er der nogen som bare får det fordi de tænker “ej det er smart, det får alle lavet, så vil jeg også.” Men det kommer an på hvilken “historie” der ligger bag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg forstår godt din holdning til dette emne, Anna! Men vil dog påpege, at en virkelig smuk pige (med tryk på smuk) ikke har brug for at få lavet sin krop om, da den er perfekt. Du er glad for din krop og du har en smuk søn, og selv efter du har født ser du stadig smuk ud.
  Men nogle piger/drenge har ikke disse lyspunkter i sit liv, hvor du har Martin, Villian, Malene og din familie. Disse personer føler sig ikke okay eller tilpas, derfor får mange lavet sin krop om, hvilket er forståeligt for mig, for ingen personer kan yde fuldt ud, hvis de ikke er tilfredse med sig selv. Personligt er jeg imod sådanne forfalskninger og kunne ikke selv finde på at få det lavet, men hvis det var min veninde, som ønskede det ville jeg kun bakke op, da det vil gavne hende på den lange bane – og det er uanset om man er 18 eller 40. Dog vil jeg tilføje, at man måske ikke er gammel nok til at tage så store beslutninger med så store konsekvenser i en alder af 18. Mange unge tænker ikke på konsekvenserne på længere sigt.

  Ps. God blog, med spændende indlæg! Kigger hverdag efter nye indlæg. Det er dejligt at følge Villians udvikling og din også. Du er så smuk og fortjener alt godt på vejen. Når jeg bliver ældre kunne jeg godt tænke mig et familieliv som dit :-). God vind herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil lige pointere at der Intet farligt er at få sprøjtet restylane i læberne eller andre steder! Det er hyaluronsyre som bliver sprøjtet ind, et stof vi har i kroppen i forvejen! 🙂 bum

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Botox? Mine læber er blevet perfekte!!