SHHH, STOP,STOP! Det er bare for meget....

Klar, parat, smækkerlækker!


dfdfdfdf
Buy it here: 1  /  2  /  3  /  4  /  5  / 6  /  7  

Så tøser, nu fik jeg mig endelig taget sammen til at lave et indlæg til jer hvor makeuppen er i fokus. Jeg bruger til dagligt ikke særlig meget makeup, nogle dage bruger jeg faktisk slet ikke noget. Men hvis jeg har noget på bruger jeg kun mascara og en lille smule blush.
Når jeg skal i byen eller noget specielt, så bruger jeg for det meste det som i ser på billedet. En rigtig god mascara, en lille smule foundation, lidt blush, eyeliner, øjenskygge og selvfølgelig prikken over i’et – en rigtig god lipgloss. Og når ja, jeg er også begyndt at bruge en læbeblyant når jeg skal noget “vigtigt”. Jeg har en rabat kode som i gerne må låne til Oriflame, ha ha ej. Den må i gerne FÅ. Hvis i kunne tænke jer at få fyldt makeuptasken op, så kan i få 15% rabat ved brug af koden “oriflame15” inde på Oriflame.dk.
Jeg har faktisk aldrig selv købt makeup derindefra, men min mor er stor fan af mærket. Da jeg var yngre kom postmanden forbi en gang om måneden med en lækker pakke fra Oriflame. Min mor havde vist et abonnement, så hun fik en “gratis” pakke hver måned. Anyways, shop løs tøser. Koden gælder til d. 31 Marts. Jeg kan forresten anbefale bronzing pearls (nummer 1), den er SÅ god. Jeg har den nemlig selv, hi hi.

annna

kh11

 

Lider du som så mange andre af uren hud, og deraf har rigtig mange bumser for eksempel, så skal du ikke fortvivle – det er helt normalt. Allerede i dag ved eksperterne meget om, hvad der sker i huden, og hvorfor nogle har mere uren hud end andre. Det handler om hormoner, pleje og i nogle tilfælde også arvelighed.

Hjælp dig selv ved at gøre noget ved problemet eller udfordringen nu, og få reduceret de mange gener der følger med. Det er jo typisk bumser i ansigtet, hvor det er meget synligt, som plager de fleste, men bumser eller uren hud kan forekommer overalt på kroppen.

Hvis du vil vide mere om, hvad du selv kan gøre for at få bumserne væk, eller i hvert fald få reduceret dem betydeligt, så skal du nok følge med i vores vejledninger, som er lavet i samarbejde med nogle af de dygtigste eksperter på området.

sponsoreret

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHHH, STOP,STOP! Det er bare for meget....